- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
canım son adet tarihinin başlangıc gününden hesaplaniyor o yüzden adet gecikmesi oldugunda 5 hafta ve 6 haftalik olmuş oluyor..kızlar ben bırsey sormak ıstıyorum
şimdi genelde hamıle olan arkadaslar hamıle olduklarını en az 6 haftalıkken falan öğrenıyor
bu durum nasıl oluyor
yumurtlama gununde bebegı tutturursak ve ilk adetımız de gecıkırse test yaparsak bebegı 15-20 gunlukken öğrenmıs olmamız gerekmıyor mu.
benım aklım bunu pek algılayamıyor
canım son adet tarihinin başlangıc gününden hesaplaniyor o yüzden adet gecikmesi oldugunda 5 hafta ve 6 haftalik olmuş oluyor..
hesaplama bu şekilde yapılıyor tatlım rica ederim ne demekaaaa ben bunu yenı öğrendım ama cok garip yanı o zaman bebek olmuyor ki:))))
sağol aydınlattıgın için :)))
canım kanda baktir kesin çıkar sonuc...idrarda gec döllenme oldugunda tahlilde cikmayabiliyor tatlim dikkat et kendine her ihtimale karşıkızlar bende yeni katıldım aranıza benim de 3 gün geçti evde test yaptım ama negatif çıktıacaba kana baktırsammı sanki bu ay farklıymış gibi bişeyler hamile gibi hissediyorum kendimi ama hayl kırıklığı da yaşamak istemiyorum çünkü bir denedir deniyoruz
ozamn hafta sonu bekleyip ptesi baktırayım kana canım eşim de kesin var diyor iyice de umutlandım ama birileriyle konuşmak çok iyi geliyor çok sağol canımcanım kanda baktir kesin çıkar sonuc...idrarda gec döllenme oldugunda tahlilde cikmayabiliyor tatlim dikkat et kendine her ihtimale karşı
babanin icine doğmuş olabililir inşallah hadi bak bende cok heyecanlandım mutlu haberler ver bizeozamn hafta sonu bekleyip ptesi baktırayım kana canım eşim de kesin var diyor iyice de umutlandım ama birileriyle konuşmak çok iyi geliyor çok sağol canım
İnşallah Allah ım isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere de canımbabanin icine doğmuş olabililir inşallah hadi bak bende cok heyecanlandım mutlu haberler ver bize
AminnnnnnCUMA GÜNÜ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN BANADA RABBİM DUALARIM SİZİNLE
İnsallah canim yaa :) test yaptın mı hiçbenimde bat bugün ama gelen giden yok inşAllahta gelmez 9 ay boyunca
yaptım canım ama negatif :)İnsallah canim yaa :) test yaptın mı hiç
Benim de bugün bat ama hala tık yok. Sadece ince bir sızı. Kaç gün beklesem diye düşünüyorumİnsallah canim yaa :) test yaptın mı hiç
Esracım son adet gününden kaç gün geçti buna göre değişir. Detay versene biKızlar şimdi benim sağ kasığım adet olacak gibi ağrıyor bu yumurta olusuyormu demek yoksa çatliyor mu
Kizlar bende yeniyim 3 aydir bebek istiyoruz. Bugun adetime 3 gun var ana test yaptim bakarmisiniz sanki cok ince bi silik cizgi goruyorum
Nerde canım foto görünmüyor bendeKizlar bende yeniyim 3 aydir bebek istiyoruz. Bugun adetime 3 gun var ana test yaptim bakarmisiniz sanki cok ince bi silik cizgi goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?