- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Belirtiniz varmıydı? Başka bir test yapın canımAma sonra çizgi yok oldu
Canim ben onu iki ay denedim ama sonra cesaret edemedim bide bebek falan varsa dusuk olur diye duydumAnladım canim hayırlısı insallah da pozitif cikar testler. Ama Soğan kuru adet düzensizliğine çok iyi geliyor gebelik şansısını da artırıyormuş. İnsallah sizde deneyim şifa olsun
Hayirli olsun canim sabah yap ilk idrarinla mutlaka... Allah insallah o cift cizgiyi banada nasip ederŞimdi tekrardan yapacağım erken gebelik testi aldım bakalim
ayy hadi inşAllah canım fotosunu atarsınŞimdi tekrardan yapacağım erken gebelik testi aldım bakalim
Şimdi tekrardan yapacağım erken gebelik testi aldım bakalim
Sizce hamilemiyim
Benceeeeeee hamileeeeesinnnnnnnSizce hamilemiyim
Bende onu kullanıyorum başkada ilaç almiyorum bakalım bu ikinci ayim :)Ben bişey kullanmıyorum sadece hergun folik asit aliyorum o kadar. Markası folbiol. Sizler ne kullanıyorsunuz kızlar?
Cnm sen kesinlikle hamilesin :) Allah kucağına almayı nasip etsin :) inşaallahŞimdi tekrardan yapacağım erken gebelik testi aldım bakalim
Seni bekliyoruz tatlim hayirli haberlerinle gel insallahŞimdi tekrardan yapacağım erken gebelik testi aldım bakalim
Allah razı olsun hatırlattığın için canım okuyalım tabii inşallah :)Hayırlı cumalar herkese. Rabbim
Gönlümüzden gecen dualari kabul etsin insallah bütün bekleyenelre sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Amin.
Bu mübarek günde birer Meryem suresi okuyalim mi kizlar ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?