- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Evet kuzum gebelik testi gibi tek kullanımlık. Ama sabah ilk idrarla yapılmıyor, testi yapmadan 2-3 saat öncesinde sıvı tüketimi kesiliyo ve pozitifi yani birbiriyle aynı koyuluktaki iki çizgiyi görüldüğünde yumurtanın çatlamasına 24-36 saat gibi bi süre kaldığı anlaşılıyor. Testi hergün aynı saatlerde uygulamak daha doğru sonuç veriyo. Fakat bu test yumurtann çatlaması ile artan lh hormonunun ölçümüne yönelik bir test olduğu için pco lularda ayda bikaç kez koyu çıkabiliyor çünkü pco luların LH seviyesi normalden biraz daha fazla çünkü.. Eğer pco nuz varsa bunu da göz önünde bulundurmanızı öneririm.Kızlar bu ovulasyon testleri nasıl kullanılıyo gebelik testi gibi tek seferlikmi? Gerçi bu ay geçti eczanede bulamadım ama kullananlardan bilgi edinirsem internetten alırım
İnşallah tutunmuştur bebişin tatlımKızlar bende yarın doktora gideceğim.cumartesi günü adet günüm bakalım.nasip bu ay tam.teşekküllü herşeyi yaptim. Adete bir hafta kala test yaptırdım negatif di inşallah geç döllenme falan olur da hamile olurum kızlar birbirimize coook dual edelim Rabbim.hepimize nasip etsin
Suan icin gelen giden yok hala. Ama cok umitli degilim acikcasi her defasinda cok umitlendim bosa cikti yine oyle olcak sanirim
Canım benim çok güzel açıklamışsın çok teşekkürlerEvet kuzum gebelik testi gibi tek kullanımlık. Ama sabah ilk idrarla yapılmıyor, testi yapmadan 2-3 saat öncesinde sıvı tüketimi kesiliyo ve pozitifi yani birbiriyle aynı koyuluktaki iki çizgiyi görüldüğünde yumurtanın çatlamasına 24-36 saat gibi bi süre kaldığı anlaşılıyor. Testi hergün aynı saatlerde uygulamak daha doğru sonuç veriyo. Fakat bu test yumurtann çatlaması ile artan lh hormonunun ölçümüne yönelik bir test olduğu için pco lularda ayda bikaç kez koyu çıkabiliyor çünkü pco luların LH seviyesi normalden biraz daha fazla çünkü.. Eğer pco nuz varsa bunu da göz önünde bulundurmanızı öneririm.
Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza yazdklarınızı okuyorum cok hosuma gidiyo herkes birbirine yardmcı oluyo.. bende 7 ay önce bi düsük gecirdim 4 ay korunduk 3 aydırda korunmuyoruz normalde hic adet gecikmem olmaz bu ay 6 gun geciktim gittim kan verdim bugun negatif cıktı moralim cok bozuldu stresten gecikmis olabilir mi acaba cok kafama takıyorum
Belirti yok ilginc olan adet belirtimde yok normalde kipirdanmalar olurdu kasiklarinda adet oncesi simdi hic bisi yok :/ 2 yildir evliyiz biz 1 yildir dusunuyoruz gecen ay hsg cektirdim temiz cikti doktor bisi bulamadi daha amh testide istedi bakalim sonuc kac cikicakHaklisin canim.bekle biraz.belirtin varmi nekadardir dusunuyorsunuz
mrh.bende buraya yeni üye oldum insanların birbirine yardımcı olması çok hoşuma gitti .Bende 5 senelik evliyim 2 senedir bebek düşünüyoz .dr gidip geldim yapılan test ve çekilen filmlerde bir problem yok dendi.Şimdi arkadaş tavsiyesi ile dalga dalğıçoğlu hocama randevu aldım hayırlısı bakalım .Gidipte memnun kalanınız varmı .Bu arada soğun kürü yaptım 2 ay oldu
Belirti yok ilginc olan adet belirtimde yok normalde kipirdanmalar olurdu kasiklarinda adet oncesi simdi hic bisi yok :/ 2 yildir evliyiz biz 1 yildir dusunuyoruz gecen ay hsg cektirdim temiz cikti doktor bisi bulamadi daha amh testide istedi bakalim sonuc kac cikicak
Ayyyy ben boyle konusuyorum bide hamileymisim ne sevirinirim yaaaa keske oyle olsaaaaa offf
Kızlar bende yarın doktora gideceğim.cumartesi günü adet günüm bakalım.nasip bu ay tam.teşekküllü herşeyi yaptim. Adete bir hafta kala test yaptırdım negatif di inşallah geç döllenme falan olur da hamile olurum kızlar birbirimize coook dual edelim Rabbim.hepimize nasip etsin
Evet yaaa hep sters oluyorum insallah bu an yuzumuz guler hepimizin hayirlisiylar ben simdi neyim var onuda bilmiyorum doktor bisi yok gibi gorunuyo dedi amh istedigine gore yumurtaliklardan supheleniyorPozitif düşün canim herşeyin güzel olacagina inan. Bizler çok arastriyoruz üzerine çok dusuyoruz stres yapiyoruz oyuzden olmuyor.bende bu ay daha sakinin.ne zaman olursa modundayim kismetimizde varsa bir şekilde olur.inş.hamilesindir.birkaç gün sonra test yap istersen
İnşallah gerek kalmadan testlere tutunur bebişin sana kuzum.. ne zamandır denyosunuz tatlım ??Canım benim çok güzel açıklamışsın çok teşekkürlerumarım gerek kalmaz bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum bat 6 inşallah tutmuştur, tutmadıysada diğer ay ovulasyon testi kullanırım
Yaklaşık 2 yıldır istiyoruz bi türlü tutturamadıkİnşallah gerek kalmadan testlere tutunur bebişin sana kuzum.. ne zamandır denyosunuz tatlım ??
Canım biz de 5 aydır istiyoruz. Bakalım ya vakti zamanı var demekki bizim için anneliğe. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallahh meleğimize kavuşmayıYaklaşık 2 yıldır istiyoruz bi türlü tutturamadıkdoktor sorun yok dedi taktir Allahın bekliyorum nasip nezamansa artık, sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?