Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

ben bu yumurtlama tarihini bir türlü hespalıyamıyorum arkadaşlar banad ayardım edermisiniz rica etsem 03,08,2014 evlendım bır dusugum var suanda bebek calısmalarına devam bu ay yıne husrana ugradım malsef

Canim cok duzensiz adetim benim en son 40 gun sonra geldi sonra 35 gun aonra geldi..simdide test yapip duruyorum bat in ne zamaan oldugunu kestiremiyorum

Canim ben cok arastirdim bele yastik koymayla hic bir alakasi yokmus gebeliginn..iliski sirasinda spermler yumurtaliklara fiskiriyormus geri gelenler zaten oraya kadar bile ulasamayanlarmis..

Canim cok duzensiz adetim benim en son 40 gun sonra geldi sonra 35 gun aonra geldi..simdide test yapip duruyorum bat in ne zamaan oldugunu kestiremiyorum
Anladım canim hayırlısı insallah da pozitif cikar testler. Ama Soğan kuru adet düzensizliğine çok iyi geliyor gebelik şansısını da artırıyormuş. İnsallah sizde deneyim şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…