Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

artık insanlar sormadan ben söylüyorum o zamanda hiç bişey demeden susuyorlar iki yıl bu stresi bende yaşadım ama artık insanlara olmuyor bebeğimiz diyince susuyorlar laf kalmıyor ...olmuyorsa vardır birsey niye sorup duruyolar anlamıyorum ben hic kimseye sormam bu tarz sorulari bana ne yani dimi herkesin vardır bildigi allah verirse olur..uzmeyin kızlar kendinizi zaten düşünceli insan sormaz iki dk.bir.

Kızlar okuduklarıma bakılırsa herkeste aşagı yukarı bi çevre baskısı var. Çocuk duşunun neden olmuyor bla bla bla... Bu gibi nedenler bizi ister istemez koyu etkiliyor ve stress oluyoruz. Her ay guzel haber verme umuduyla kendimizi o kadar kaptırıyoruz ki sonuç hüsran olunca daha da kötüye gidiyor. Keşke 3 maymunu oynayabilirsek şimdiye belki 2.ye bile hamileydik. Gormedim duymadım bilmiyorum... Bunu yapabilmeyi becerebilsek keşke. Ama bi an geliyor be tekrar eksilere iniyoruz. Bol bol dua edelim Allah'a. Derdimizi sadece Allah'a anlatalım, onunla konusalim içten bir şekilde dua edelim. O halimizi en iyi bilen ve görendir. İnsallah hepimize Allah sağlıklı hayırlı evlatlar naso eder. Elbet olacak ama vakti ve Zaman'ı var demekki. Herşey oncedenn kaderimizde yazılı. Biraz daha sabırlı olmamız lazim... Allah yar ve yardımcımız olsun hepinizin insallah. Amin...

evet 2 ay önce kürtaj oldm 12 haftalık bebeğimn kalbi durmuştu , Rabbm tekrar nasip eder inşalllah bana ve tüm isteyenlere :)
Çok gecmis olsun canım. Aminnnnnn insallah :) bende temmuz ayı gibi dış gebelik geçirdim. İlaçla düşürüldü benimde...

Çok gecmis olsun canım. Aminnnnnn insallah :) bende temmuz ayı gibi dış gebelik geçirdim. İlaçla düşürüldü benimde...
çok şükr ki geçti canım , sana da geçmiş olsun sennki de baya zoor . Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin inşallah :)

Canim bir kaç ay sonra bende senin gibi olurum şuan soruyorlar düşünmüyoruz diyorum ama ileri zamanda yine baskilar artacak offff bunlar yaşanmadan hamile kalsak keşke.

Kızlar şimdi ben 28 günde adet görüyorum. 14.gün de yumurtlama oldu ovulasyon testinden anladım. Peki bu yumurta çatlamıyor yada yeterli olgunluğa erişmeden çatlıyor olabilir mi? Neden gebe kalamıyorum bunu anlamaya çalışıyorum..

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 25.günüm ve de normalde düzensiz bir döngüm var. Fakat bu ay klomen kullanmıştım biraz ona güvenerek yaptım testi de erken mi yaptım sizce? Yoksa gerçekten negatif midir?

21 gün incir&havuç kürü
7 gün Arada soğan kürü
21 gün tekrar incir&havuç kürü
7 günlük arada regl dönemimdi kadın doğumcunun iltihap için fitil ve antibiyotik vermişti onlarıda kullandım gün aşırıda ara vermeden çalışmalara devam ettik artık takdir Allahın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…