mrb benimkinide hesaplayabilirmisin? benim 22.12.1988 (25 yaş) eşimin 16.01.1987 (26 yaş) son adet tarihim 17 temmuz 2013
Hamile kalınan ay ve yıl önemli canım, gebelik haftan değiştikçe sonuç değişmez o yüzden
HESAPLAMA YÖNTEMİ:
Hamile Kalınan Yıl - Eşinizin Doğum Yılı = 30
2013 - 1983 = 30
Hamile Kalınan Yıl - Sizin Doğum Yılınız = 28
2013 - 1985 = 28
Sonra her iki tarafın çıkan sayısını (yaşını) 4'e bölüyorsunuz, bölme işleminden kalan sayı kimin daha fazlaysa onun cinsiyetinden oluyormuş bebek.
30/4= Kalan 2
28/4= Kalan 0
Dolayısıyla, 2 daha baskın, yani cinsiyet ERKEK oluyor...
Eğer bölme işleminden kalan sayılar aynı ise; hamile kalınan aydan önceki en yakın doğum ayı eşlerden hangisinin ise onun cinsiyetinden oluyor...
Mesela kalanlar 3 çıktı eşlerin, aynı yani... Kadın Şubat ayında, erkek ise Kasım ayında doğmuş varsayalım. Hamile kalınan ay ise Haziran olsun. Haziran ayından önce kimin doğum ayı daha yakın, kadının doğum ayı, bu sebeple cinsiyet KIZ oluyor...
Süpersinnnn, anket linki atarsan gireyim ben de.
canımmcım benim 1984 eşim 1979 2013 de hamile kaldım.
ERKEK çıkıyor canım
Tatlimm hersey de erkek tum belirtilerde ama gel gor ki sevgikli dr 15.haftamda kiz dedi.sonra 1 kac gun sonr gittim gel bakalim dedi goremedi.baska dr git5im o dq goremedi.kafam karışık. Bekliycem ama kiz diyoruz herkese tabi.bu arada 2.kizim.
Bebiş yok ta canım çalışmalar var ayy çok meraklıyım böle şeylee farzedlim bu yıl içinde hamiş oldum ben 17 ekim 1988 eşim 4 şubat 1985 ben 25 eşim 28
benim 4 ekim 1981 eşimin 30 temmuz 1980 cevabınızı merak ediyorum
ERKEK çıkıyor güzelim
Canım hadi banada bir yorum yap
Ben 10 Nisan 1989
Eşim 12 Aralık 1982
Sen kesin kız deme o zaman şimdilik canım
En sonki ultrason fotoğrafların var mı elinde?
Sen bence yakın bi zamanda tekrar git doktora, sor, hatta başka bir doktor da olabilir bu...
burda tatlım bir fikrin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?