- 23 Kasım 2013
- 146
- 67
- 28
- 35
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Simdi yukledim ama bidaha yuklimNerde canım foto görünmüyor bende
Tamam yüklenmiş. Ama tam belli değil fotoğrafta bulanık çıkmış. Biraz var gibi. Hadi inşallahSimdi yukledim ama bidaha yuklim
Ayy kizlar insallahh yaa . Agziniz bal yesin allah hepimizi biran once kavustursun insallahsanki var gibi çok hafif bi kaç gün sonra tekrar et bence.
Amin canım. Zaten üç gün önce yapmıssın bi kaç gün sonra iyice belirginleşir bence. Ama tabi herşeye hazırlıklı ol. Üzülme sonra. Benimde gün var ama burnumu içine kadar soktum gölgesini bile göremedim :)Ayy kizlar insallahh yaa . Agziniz bal yesin allah hepimizi biran once kavustursun insallah
Hadi hayırlısı. Ben adet olucam nedense çok eminim :/Ayy kizlar insallahh yaa . Agziniz bal yesin allah hepimizi biran once kavustursun insallah
Bende hicbisi hissetmiyorum aslinda. Yani adet olacakmisim gibi bakalim erken sevinmeyelim. Ama sizde erkenden umudunuzu yitirmeyin. Zaten ne oluyorsa bizim kafaya takmamizdan gecikiyor
Bende hicbisi hissetmiyorum aslinda. Yani adet olacakmisim gibi bakalim erken sevinmeyelim. Ama sizde erkenden umudunuzu yitirmeyin. Zaten ne oluyorsa bizim kafaya takmamizdan gecikiyor
Anaaaammm ben gec grdum msjiHayırlı cumalar herkese. Rabbim
Gönlümüzden gecen dualari kabul etsin insallah bütün bekleyenelre sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Amin.
Bu mübarek günde birer Meryem suresi okuyalim mi kizlar ne dersiniz
Bnm bat ta pazar gunu hayirlisi bakalim :)benimde iki gün sonra batim kızlar hadi hep birlikte müjdeli haberi alalım...
Ahhh balim ahhhh bnmkidr vardir diyo hayal kirikligi bizi guclendiyor haksiz miyim eninde sonunda ogrenicez gercegi bnmde bat pazar gunu bnde elde tutulir kesin bi belirti var oda ilkkez basima geldi bende var gbi hssediyirum bnde evde test yaptim bat gelmeden ve inan senin gibi kanda bakmaya cesaret edemiyorum sabrediyorum duruma gre pazartesi yada sali kan vericem Hyirlisi bakalim guclu olmak zorundayiz yavrularimiz bizden guc alsinki hayata sarilsin tutunsun nokta kadaeda olsa bi can onlar hissederler mutlaka offfff offfff uzulmek yok guclu olmak zorundayiz rabbime sginip ona guvenip olacagina kendimizi inandirmamiz gerek veeeeeeeeee hep pozitif dusunelim olacak olacakkkkkkkk sikma canini balim rabbim sabredenlerle beraber :)ozamn hafta sonu bekleyip ptesi baktırayım kana canım eşim de kesin var diyor iyice de umutlandım ama birileriyle konuşmak çok iyi geliyor çok sağol canım
Bugun mu basladi bu peki bide sancin oluyo mu balim :)Bata 3 gün var ama pembe lekelenmelerim var kızlar adet oluyorum erkenden dedim ama çok gelmiyor. Yumurtlama 18 marttı bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?
Evet bugün. Sancım da tam tersi azaldıBugun mu basladi bu peki bide sancin oluyo mu balim :)
Peki sik sik mi oluyo bence muhtemelen yerlesme kanamasidr balim dikkat et hep pozitif dusun bekle biraz bakalim nolcak bi iki gun olmadi bat gunu test yap yada kan ver kanda cikiyo gebelik iliskiden bi hafta snra bile cikiyo bence kan ver sen icin rahatlar :)Evet bugün. Sancım da tam tersi azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?