Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayyy eşim kız olsun istiyor çok bayılıyo kız çocuklarına hatta arkadaşının minik 3 yaşında bi kızı var ona çok özeniyodu inşallah bakalım 4. ayımızda öğrencince arıycam seni çok teşekkür ettim :) inşallah sağlıklı olsun da tek isteğim bu :)
bu arada o kan sayımına göre yapılan da erkek çıkmıştı bize ama ben 2 sene önce ameliyat oldum demek ki kız da çıkabilirdi :)

Benimkine de bakabilirmisiniz acaba .benim doğum tarihim 8 Mayıs 1983 eşimin ki 15 Kasım 1979 . Son adet tarihim 31 Mayıs 2013. Foto da ekleyecem Nuba da bakabilirsen sevinirim

Kan yenilenmesi yöntemi de KIZ çıkıyor zaten canım bak şöyle ki;

1986
1989
1992
1995
1998
2001
2004
2007
2010
2013 Aralık ---> En son senin kan yenilenme yılın...

1983
1987
1991
1995
1999
2003
2007
2011 ---> Eşinin son kan yenilenme yılı...

Dolayısiyle en son 2011 yılında eşinin kanı yenilenmiş, o yüzden de cinsiyet
ERKEK çıkıyor buna göre, ama dediğin gibi senin eşinin doğum ayından sonra 2011 yılında ameliyatın olduysa senin kanın tekrar yenilenmiş olur, dolayısiyle sonuç KIZ olur canım

Son düzenleme:
Benimkine de bakabilirmisiniz acaba .benim doğum tarihim 8 Mayıs 1983 eşimin ki 15 Kasım 1979 . Son adet tarihim 31 Mayıs 2013. Foto da ekleyecem Nuba da bakabilirsen sevinirim

Kalanlarınız aynı çıktığından, hamile kalınan aydan önceki en yakın ay senin doğum ayın olduğundan bebişin
KIZ çıkıyor canım

Kalanlarınız aynı çıktığından, hamile kalınan aydan önceki en yakın ay senin doğum ayın olduğundan bebişin
KIZ çıkıyor canım

kan yenilemede benim kız mı çıkıyor canım ya ben dediğin gibiyse doğrumu yaptım anlamadım sanırım kız çıkıyo
ben 12,04,1989
eşim 06,05,1986
sat 31,05,2013

Teşekkür ederim canım.bi daha ki sefere gittiğimde cinsiyeti öğrenmiş olurum galiba. Sağlıklı olsun da artık hayırlısı. Bir oğlum var bu da kız olsa hiç fena olmaz aslında

kan yenilemede benim kız mı çıkıyor canım ya ben dediğin gibiyse doğrumu yaptım anlamadım sanırım kız çıkıyo
ben 12,04,1989
eşim 06,05,1986
sat 31,05,2013

Kan yenilenmeye göre kız çıktı senin canım, evet, en son Nisan 2013'te senin kanın yenilenmiş görünüyor...
Senin ya da eşinin operasyon ya da kan bağışı durumu oldu mu hiç öncesinde?
Eğer öyleyse, o yıldan sonraki yenilenmeleri hesaplamak lazım, onun için

Canım, nubları tam olarak göremedim, erkek olsa görünürdü, aslında biraz daha yakından ve net olarak çekip tekrar eklesen belki daha iyi görebilirim

tamam canım en kısa sürede sana yakından resmini yollarım sagol doktorda gittiğimde kız gibi demişti bakalım hayırlısı :))

canımm benım tesekkurler :) carsamba ogrenıcem yazarım tuttu mu dıye.ılk gebelık cınsıyet fark etmıor.saglıklı olsunda.nuba gore de bakar mısın yollasam 11+6 goruntu var

Gönder canım, bakayım bi

tamam canım en kısa sürede sana yakından resmini yollarım sagol doktorda gittiğimde kız gibi demişti bakalım hayırlısı :))

Tamam canım, bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…