bana da bakarmısnz ?
ben 15/03/1988
eşim 20/09/1985:2:
canım bide bana bakarmısın ben 16.09.1986 eşim 11.08.1982 benim yaşım 27 5 haftalık hamileyim çok merak ettim
Kalanlarınız aynı, bu yüzden hamile kalınan aydan önceki en yakın doğum ayı eşinin olduğundan ERKEK çıkıyor canım. Yani tam ovulasyon zamanı eşinin doğum ayı gibi görünüyor biraz kıl payı o yüzden seninki...
kıl payı derken canım birde ben aynı doğum tarihleriyle 23 yaşında ne görünüyor yani bu ikinci bebeğimde doğruluk payı nedir diye merak ettim
Yani eğer ovulasyon zamanın 11 Ağustos ve sonrası ise ERKEK, ama eğer öncesi ise KIZ olur canım....
Son adet tarihin ne idi canım, kaç Ağustos idi yani?
Önceki gebeliğinde son adetin hangi ay ve yıldı, ona da bakalım...
son adetim şuanda gebeliğimde 02.08.2013 eskisi 27.07.2009 du
Önceki KIZ görünüyor canım. (Geç ovulasyon olmadıysa tabi, eğer geç ovulasyon ise ERKEK, eşinin doğum gününü yakaladığı için).
Şimdiki de ovulasyon zamanın eşinin doğumgününü yakalıyor gibi, o yüzden ERKEK görünüyor...
evet ilki geç döllenme olmuştu ve bir oğluşum var ikincisi hayırlısı bakalım saol
nerden baktıgınızı söyleyebilirmisiniz
merhaba canım 1 saat önce geldim kontrolden daha önce kız olarak tahminde bulunmustun ama son ultrosyon görüntüsü tekrar at bakalım demiştin suan ekliyorum buarada doktorumda kız gibi dedi hadi hayırlısı bakalım resimleri görünce ki yorumunu bekliyorummmm....Eki Görüntüle 795484 Eki Görüntüle 795485 Eki Görüntüle 795487
haftaya carsamba ogrenıcem bakalım hesab tutuyor mu??
benim doğum tarihim 16.09.1984 29 yaşında hamile kaldım
eşimin doğum tarihi 12.02.1983 30yaşında
22 mayıs 2013te gebe kaldım şuanda 15+2 gebeyımmm
Selam kızlar;
bende 27 mayıs son adet tarihim, haziran 6Sında (adetten sonraki 11.günümde ) çatlatma iğnesi vurdurdum.Aslında çatlama gibi bir sorunum yoktu ama madem istiyorsunuz, erkende büyüyen çok güzel bir yumurta var ,gel çatlatalım dedi de yaptırdık.
sonraki gece tek beraberlik oldu. Benim doğum tarihim 15.07.1981 , 32 oldum galiba .
Eşim de 16.08.1976 , 34 yaşında.
14+5 günlük hamileyim.
buna göre tahminleriniz nedir?
SAnıyorum akşama da son görüntülerini koyarım. Hala net değil birşey demediler.
Bana da bakar mısınız? Nasıl bakıyorsunuz?
Bir kımız var 5,5 yaşında, kızımdan öncede kendiliğinden bir düşüğüm olmuştu.
canım senmi yapıyorsun benimde görümcem hamilede o yüzden merak edyor :) bakablrmsin ne istyorsun yaş ay ???
canım sen kan yenileye göre yapıyorsun tahmini değil mi?
rus takvimi de aynı şekildeymiş
eşim 27 yaşında ben 23 ay olarak ben daha öndeyim
erkeklerin 3 yılda kadınların 4 yılda yenileniyorsa ikimizinde bu yıl yenilenmiş ama ay olarak eşim daha sonra olduğundan erkek çıkıyor
fakat otomatik hesaplayan takvimde tutmuyor nedense
ben 13.12.1986 doğumluyum 3 ay sonra 27 olucam şimdi 26 yaşındayım eşim 27.03.1983 doğumlu 30 yaşında. SAT: 01.08.2013 başka bi şey gerekli mi ? :) rüyamda hep erkek görüyorum ama.. :) hayırlısı kızda olsa erkek de olsa çok sevinice yeter ki Rabbim sağlılklı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?