Eki Görüntüle 796995
phia senin yorumunu çok merak ediyorum canım bu tam 12 haftalıkken
bunlarda 12 hafta 4 gün olmalı
Eki Görüntüle 796996 Eki Görüntüle 796997
Ultrasonlarda kesin ERKEK canım, sana bu hesaplama yönteminde de ERKEK demiştim sanırım değil mi?
ayyy eşim kız olsun istiyor çok bayılıyo kız çocuklarına hatta arkadaşının minik 3 yaşında bi kızı var ona çok özeniyodu inşallah bakalım 4. ayımızda öğrencince arıycam seniçok teşekkür ettim :) inşallah sağlıklı olsun da tek isteğim bu :)
bu arada o kan sayımına göre yapılan da erkek çıkmıştı bize ama ben 2 sene önce ameliyat oldum demek ki kız da çıkabilirdi :)
Benimkine de bakabilirmisiniz acaba .benim doğum tarihim 8 Mayıs 1983 eşimin ki 15 Kasım 1979 . Son adet tarihim 31 Mayıs 2013. Foto da ekleyecem Nuba da bakabilirsen sevinirim
İlk foto ters olmuş tekrar ekledim
Kalanlarınız aynı çıktığından, hamile kalınan aydan önceki en yakın ay senin doğum ayın olduğundan bebişin KIZ çıkıyor canım
kan yenilemede benim kız mı çıkıyor canım ya ben dediğin gibiyse doğrumu yaptım anlamadım sanırım kız çıkıyo
ben 12,04,1989
eşim 06,05,1986
sat 31,05,2013
ERKEK çıkıyor tatlım
Canım, nubları tam olarak göremedim, erkek olsa görünürdü, aslında biraz daha yakından ve net olarak çekip tekrar eklesen belki daha iyi görebilirim
canımm benım tesekkurler :) carsamba ogrenıcem yazarım tuttu mu dıye.ılk gebelık cınsıyet fark etmıor.saglıklı olsunda.nuba gore de bakar mısın yollasam 11+6 goruntu var
tamam canım en kısa sürede sana yakından resmini yollarım sagol doktorda gittiğimde kız gibi demişti bakalım hayırlısı :))
Gönder canım, bakayım bi
ekledım bakar mısın canım
erkek canım.....
hayırlısı olsun netleşince mutlaka bana yaz :))))
ekledım bakar mısın canım
Erkek görünüyor Nub'u canım
Ama nub 12. haftadan sonra tam şeklini alırmış, öncesi yanıltabilirmiş, o yüzden 12'den sonra da tekrar bakalım tamam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?