Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Yani namazdan sonra okuyup iki kere secdemi edicez doğrumu anlamışım kızlar
Meryem suresini okurken 58.ayetinin kenarında secde yapıyor. Oray'a geldiginde secde namazı kılman lazim. Google dan bakarsan secde namazı yazıyor. Daha sonra da kaldığın yerden devam ediyorsun canim. Allah kabul etsin

böyle soranlar kesin içlerinden neler geciriyorlar ....gıcık oluyorum bu tiplere allah bizim dollerimizi bereketlendirsin inşallah gobuslerimiz bebek dolsun ...

böyle soranlar kesin içlerinden neler geciriyorlar ....gıcık oluyorum bu tiplere allah bizim dollerimizi bereketlendirsin inşallah gobuslerimiz bebek dolsun ...
:))
ben de Allah a hep Allahım şunlara inat bari lt bebğimiz olsun sen ne kadar üzüldüğümü görüyorsun dıye dua edıyorum

amin inş allah ısteyen herkese versın

kızlar ben bırsey sormak ıstıyorum
şimdi genelde hamıle olan arkadaslar hamıle olduklarını en az 6 haftalıkken falan öğrenıyor
bu durum nasıl oluyor
yumurtlama gununde bebegı tutturursak ve ilk adetımız de gecıkırse test yaparsak bebegı 15-20 gunlukken öğrenmıs olmamız gerekmıyor mu.
benım aklım bunu pek algılayamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…