- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Evet ovulasyon testiyle takip ettim. Tam da 14 gün sonra adet oldum yani ovulasyon testi yumurtlama gününü doğru bildi. Ama döllenmemiş işte maleseftuba cım sen yumurtlama takip etmişmiydin? ya ben bu yumurtlama testinden de bişey anlamadım bakıyorum hala tek çizgi mevcut dün felaket karnım ağrınca ve kasıklarda şiddetlenince dedim bu bu akşam olmalı valla tamamen deneysel oldu bu sefer
ay kendi kendime de güldüm bu sefer tutarsa bebek büyünce "anne ben nasıl oldum" sorusuna turnusol kağıdı yavrum demek de varmış zamane anneleri böle olacak artık nerde leylek hikayesi yavrum sen turnusol kağıdından oldun valla bu bi gerçek(((
hımm sen elinden geleni yapmışsın olmadıysa vardır bi hayır de belkide üstüne görüyor da olabilirsin bence sen bi bekle çok özel olacak ama net çift çizgileri gördüğün gün mü çalıştın ya bu net çizgilerde mi yoksa netlik gittikten sonra mı onu çok kavrayamadım ama sen bence bi bekle ne olur ne olmazEvet ovulasyon testiyle takip ettim. Tam da 14 gün sonra adet oldum yani ovulasyon testi yumurtlama gününü doğru bildi. Ama döllenmemiş işte malesef
16 martta çalışmaya başladım. 18 martta çift çizgi çıktı. O günü ve ertesi günü de değerlendirdim sonra yine 1-2 gün arayla devam ettik ta ki adet olana kadar. Vardır bi hayır tutmadı. Bundan sonra hesap kitap yapmayı düşünmüyorum çünkü stresten kaybettiğimi düşünüyorum. Tecavüz olaylarında yada ne bileyim tek ilişkide hamile kalanlarda pat diye nasıl oluyor, bence akıllarından bebek fikri geçmediği için. Biz bebek için ilişkiye giriyoruz resmen. Bir de hesaplamadan düşünmeden deneyeceğim birkaç ayhımm sen elinden geleni yapmışsın olmadıysa vardır bi hayır de belkide üstüne görüyor da olabilirsin bence sen bi bekle çok özel olacak ama net çift çizgileri gördüğün gün mü çalıştın ya bu net çizgilerde mi yoksa netlik gittikten sonra mı onu çok kavrayamadım ama sen bence bi bekle ne olur ne olmaz
yumurta capi 18-20 mm olmasi gerekiyormus canım birde progesteron testindede yumurtlamanin ne kadar sağlıklı oldugu hakkında bilgi veriyor tahlil yaptirmadiysan yaptir derim canim..[/QUOTE]yumurta capi"Ask3333, post: 45884910, member: 749001"]Kızlar mrb daha once kurtaj oldum simdi gebe kalmak istiyorum sat 25 Mart doktora gittim doktorum soldaki yumurtaların bu ay gebelik olusturamayacagini sagdakinin de 16 mm olduğunu söyledi bu konuda pek bilgim yok gebelik için yumurta büyüklüğü ne olmali bide sadece sağdaki yumurtanın olmasigebelik şansını düşürür mü? Cevaplarınızı bekliyorum
Uzulmek yok balim bak pozitif olacaz anlastikmi onumuzdeki aya hazirla odaklan anlastikmi :)
Canım Nisan ayı na inşaAllah Rabbim herşeyin hayırlısını bilir biz bilemeyiz üzülme ben hala bekliyorum Kasıklarım pıt pıt seyiriyor kalp atışı gibi hafif sancı da var gelecek gibi hayırlısı olsun
Selamkızlar bende size birşey sormak istiyorum mide bulantim çok var hele sabah uyanınca ve akşamları çok oluyor domatesi çok sevdiğim halde yiyince çıkarmak zorunda kaldım yağ kokusu midemi bulandırdı ve basim dönüyor kasiklarim da acayip derecede batmalar var eğilip kalkınca biyere uzaninca bazen çok fazla artıyor bu batmalar ve kasiklarim çok şiş ve sert tuvalete bu aralar çok sık çıkmaya başladım adetimi de 4 gun gecikti ve dün idrar testi yaptım sabah ama negatif çıktı ama belirtiler hala var acaba bida yapmalimiyim yarın yapmayı düşünüyorum yanlış gibi geliyor sanki böyle birşey olabilir mi lütfen yardımcı olun bebeği hissediyorum var gibi geliyor ama döllenme geç oldu bebek varsa en fazla 2 haftaliktir ve istahim fazla artti
Aynen oyle canım çok dogru diyorsun Hakkı'nda hayırlısı olsun sıkma canını. Daha iyisi olacağı icin olmamıstır. Sabırlı olmamız lazim bu yolda...16 martta çalışmaya başladım. 18 martta çift çizgi çıktı. O günü ve ertesi günü de değerlendirdim sonra yine 1-2 gün arayla devam ettik ta ki adet olana kadar. Vardır bi hayır tutmadı. Bundan sonra hesap kitap yapmayı düşünmüyorum çünkü stresten kaybettiğimi düşünüyorum. Tecavüz olaylarında yada ne bileyim tek ilişkide hamile kalanlarda pat diye nasıl oluyor, bence akıllarından bebek fikri geçmediği için. Biz bebek için ilişkiye giriyoruz resmen. Bir de hesaplamadan düşünmeden deneyeceğim birkaç ay
Aynen oyle balim her hayal kirikligi bizi daha iyi hazirliyo daha iyisineAynen oyle canım çok dogru diyorsun Hakkı'nda hayırlısı olsun sıkma canını. Daha iyisi olacağı icin olmamıstır. Sabırlı olmamız lazim bu yolda...
Sağol canım ama bugün yine yaptım test negatif çikti yine sanırım bende kendimi çok kaptirmisim hamililege herşeyi ona yoruyorumCanım kendini bu kadar kasma bence sen bi acile git beta hcg kan testi yaptır en azından biraz için rahatlar
Ama benimde ole oldu geçen ay psikolojik olarak hamile olduğumu hissettim gerçi benim yaptığım teste gölgeli bi çizgi vardı 4 gün gecikti ve sonunda regl oldum
Cok guzel demissin canim ama cok zor beklemek ve bosa cikmasi dedigin gibi iyi dusunelim iyi olsun hayırlısı hakkımızda :)Ahhh balim ahhhh bnmkidr vardir diyo hayal kirikligi bizi guclendiyor haksiz miyim eninde sonunda ogrenicez gercegi bnmde bat pazar gunu bnde elde tutulir kesin bi belirti var oda ilkkez basima geldi bende var gbi hssediyirum bnde evde test yaptim bat gelmeden ve inan senin gibi kanda bakmaya cesaret edemiyorum sabrediyorum duruma gre pazartesi yada sali kan vericem Hyirlisi bakalim guclu olmak zorundayiz yavrularimiz bizden guc alsinki hayata sarilsin tutunsun nokta kadaeda olsa bi can onlar hissederler mutlaka offfff offfff uzulmek yok guclu olmak zorundayiz rabbime sginip ona guvenip olacagina kendimizi inandirmamiz gerek veeeeeeeeee hep pozitif dusunelim olacak olacakkkkkkkk sikma canini balim rabbim sabredenlerle beraber :)
Yok mu bi fikri olanmerhaba kızlar
19 mart ayında adetimin beşinci günü klomen kullanmaya başladım ...28 martta kontrole gittiğimde 14 mm 16 mm ve 14 mm olmak üzere 3 yum var dedi.iki günde bir ilişki dedi ama iğne falan vermedi.biz regl bittiğinden beri 21 marttan beri 2 günde bir çalışma içindeyiz :) ama nisanın ikisi ve benim akıntım yok..bu yumlar çatlamadı mı diye de moralim bozuk ...ama çalışmalara devam iki günde bir...normalde adetim 30 31 bazen 35 olur bakalım nasip...
bu nisan ayı yüzümüzü güldürür inşallah
Yaaaa bebegimmm zor olmami hemide ne zorrrrrr ammmmaaaa ve lakin pozitif olalim iyiyi cagiralim iyi gelsinCok guzel demissin canim ama cok zor beklemek ve bosa cikmasi dedigin gibi iyi dusunelim iyi olsun hayırlısı hakkımızda :)
Balim bnm stres yapma bakYok mu bi fikri olan
Benim kayinvalide bir kere sormustu daha evliligin ilk baslarin da esimde yanimizdaydi annesine demisdiki anne bebek durumuna sen karisma boyle seyler sorulmaz ayip sonra bi daha hic duymadim bebek dedigini. Benimde 4 gunum kaldi bakalim hayirlisini diliyorm Allahtan
Benimki de her fırsatta ima ediyor mesela bu ara gözlerimin altı morardı çok,
Uyuyorum ama hala geçmiyor hamilemisin sen yoksa dedi yok dedim.. Bilmiyor istediğimizi de 5 günüm var bat a inşaallah hamileyizdir hepimiz
Ama hamileysem de yakınlarıma bile üç ay sonra söylemek istiyorumDayanabilirsem tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?