- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Aynen oyle canım nasip kısmet işleri...çok doğru söylüyosun canım ben oğluma doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım 1 gün içmeyi unuttum o zaman tutmuş
Yok kiz bel agrisi yapiyoaaa ilk senden duydum niyeki gerimi kaçıyo yoksa spermler
Ne kullniyodun gi :)Aynen oyle canım nasip kısmet işleri...
Allah oğlunu bağışlasın canım
Ne kllniyodun balim :)çok doğru söylüyosun canım ben oğluma doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım 1 gün içmeyi unuttum o zaman tutmuş
aminn canımAynen oyle canım nasip kısmet işleri...
Allah oğlunu bağışlasın canım
microginon kullanıyodum canımNe kllniyodun balim :)
Bende folbiol kullanıyorum başka da bişi yok kullandığımBen bişey kullanmıyorum sadece hergun folik asit aliyorum o kadar. Markası folbiol. Sizler ne kullanıyorsunuz kızlar?
Aynen canimBende folbiol kullanıyorum başka da bişi yok kullandığım
Canim cok duzensiz adetim benim en son 40 gun sonra geldi sonra 35 gun aonra geldi..simdide test yapip duruyorum bat in ne zamaan oldugunu kestiremiyorumBat ne Zaman canım? Benim belim ve bacaklarım ağrıdığında adet olacagimi bilirim adet belirtim hep oyle olmustur kendimi bildim bileli. Ben şahsen gebelik belirtisi olarak en çok kasık agrisina önem veririm. İnsallah bebeğin seninledir canım
Canim ben cok arastirdim bele yastik koymayla hic bir alakasi yokmus gebeliginn..iliski sirasinda spermler yumurtaliklara fiskiriyormus geri gelenler zaten oraya kadar bile ulasamayanlarmis..Kizlar merhaba..son adet tarihim 28 subatti..duzensiz adet oluyorum.. 4p gunde bir bazen 35 gumde bir..dun test yaptim bisi cikmadi ama son bir haftadir belim ve bacaklarim agriyo bi hal oldum yorumlari okuya okuya kendime belki pay cikaririm diye sizce daha beklemelimiyim
Bende balik yagi kullaniyorum gebelik varsa folik asite gecerim diye düşündümBende folbiol kullanıyorum başka da bişi yok kullandığım
Hayirli olsun canim buyuk ihtimal gec dollenme olmus onun icin silik cikmisSizce hamilemiyim
5 dakikadan sonrası gecerli degil...ben o ladar cok yaptim ki son iki aydirAma sonra çizgi yok oldu
Anladım canim hayırlısı insallah da pozitif cikar testler. Ama Soğan kuru adet düzensizliğine çok iyi geliyor gebelik şansısını da artırıyormuş. İnsallah sizde deneyim şifa olsunCanim cok duzensiz adetim benim en son 40 gun sonra geldi sonra 35 gun aonra geldi..simdide test yapip duruyorum bat in ne zamaan oldugunu kestiremiyorum
İkinci cizgi çok net bir şekilde gorunuyor Canim :))) ay çok heyecanlandım nedense insallah hamilesindirSizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?