Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba canım banada bakarsan sevinirim 30-06-1986 benim 27-02-1986 eşimin 11 haftalık hamileyim yasım 27 tesekkürler.. bakalım ne cıkacak merak ettim acıkcası :)))

Kalanlarınız aynı canım, son adet tarihini yazar mısın? Hatta biliyorsan ovulasyon gününü
Eğer ovulasyon 30 Haziran sonrası ise KIZ, öncesi ise ERKEK görünüyor

son adet tarihim 14 haziran yani erkek mi :))

Büyük ihtimalle erkek, ama ovulasyonun 17. günden sonra olduysa da kız çıkar canım.
Yani senin tarihler tam arada kalıyor

Ultrason görüntülerin varsa ekle, oradan bakalım onunla destekleyelim bir de

Büyük ihtimalle erkek, ama ovulasyonun 17. günden sonra olduysa da kız çıkar canım.
Yani senin tarihler tam arada kalıyor

Ultrason görüntülerin varsa ekle, oradan bakalım onunla destekleyelim bir de

cuma günü son halini eklerim canım mutlaka eski hali var istersen onuda ekleyebilirim faydası olur mu ki??

cuma günü son halini eklerim canım mutlaka eski hali var istersen onuda ekleyebilirim faydası olur mu ki??

Evet canım, ekle sen, 12. haftadan sonrakinde nuba bakarız...
Şimdi elinde olanlarda da kesenin şekli ve kesedeki bebeğin konumuna bakarız

9. haftada ultrsaon kağıdında BPM yazıyor mu? O da nabız sayısı, öyle bir yöntem de var...

cok sagol canımmm aksam hepsini eklerim suan isteyim yanımda yok malesef....

Canım sana zahmet benim içinde bakabilirmisin ben 25-12-86 eşim16-10-1983 muhtemel hamile kaldığım gün 23 Haziran 2013

merhaba! benim için de bi tahmin yapabilir misin? benim doğum tarihim 23-05-1985 eşiminki 07-11-1985 gebeliğimin 9. haftasındayım ve hamile kaldığım yaş da 28...

merhaba! benim için de bi tahmin yapabilir misin? benim doğum tarihim 23-05-1985 eşiminki 07-11-1985 gebeliğimin 9. haftasındayım ve hamile kaldığım yaş da 28...

Kalanlarınız aynı olduğundan, hamile kaldığın aydan önce en yakın senin doğum ayın olduğundan sonuç KIZ çıkıyor canım
Kalp atış yöntemine de bakalım, yukarıda yazdım linki

Kalanlarınız aynı olduğundan, hamile kaldığın aydan önce en yakın senin doğum ayın olduğundan sonuç KIZ çıkıyor canım
Kalp atış yöntemine de bakalım, yukarıda yazdım linki

saol cnm hadi hayırlısı inş. daha kalp atışlarını duymadık o yüzden yazamıcam...

canım yaa benimkinede baksana çok merak ediyorum eşimin doğum tarihi 03.02.1986 benim doğum tarihim 04.06.1991 hamile kaldığım yaş 22 şuan 11. hafta içerisindeyim

cnm birşey sorucam ben sana yazdığımda hamileliğimin 6.haftasıydı şimdi 8 oldum etkiler mi?
Eğer hesaplama yönetmini paylaşırsan yormayalım seni :)

Hamile kalınan ay ve yıl önemli canım, gebelik haftan değiştikçe sonuç değişmez o yüzden

HESAPLAMA YÖNTEMİ:

Hamile Kalınan Yıl - Eşinizin Doğum Yılı = 30
2013 - 1983 = 30

Hamile Kalınan Yıl - Sizin Doğum Yılınız = 28
2013 - 1985 = 28

Sonra her iki tarafın çıkan sayısını (yaşını) 4'e bölüyorsunuz, bölme işleminden kalan sayı kimin daha fazlaysa onun cinsiyetinden oluyormuş bebek.

30/4= Kalan 2

28/4= Kalan 0

Dolayısıyla, 2 daha baskın, yani cinsiyet ERKEK oluyor...

Eğer bölme işleminden kalan sayılar aynı ise; hamile kalınan aydan önceki en yakın doğum ayı eşlerden hangisinin ise onun cinsiyetinden oluyor...

Mesela kalanlar 3 çıktı eşlerin, aynı yani... Kadın Şubat ayında, erkek ise Kasım ayında doğmuş varsayalım. Hamile kalınan ay ise Haziran olsun. Haziran ayından önce kimin doğum ayı daha yakın, kadının doğum ayı, bu sebeple cinsiyet
KIZ oluyor...

mrb benimkinide hesaplayabilirmisin? benim 22.12.1988 (25 yaş) eşimin 16.01.1987 (26 yaş) son adet tarihim 17 temmuz 2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…