Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

canım son adet tarihinin başlangıc gününden hesaplaniyor o yüzden adet gecikmesi oldugunda 5 hafta ve 6 haftalik olmuş oluyor..

canım son adet tarihinin başlangıc gününden hesaplaniyor o yüzden adet gecikmesi oldugunda 5 hafta ve 6 haftalik olmuş oluyor..

aaaa ben bunu yenı öğrendım ama cok garip yanı o zaman bebek olmuyor ki:))))
sağol aydınlattıgın için :)))

kızlar bende yeni katıldım aranıza benim de 3 gün geçti evde test yaptım ama negatif çıktı acaba kana baktırsammı sanki bu ay farklıymış gibi bişeyler hamile gibi hissediyorum kendimi ama hayl kırıklığı da yaşamak istemiyorum çünkü bir denedir deniyoruz

canım kanda baktir kesin çıkar sonuc...idrarda gec döllenme oldugunda tahlilde cikmayabiliyor tatlim dikkat et kendine her ihtimale karşı

canım kanda baktir kesin çıkar sonuc...idrarda gec döllenme oldugunda tahlilde cikmayabiliyor tatlim dikkat et kendine her ihtimale karşı
ozamn hafta sonu bekleyip ptesi baktırayım kana canım eşim de kesin var diyor iyice de umutlandım ama birileriyle konuşmak çok iyi geliyor çok sağol canım

Bata 3 gün var ama pembe lekelenmelerim var kızlar adet oluyorum erkenden dedim ama çok gelmiyor. Yumurtlama 18 marttı bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?

Kızlar şimdi benim sağ kasığım adet olacak gibi ağrıyor bu yumurta olusuyormu demek yoksa çatliyor mu

3 nisan bat. adet olacak gibi ağrı geliyor geçiyor. Benim adetten önce bir kaç gün kahverengi lekelenmelerim olurdu. Oda yok. Bende umutlanıp idrar testi aldım. gün kala silikte olsa çıkıyor diyorlar. Ama tek çizgi vardı. Silik çizgi bile yoktu. Sizce hala umut varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…