Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Evet ovulasyon testiyle takip ettim. Tam da 14 gün sonra adet oldum yani ovulasyon testi yumurtlama gününü doğru bildi. Ama döllenmemiş işte malesef

Evet ovulasyon testiyle takip ettim. Tam da 14 gün sonra adet oldum yani ovulasyon testi yumurtlama gününü doğru bildi. Ama döllenmemiş işte malesef
hımm sen elinden geleni yapmışsın olmadıysa vardır bi hayır de belkide üstüne görüyor da olabilirsin bence sen bi bekle çok özel olacak ama net çift çizgileri gördüğün gün mü çalıştın ya bu net çizgilerde mi yoksa netlik gittikten sonra mı onu çok kavrayamadım ama sen bence bi bekle ne olur ne olmaz

16 martta çalışmaya başladım. 18 martta çift çizgi çıktı. O günü ve ertesi günü de değerlendirdim sonra yine 1-2 gün arayla devam ettik ta ki adet olana kadar. Vardır bi hayır tutmadı. Bundan sonra hesap kitap yapmayı düşünmüyorum çünkü stresten kaybettiğimi düşünüyorum. Tecavüz olaylarında yada ne bileyim tek ilişkide hamile kalanlarda pat diye nasıl oluyor, bence akıllarından bebek fikri geçmediği için. Biz bebek için ilişkiye giriyoruz resmen. Bir de hesaplamadan düşünmeden deneyeceğim birkaç ay

merhaba kızlar
19 mart ayında adetimin beşinci günü klomen kullanmaya başladım ...28 martta kontrole gittiğimde 14 mm 16 mm ve 14 mm olmak üzere 3 yum var dedi.iki günde bir ilişki dedi ama iğne falan vermedi.biz regl bittiğinden beri 21 marttan beri 2 günde bir çalışma içindeyiz :) ama nisanın ikisi ve benim akıntım yok..bu yumlar çatlamadı mı diye de moralim bozuk ...ama çalışmalara devam iki günde bir...normalde adetim 30 31 bazen 35 olur bakalım nasip...
bu nisan ayı yüzümüzü güldürür inşallah

Kızlar mrb daha once kurtaj oldum simdi gebe kalmak istiyorum sat 25 Mart doktora gittim doktorum soldaki yumurtaların bu ay gebelik olusturamayacagini sagdakinin de 16 mm olduğunu söyledi bu konuda pek bilgim yok gebelik için yumurta büyüklüğü ne olmali bide sadece sağdaki yumurtanın olmasigebelik şansını düşürür mü? Cevaplarınızı bekliyorum

yumurta capi"Ask3333, post: 45884910, member: 749001"]Kızlar mrb daha once kurtaj oldum simdi gebe kalmak istiyorum sat 25 Mart doktora gittim doktorum soldaki yumurtaların bu ay gebelik olusturamayacagini sagdakinin de 16 mm olduğunu söyledi bu konuda pek bilgim yok gebelik için yumurta büyüklüğü ne olmali bide sadece sağdaki yumurtanın olmasigebelik şansını düşürür mü? Cevaplarınızı bekliyorum[/QUOTE]
yumurta capi 18-20 mm olmasi gerekiyormus canım birde progesteron testindede yumurtlamanin ne kadar sağlıklı oldugu hakkında bilgi veriyor tahlil yaptirmadiysan yaptir derim canim..

yumurta capi 18-20 mm olmasi gerekiyormus canım birde progesteron testindede yumurtlamanin ne kadar sağlıklı oldugu hakkında bilgi veriyor tahlil yaptirmadiysan yaptir derim canim..[/QUOTE]
Yok test yaptirmadim bi hesaplama yapti doktor salı çarşamba gunleri ilişkiye girebilirsiniz dedi büyür heralde o zamana kadar değil mi?

Canım kendini bu kadar kasma bence sen bi acile git beta hcg kan testi yaptır en azından biraz için rahatlar
Ama benimde ole oldu geçen ay psikolojik olarak hamile olduğumu hissettim gerçi benim yaptığım teste gölgeli bi çizgi vardı 4 gün gecikti ve sonunda regl oldum

Ya kizlar sabirli olalim poziyif olalim cunku olacakkkk asla pes etmek yelkenleri fora vermek yokkkkkkkk yasak hepimize bnm bat yarin bu ay bebek olsada olmasada uzulmicem sabredicem veeeee heyecanla onumzdeki aya hazirlik yaoacam )) pes etmek yok rabbim er yada gec bebislerimiz gelecek

Aynen oyle canım çok dogru diyorsun Hakkı'nda hayırlısı olsun sıkma canını. Daha iyisi olacağı icin olmamıstır. Sabırlı olmamız lazim bu yolda...

Aynen oyle canım çok dogru diyorsun Hakkı'nda hayırlısı olsun sıkma canını. Daha iyisi olacağı icin olmamıstır. Sabırlı olmamız lazim bu yolda...
Aynen oyle balim her hayal kirikligi bizi daha iyi hazirliyo daha iyisine guclu olalimkiiiii biz kazanalim sanmayin bu kadar kolay soylemesi ama bnde biliyorum ne kadar zor oldugunu olsun yinede pozitif olmamiz lazim ballarim benim er yada gec olacak sadece su sitresten kurtulmamiz lazim o kadar

Sağol canım ama bugün yine yaptım test negatif çikti yine sanırım bende kendimi çok kaptirmisim hamililege herşeyi ona yoruyorum

Cok guzel demissin canim ama cok zor beklemek ve bosa cikmasi dedigin gibi iyi dusunelim iyi olsun hayırlısı hakkımızda :)

Yok mu bi fikri olan

Yok mu bi fikri olan
Balim bnm stres yapma bak ayrica bu ay olmasa da onumuzdeki ay mutalaka olur iliskiye stresle grilmemeli yani sirf iliski olsun dye girilince ki kendimden biliyom bi halta yaramiyo vallahi sitrese girmek olsa bile tutsa bile malesef gidebiliyo oyuzden pozitif dusunelim oyle olsuj ki cokkk zor ama napalim sen rahat ol bebeisin o gobise gelecek takiiiii kafaya takmayi endiseyi brakinca olucak kesin

Canim benimkiler memleketten geldi bir haftadir bende hergun bebek diyo. Normalde benim esimde konusunu actirmazdi ama. Nasil bu boyuta geldi anlayorum.her gün düşünün artik diyo bana ayri eşime ayri soyluyo
Benimde 9 nisan canim .
İnş senden güzel haberleri aliriZ

Hepmiz ayni durumdayiz canim. Toplum baskisi psikoloji bozuyor. Eğer düşündüğümüzü soylesem hergun arar sorar birşey var mi diye doktora götürmeye kalkar allahim boyle şeyler yaşatma ya Rabbim.çabucak olsun cocuklarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…