Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Bende hicbisi hissetmiyorum aslinda. Yani adet olacakmisim gibi bakalim erken sevinmeyelim. Ama sizde erkenden umudunuzu yitirmeyin. Zaten ne oluyorsa bizim kafaya takmamizdan gecikiyor

Kizlar adetim 1hafta geçti ama idrar testinde hala hamilelik çıkmıyor kan testi verdim pazartesi çıkacak oda olmazsa... yoksa genç yaşta menapoza mı giriyorum boyle birsey yaşayan varmı

Selamkızlar bende size birşey sormak istiyorum mide bulantim çok var hele sabah uyanınca ve akşamları çok oluyor domatesi çok sevdiğim halde yiyince çıkarmak zorunda kaldım yağ kokusu midemi bulandırdı ve basim dönüyor kasiklarim da acayip derecede batmalar var eğilip kalkınca biyere uzaninca bazen çok fazla artıyor bu batmalar ve kasiklarim çok şiş ve sert tuvalete bu aralar çok sık çıkmaya başladım adetimi de 4 gun gecikti ve dün idrar testi yaptım sabah ama negatif çıktı ama belirtiler hala var acaba bida yapmalimiyim yarın yapmayı düşünüyorum yanlış gibi geliyor sanki böyle birşey olabilir mi lütfen yardımcı olun bebeği hissediyorum var gibi geliyor ama döllenme geç oldu bebek varsa en fazla 2 haftaliktir ve istahim fazla artti

Anaaaammm ben gec grdum msji

ozamn hafta sonu bekleyip ptesi baktırayım kana canım eşim de kesin var diyor iyice de umutlandım ama birileriyle konuşmak çok iyi geliyor çok sağol canım
Ahhh balim ahhhh bnmkidr vardir diyo hayal kirikligi bizi guclendiyor haksiz miyim eninde sonunda ogrenicez gercegi bnmde bat pazar gunu bnde elde tutulir kesin bi belirti var oda ilkkez basima geldi bende var gbi hssediyirum bnde evde test yaptim bat gelmeden ve inan senin gibi kanda bakmaya cesaret edemiyorum sabrediyorum duruma gre pazartesi yada sali kan vericem Hyirlisi bakalim guclu olmak zorundayiz yavrularimiz bizden guc alsinki hayata sarilsin tutunsun nokta kadaeda olsa bi can onlar hissederler mutlaka offfff offfff uzulmek yok guclu olmak zorundayiz rabbime sginip ona guvenip olacagina kendimizi inandirmamiz gerek veeeeeeeeee hep pozitif dusunelim olacak olacakkkkkkkk sikma canini balim rabbim sabredenlerle beraber :)

Evet bugün. Sancım da tam tersi azaldı
Peki sik sik mi oluyo bence muhtemelen yerlesme kanamasidr balim dikkat et hep pozitif dusun bekle biraz bakalim nolcak bi iki gun olmadi bat gunu test yap yada kan ver kanda cikiyo gebelik iliskiden bi hafta snra bile cikiyo bence kan ver sen icin rahatlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…