merhaba canım banada bakarsan sevinirim 30-06-1986 benim 27-02-1986 eşimin 11 haftalık hamileyim yasım 27 tesekkürler.. bakalım ne cıkacak merak ettim acıkcası :)))
Kalanlarınız aynı canım, son adet tarihini yazar mısın? Hatta biliyorsan ovulasyon gününü
Eğer ovulasyon 30 Haziran sonrası ise KIZ, öncesi ise ERKEK görünüyor
son adet tarihim 14 haziran yani erkek mi :))
Büyük ihtimalle erkek, ama ovulasyonun 17. günden sonra olduysa da kız çıkar canım.
Yani senin tarihler tam arada kalıyor
Ultrason görüntülerin varsa ekle, oradan bakalım onunla destekleyelim bir de
cuma günü son halini eklerim canım mutlaka eski hali var istersen onuda ekleyebilirim faydası olur mu ki??
Evet canım, ekle sen, 12. haftadan sonrakinde nuba bakarız...
Şimdi elinde olanlarda da kesenin şekli ve kesedeki bebeğin konumuna bakarız
9. haftada ultrsaon kağıdında BPM yazıyor mu? O da nabız sayısı, öyle bir yöntem de var...
Canım sana zahmet benim içinde bakabilirmisin ben 25-12-86 eşim16-10-1983 muhtemel hamile kaldığım gün 23 Haziran 2013
KIZ çıkıyor canım
Şu yönteme de bakalım canım;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...z-sayisi-cinsiyet-belirleme.html#post31761992
merhaba! benim için de bi tahmin yapabilir misin? benim doğum tarihim 23-05-1985 eşiminki 07-11-1985 gebeliğimin 9. haftasındayım ve hamile kaldığım yaş da 28...
Kalanlarınız aynı olduğundan, hamile kaldığın aydan önce en yakın senin doğum ayın olduğundan sonuç KIZ çıkıyor canım
Kalp atış yöntemine de bakalım, yukarıda yazdım linki
canım yaa benimkinede baksana çok merak ediyorum eşimin doğum tarihi 03.02.1986 benim doğum tarihim 04.06.1991 hamile kaldığım yaş 22 şuan 11. hafta içerisindeyim
Benm kne bakin lutfn 05.05.1988 sat 1.08.2013
cnm birşey sorucam ben sana yazdığımda hamileliğimin 6.haftasıydı şimdi 8 oldum etkiler mi?
Eğer hesaplama yönetmini paylaşırsan yormayalım seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?