Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bide bana bakarmısın ben 16.09.1986 eşim 11.08.1982 benim yaşım 27 5 haftalık hamileyim çok merak ettim

Kalanlarınız aynı, bu yüzden hamile kalınan ay eşinin doğum ayı olduğundan ERKEK çıkıyor canım. Yani tam ovulasyon zamanı eşinin doğum ayı gibi görünüyor biraz kıl payı o yüzden seninki...

Son düzenleme:

kıl payı derken canım birde ben aynı doğum tarihleriyle 23 yaşında ne görünüyor yani bu ikinci bebeğimde doğruluk payı nedir diye merak ettim

kıl payı derken canım birde ben aynı doğum tarihleriyle 23 yaşında ne görünüyor yani bu ikinci bebeğimde doğruluk payı nedir diye merak ettim

Yani eğer ovulasyon zamanın 11 Ağustos ve sonrası ise ERKEK, ama eğer öncesi ise KIZ olur canım....
Son adet tarihin ne idi canım, kaç Ağustos idi yani?

Önceki gebeliğinde son adetin hangi ay ve yıldı, ona da bakalım...

son adetim şuanda gebeliğimde 02.08.2013 eskisi 27.07.2009 du

son adetim şuanda gebeliğimde 02.08.2013 eskisi 27.07.2009 du

Önceki KIZ görünüyor canım. (Geç ovulasyon olmadıysa tabi, eğer geç ovulasyon ise ERKEK, eşinin doğum gününü yakaladığı için).

Şimdiki de ovulasyon zamanın eşinin doğumgününü yakalıyor gibi, o yüzden ERKEK görünüyor...

Son düzenleme:

evet ilki geç döllenme olmuştu ve bir oğluşum var ikincisi hayırlısı bakalım saol

nerden baktıgınızı söyleyebilirmisiniz

HESAPLAMA YÖNTEMİ:

hamile Kalınan Yıl - Eşinizin doğum Yılı = 30
2013 - 1983 = 30

hamile Kalınan Yıl - Sizin doğum Yılınız = 28
2013 - 1985 = 28

Sonra her iki tarafın çıkan sayısını (yaşını) 4'e bölüyorsunuz, bölme işleminden kalan sayı kimin daha fazlaysa onun cinsiyetinden oluyormuş bebek.

30/4= Kalan 2

28/4= Kalan 0

Dolayısıyla, 2 daha baskın, yani cinsiyet ERKEK oluyor...

Eğer bölme işleminden kalan sayılar aynı ise; hamile kalınan aydan önceki en yakın doğum ayı eşlerden hangisinin ise onun cinsiyetinden oluyor...

Mesela kalanlar 3 çıktı eşlerin, aynı yani... kadın Şubat ayında, erkek ise Kasım ayında doğmuş varsayalım.hamile kalınan ay ise Haziran olsun. Haziran ayından önce kimin doğum ayı daha yakın, kadının doğum ayı, bu sebeple cinsiyet
KIZ oluyor...

bu yöntem bende yanlış çıkıyor ilk bebeğim kız ve aynı zamanda hamileyim yüksek ihtimalle buda kız ama sizin yönteme hesapladığımda ikisininde erkek olması gerekirdi

merhaba canım 1 saat önce geldim kontrolden daha önce kız olarak tahminde bulunmustun ama son ultrosyon görüntüsü tekrar at bakalım demiştin suan ekliyorum buarada doktorumda kız gibi dedi hadi hayırlısı bakalım resimleri görünce ki yorumunu bekliyorummmm....

haftaya carsamba ogrenıcem bakalım hesab tutuyor mu??

benim doğum tarihim 16.09.1984 29 yaşında hamile kaldım
eşimin doğum tarihi 12.02.1983 30yaşında

22 mayıs 2013te gebe kaldım şuanda 15+2 gebeyımmm

Canım, nubları tam olarak göremedim, erkek olsa görünürdü, aslında biraz daha yakından ve net olarak çekip tekrar eklesen belki daha iyi görebilirim

haftaya carsamba ogrenıcem bakalım hesab tutuyor mu??

benim doğum tarihim 16.09.1984 29 yaşında hamile kaldım
eşimin doğum tarihi 12.02.1983 30yaşında

22 mayıs 2013te gebe kaldım şuanda 15+2 gebeyımmm

ERKEK çıkıyor tatlım

ERKEK çıkıyor canım

ben 13.12.1986 doğumluyum 3 ay sonra 27 olucam şimdi 26 yaşındayım eşim 27.03.1983 doğumlu 30 yaşında. SAT: 01.08.2013 başka bi şey gerekli mi ? :) rüyamda hep erkek görüyorum ama.. :) hayırlısı kızda olsa erkek de olsa çok sevinice yeter ki Rabbim sağlılklı nasip etsin :)

canım senmi yapıyorsun benimde görümcem hamilede o yüzden merak edyor :) bakablrmsin ne istyorsun yaş ay ???

Evet canım, ben de bakabiliyorum bu yönteme...
Gerekli olan bilgiler;

Bayanın doğum tarihi (GÜN/AY/YIL)
Eşinin doğum tarihi
Hamile kalınan yıl
Son adet tarihi.

Canım, konu sahibi kan yenilenmesi değil bu yöntem demişti.

Ama ben onu da biliyorum, Rus'ların yöntemi o da...
Kan yenilenmesi yönteminde; Erkeklerin 4 yılda bir, bayanların 3 yılda bir oluyor yenilenmesi... (Sen tersini yazmışsın
)

Ayrıca o kan yenilenmesi durumunda; kan bağışı, ameliyat, kürtaj ve düşük gibi sebeplerle o operasyonu geçiren kişinin tekrardan yenilenmiş oluyor. Örneğin en son senin kanın yenilenmiştir ama eşin yakın zamanda kan bağışı yaptıysa bebeğin cinsiyeti erkek olacak oluyor o yönteme göre de

KIZ çıkıyor seninki canım
Sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…