- 18 Şubat 2016
- 211
- 122
- 103
- 36
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Rahim filmi bende cektirmeyi dusunuyorum oteki tahlillerimi bi yapturayimda.sogan kurunu ben de uygulamak istiyorum tadi nasil oluyo cok aci miBende kan testlerimi yaptırdım sıkıntı yok alttan muayene oldum bisey demedi Dr tüpler açık mı diye gidecem mayıs gibi 1 yıl o zaman dolacak temmuzdan beri folik asit kullanıyorum bende. Kafayı takmamam lazimmis benim de adet ler bazen erken bazen geç geliyor stresten hayırlısı bakalım. Soğan kuru kullanıyor um bu ay temizleniyor içim sanki leke geliyor kahverengi inşallah tüpe baktirmaya gerek kalmadan hamile kalirim
Canım reglin düzenliyse 10. Gün gibi başlayabilirsin ama ben sabredemeyip hemen başlamıştım Allah gönlüne göre versin canımTEŞEKKÜR EDERİM BENDE ŞİMDİ NETTEN SİPARİŞ VERDİM
BENİM REGLE SÜREM 28-29 GÜNDE BAŞLIYOR
REGLE BİTER BİTMEZ Mİ BAŞLAMALIYIM.
ALLAHIM COK İSTŞYORUM İNŞALLAH
İSTEYEN HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR..CÜNKİ ARTIK BENDE STRES YAPMAYA BASLADI COK ÜZÜLÜYORUM
Evet canım sabah ikinci idrarınla 4 saat hiç sıvı tüketmeden akşamda aynı şekildeÖNCELİKLE teşekkür ederim
reglem düzenli suanda
yani reglemin ilk günnden sayıyorum.10. günü testi kullanmaya baslıyorum sabah akşam değil mi ?
Çok kötü değil tadı soğan acı değilse acı olmaz tadı. Ben seviyorum tadını ama sevmeyenler burnunu tutup bir seferde tepeye diksin diyorlar :)Rahim filmi bende cektirmeyi dusunuyorum oteki tahlillerimi bi yapturayimda.sogan kurunu ben de uygulamak istiyorum tadi nasil oluyo cok aci mi
o konuda bir bilgim yok canım maalesef hiç kür yapmadım henüzinşallah cok teşekkür ederim
ama son bir şey daha ben ac karnına soğan suyu içiyorum test yaptığım zaman fark eder mi?
Bende oyle yapicam galiba tek seferde..cok soru soruyorum ama adetin bitiminden kac gun sonra baslaniyo bu kure..Çok kötü değil tadı soğan acı değilse acı olmaz tadı. Ben seviyorum tadını ama sevmeyenler burnunu tutup bir seferde tepeye diksin diyorlar :)
Benim bu ay ovulasyon testi icin gecti artik. Bende bu ay soğan kürü uyguluyorum. Bugun 4.günüm. 11 gun daha yapmam lazim. İnsallah Rabbim şifa eder ve saglıkla hamile kalırım. Eger olmazsa da nasip Tabiki.. O zaman ovulasyon testi alirim n11 de satıldığını hic bilmiyordum :) sen deneyip tutturdun mu yoksa :)
Ayne bebek yok mu lafı sinir ediyor. Ben 5 aylık evliyim şu anda eşimin ailesini memleketine ziyarete geldik herkes bebek yok mu diye soruyor. Benden önce evlenenler hamile diye benimde olmamı bekliyor. Valla tatilim sinir harbine dönüştü. Ve şu aralar kasık ağrılarım da var. Bakalım hayırlısı ile bebişim vardır inşallahKesinlikle! Zaten mahalle baskısı insanı daha da strese sokuyor. Daha ortada Bebek yok annem birsuru patik yelek ördü
Bosver kafana takma dicem ama nafile insan ister istemez takiyo.hem daha yeni ewlisin daha yolun basindasin ins tez zamanda hamile kalirsin.bende 2,5 yillik ewliyim 9 aydir bebek istiyorumm ama tik yokAyne bebek yok mu lafı sinir ediyor. Ben 5 aylık evliyim şu anda eşimin ailesini memleketine ziyarete geldik herkes bebek yok mu diye soruyor. Benden önce evlenenler hamile diye benimde olmamı bekliyor. Valla tatilim sinir harbine dönüştü. Ve şu aralar kasık ağrılarım da var. Bakalım hayırlısı ile bebişim vardır inşallah
Yaa benim eşim elazığlı doğuda bu baskı daha fazla. Evlendim hemen başladı bu laflar. Allahtan uzaktayım eşimin ve benim iş ortamımdan dolayı benim memleketimde konyada yaşıyoruz. Değilse sürekli eşimin akrabalarının bu lafına maruz kalsam çatlarım yaaaaBosver kafana takma dicem ama nafile insan ister istemez takiyo.hem daha yeni ewlisin daha yolun basindasin ins tez zamanda hamile kalirsin.bende 2,5 yillik ewliyim 9 aydir bebek istiyorumm ama tik yok
Kızlar bende yarın doktora gideceğim.cumartesi günü adet günüm bakalım.nasip bu ay tam.teşekküllü herşeyi yaptim. Adete bir hafta kala test yaptırdım negatif di inşallah geç döllenme falan olur da hamile olurum kızlar birbirimize coook dual edelim Rabbim.hepimize nasip etsin
Canım bende 5 aylık evliyim 2. Aydan itibaren korunmuyoruz. Ama bebek olmadı. Sonra tahlil yaptırdın ve prolaktin hormonum 35 çıktı. Bu da hamile kalmaya Engel miş. Dostinex kullandım ve inşaallah bu ay hamile kalırım. Bence bi tahlil yaptır canım.kızlar merhaba biz de 6 aylık evliyiz ocak ayından beri deniyoruz tık yok hemen ümitsizliğe kapılıyorumbi sorun mu var acaba diye inş olur bbeişlerimiz ((( bu ay da çalıştık bakalım.
Aklıma gelmişken bisey sormak istiyorum regl ye kaç gün kala ilişkiyi bitirmek gerekiyor bilginiz var mu
Canım ilişkiyi bitirmek derken ne demek istedinkızlar merhaba biz de 6 aylık evliyiz ocak ayından beri deniyoruz tık yok hemen ümitsizliğe kapılıyorumbi sorun mu var acaba diye inş olur bbeişlerimiz ((( bu ay da çalıştık bakalım.
Aklıma gelmişken bisey sormak istiyorum regl ye kaç gün kala ilişkiyi bitirmek gerekiyor bilginiz var mu
Soğan suyunu adettin kaçıncı günü baslamak gerekiyor benim bugun adetimin son günü baslamam gerek mi?Benim bu ay ovulasyon testi icin gecti artik. Bende bu ay soğan kürü uyguluyorum. Bugun 4.günüm. 11 gun daha yapmam lazim. İnsallah Rabbim şifa eder ve saglıkla hamile kalırım. Eger olmazsa da nasip Tabiki.. O zaman ovulasyon testi alirim n11 de satıldığını hic bilmiyordum :) sen deneyip tutturdun mu yoksa :)
Hamile kalmak isteyenler soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.Soğan suyunu adettin kaçıncı günü baslamak gerekiyor benim bugun adetimin son günü baslamam gerek mi?
Tesekkur ederim canm bende hep oyle diyorum hayırlısı olsun diye ama elimde olmadan takıyorum iste. Insallah sizin de istediginiz zaman hayırlısıyla olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bebislerimizi saglıklı bi sekilde kucagımıza alalım insallahÖncelikle geçmiş olsun canim hic kafani takma.bir defa hamile kalmissin mutlaka olacaktır. Sadece biraz zamana ihtiyacin var .stres çok etkiliyo biraz oluruna birakmaya calis. Bende yeni düşünmeye basladim.bu uç günü değerlendirmemin lazim yumurtlamam olabilir. Hayirlisi olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?