Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

ya kızlar bnm koca benden rahat cıktı gene para bırkmadı brakırsam gder yaparsın snra negatif çıkar üzülürsün dye adam da haklı bnm gbi oda cok haylkırıklıgı yasadı bu testlerden brklr bi gün daha deedi :) demesi kolaydı tabi ama ben eminim cunku artk sağa sola dnerken batmalrım oluyo sabahlrı mde bulntımda oluyo hissedyorum varlığını ondan sesetmedim bende :)

insallah hamileyimdir daha bir hafta var adet olmama...
o zaman napıyosun bliyo musun 1 hafta byunca kessinlikle hçbir seye elni sürme ne blim camaşır asma mesela yukarlara uzanma bence var sende bişi cnku bende ryamdan anlamıştım :) hadi hayırlısı olsun :)

sag ol canim san hamilemisin cok sevindim:)
evet bacım daha kanda tescillemek nasip olmadı kocam bekle azdaha dyo :) sabahki diyoloğumuzu görseniz gülme krizine grerdinizz bn dyorum kan verecem para ver adam diyoki sık dişini bi gün daha anan karnında nası durdun dye yıkıldım ya gülmekten :)

Ayy canim kiyamam ya ama eşinden sonradan üzülme diye boyle yapiyordur.kesin hamilesin ama stres yapma keşke bizde olsakta kocalarimiz boyle yapsa

başka bir başlığa yazmıştım ama buraya yazayım. son adetimden sonra ilk defa denedik tabi umutlu değilim ama bat 13 nisan, ben bugün regl olacakmış gibi bel ağrısıyla uyandım.Regl ağrılarım bu kadar erkenden başlamaz ve benim reglim hiç gününü şaşmazdı, muhtemelen ilk defa bu ay erken olacağım.Akıntımda var. İnanılmaz kokular alıyorum, aşırı sinirli uyanıyorum hiç normal olmayacak derecede sinirli ama bunlar psikolojik olabilir, de bu bel ağrısı nedir.kafam karıştı açıkçası.

Can'ım olma ihtimali var. Dikkat et. Ama kan testini görmeden kapılma da.

Canim moralini bozma bel agrisi hamilelik belirtisi olabilir. Sen yinede sabirla bekle. Benimde 9 nisan hic belirtim yok sari akintim var çok sari deil . genelde kokulu sari yeşil gibi akintilar enfeksiyon belirtisi diyorlar. Bir arkadasiminda hamile olduğunu öğrenmeden önce akintisi vardi. Sabirla bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…