Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Hadi hayırlısı benim de 8 nisan

Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum canim yumurtlamam oluyor ama hamile kalamiyorum

ya ovulasyon testi siliklesti ama akıntı şelale gibi ya bu test yanlışmı anlanmadım yaaaa

öyle canım hayırlısı olsun hakkımızda ben ilk kırmızıları görünce üzülüyorum ondan sonra hemen toparlıyorum kendimi bakalım bu ay tüp bebeğe geçicez onda nasıl ilerlicek süreç
Aynen canım insallah iyi olur sen sıkma canını oldu mu bitanem

Adetine kaç gun vardı canim?

Ben de bilmiyorum hiç ( klomenden dolayı düzenli gelse 3-4 gün var değilse gerçekten sadece Allah bilir.1 2 belki 3 hafta falan. Ne yapıcam ben ya almanyadayim da ev doktoru test yapıyor mu onu da bilmiyorum. Göğüslerim çok ağrıyor kasiklarim da bu son hafta her fırsatta uyudum yorgun hissettim kendimi sürekli. Psikolojik olarak bu kadar mı etkili gerçekten anlamıyorum çok üzgünüm şu an

Canım hemen umutsuz ol a bi dur bismillah belli bişey yok ki daha. İnsallah bebeğin seninledir ama sabırlı ol canım dua et bol bol...

kızlar beklemedeyim akıntım yumurtlama gününku gibi sumuksu ve parlak bakalim kırmızılar gelcekmi icinden gelmesin diye dua ediyorum burda güzel haber vermek istiyorum ve duymak istiyorum...

Ahhh ahhh abnada diyolar sen hala hamile kalamadin mi diyolar nasssi deli oluyom

Hayırlısı kızlar yaa :) benimde bugun akıntım oldu sıvı şeklinde yani yogun kıvamda değildi.sarı renkdi rengi. Bu neyden olabilir? . Adetime 6-7 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…