- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Bana bu kanama artacak ve 3 güne adet olucam gibi geliyor ama inşallah senin dediğin gibi olur teşekkür ederimPeki sik sik mi oluyo bence muhtemelen yerlesme kanamasidr balim dikkat et hep pozitif dusun bekle biraz bakalim nolcak bi iki gun olmadi bat gunu test yap yada kan ver kanda cikiyo gebelik iliskiden bi hafta snra bile cikiyo bence kan ver sen icin rahatlar :)
Balim pozitif dusun bak sakin uzme kendini rabbim yavrunu sana bagilslasin tutndrsun anacina sana ve hepimize sadece sabret ama bnce sen bi kan ver pazartesi bat gelmezse gelirsede mac 90 dk daha bu macin super ligi var uefa maclari falan anladin sen onu er yada gec bebisimjz gelecek gobisimizeBana bu kanama artacak ve 3 güne adet olucam gibi geliyor ama inşallah senin dediğin gibi olur teşekkür ederim
Evet evet pazartesiye olmazsam kan vercem inşallah. Sen ne durumdasınBalim pozitif dusun bak sakin uzme kendini rabbim yavrunu sana bagilslasin tutndrsun anacina sana ve hepimize sadece sabret ama bnce sen bi kan ver pazartesi bat gelmezse gelirsede mac 90 dk daha bu macin super ligi var uefa maclari falan anladin sen onu er yada gec bebisimjz gelecek gobisimize
Valla balim bnm durumum entresan bisey bnm bata 1 gun kaldi iste simdi gaz sikismasi var bende birde bata 4 kala gece saat iki civarydi bn on bes gndur gece uyuyamiyirum nedense gunduzde uyuyamiyorum neyse gece iki de tuvalete gittim soylemesi ayip peceteye dort tane mercimek buyuklugundr zar parcasi geldi pembe gene hafif kirmiziya dnuk snra bi kerede sulu akinti geldi peceteye dahda bisi yok normalde bata iki gunde kala yada bigun onceside iliskiye grsem hic olmazdi bu ilkkez oldu dort saat once iliski olmustu ustelik hic zrlanma vs olmadi cok kisa srdu anlam veremedim ilkkez byle bisi oldu muhtemelen yerlesti yada bilmiyirum iste evde test yaptim ngatif daha kan vermedim ama durum bu gaz sancisi var bidr sagda batma bas donmesi iiki gundur mide bulantisi var ama en belirgin belirti olarak aklima suphe dusuren tek sey o gelen parcalar oldu durumlar bu isteEvet evet pazartesiye olmazsam kan vercem inşallah. Sen ne durumdasın
Eğer yeeleşmeyse, yerleşmeden 3-4 gün sonra çıkar diyediye okudum. Hadi hayırlısı inşallah vardır :)Valla balim bnm durumum entresan bisey bnm bata 1 gun kaldi iste simdi gaz sikismasi var bende birde bata 4 kala gece saat iki civarydi bn on bes gndur gece uyuyamiyirum nedense gunduzde uyuyamiyorum neyse gece iki de tuvalete gittim soylemesi ayip peceteye dort tane mercimek buyuklugundr zar parcasi geldi pembe gene hafif kirmiziya dnuk snra bi kerede sulu akinti geldi peceteye dahda bisi yok normalde bata iki gunde kala yada bigun onceside iliskiye grsem hic olmazdi bu ilkkez oldu dort saat once iliski olmustu ustelik hic zrlanma vs olmadi cok kisa srdu anlam veremedim ilkkez byle bisi oldu muhtemelen yerlesti yada bilmiyirum iste evde test yaptim ngatif daha kan vermedim ama durum bu gaz sancisi var bidr sagda batma bas donmesi iiki gundur mide bulantisi var ama en belirgin belirti olarak aklima suphe dusuren tek sey o gelen parcalar oldu durumlar bu iste
Balim cok hayal kirikligi yasadim ve pozitif olmak zorundayim anladimki ben gucsuz olursam bebegim bana nasil tutunsun benden guc alicakki tutunacak artik byle dusunuyorum ve pozitif olmak zorundayim olmak zorundayiz guclu olmak zorundayiz rabbim buyuk cnm bnm er yada gec olacak@Ecrin ensar bebek_elif ne kadar pozitifsiniz maşallah :)))
Peki idrarda cikiyo mu bat gunu yapsam cikarmi evde yada drek kan mi vereyimEğer yeeleşmeyse, yerleşmeden 3-4 gün sonra çıkar diyediye okudum. Hadi hayırlısı inşallah vardır :)
Bazı insanlarının idrarda çıkmış ama bazılarının da bat birkaç gün geçmeyen çıkmamışPeki idrarda cikiyo mu bat gunu yapsam cikarmi evde yada drek kan mi vereyim
Ya hayirlisi balim bnm ya olursa bir hayir bu ay olmazsa bin hayir bakalim inaniyorum ama sonunda olucak o bebisler habu gobislere gelecekkkkkkk :)Bazı insanlarının idrarda çıkmış ama bazılarının da bat birkaç gün geçmeyen çıkmamış
AminnYa hayirlisi balim bnm ya olursa bir hayir bu ay olmazsa bin hayir bakalim inaniyorum ama sonunda olucak o bebisler habu gobislere gelecekkkkkkk :)
Sendr sikma canini olur mu balim kimse canini sikmicak ve hep pozitif olacak guclu olacak anlastik mi ballarim
Aynen oyle bitanem :) inşallah bebeklerimiz bizimle olacak bu sefer!!Balim cok hayal kirikligi yasadim ve pozitif olmak zorundayim anladimki ben gucsuz olursam bebegim bana nasil tutunsun benden guc alicakki tutunacak artik byle dusunuyorum ve pozitif olmak zorundayim olmak zorundayiz guclu olmak zorundayiz rabbim buyuk cnm bnm er yada gec olacak
Evet balim benim bn inaniyorum buna saka gibi duyvusallikta basladi iki gndur nerde bebek grsem yada duyvusal bisi olsa bana srmadan yagmur gibi yagiyo yaslar gozumden bide sonunda buna guluyorum deli gibi hahahaAynen oyle bitanem :) inşallah bebeklerimiz bizimle olacak bu sefer!!
Ay canımn yaaaEvet balim benim bn inaniyorum buna saka gibi duyvusallikta basladi iki gndur nerde bebek grsem yada duyvusal bisi olsa bana srmadan yagmur gibi yagiyo yaslar gozumden bide sonunda buna guluyorum deli gibi hahaha
Hahahahaha bu is belirtiye bakmiyo canimcim bnm mesela ilk dusugumu yani hamileligimi anlamadim dusuk oldugunuda kiste cevirince anladim ama simdi belirtiler yasayinca o ay aklima geliyo veeeeee diyorum ki acaba mi olucana inan hep bak evet bat gelince ister istemez yikiliyoruz ben bile oyleyim ama snra kendime ceki duzen veriyorum veeee hemmencik pozitif dusunuyorumAy canımn yaaainşallah hamilesindir! Valla heycanlandımm guzel haberlerini bekliyorum. Benim bat 8 nisan. Bende belirti yok şimdilik
İnsallah canim benim pozitif düşünelim ki pozitif olsun ama dimiHahahahaha bu is belirtiye bakmiyo canimcim bnm mesela ilk dusugumu yani hamileligimi anlamadim dusuk oldugunuda kiste cevirince anladim ama simdi belirtiler yasayinca o ay aklima geliyo veeeeee diyorum ki acaba mi olucana inan hep bak evet bat gelince ister istemez yikiliyoruz ben bile oyleyim ama snra kendime ceki duzen veriyorum veeee hemmencik pozitif dusunuyorum
Ben bile hayecandan kucuk dilimi yutuyorum yuregim avzima geli bazen de sabir diyorum iste :)Ay canımn yaaainşallah hamilesindir! Valla heycanlandımm guzel haberlerini bekliyorum. Benim bat 8 nisan. Bende belirti yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?