Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Umarım çok yorulmadan hayırla neticelenir canım şansın açık olsun

Kan test yaptr ıdrar testı adet gecıkmesınden 10 gun sonra cıkyordıyoor doktorlar ben hamıle olmaya calsyorum cok arastrdım kan tedtı adettn 1 hafta sona olyomus cıkyormus yanı

Eyer ank daysan doktor onerebılerım gıden memun bır akrabma kısır demıslerdı sımdı 2 cocu var adam net olmucaka olmucak olcaga haledyor tup bebek uzmanı

Bak simdi bacim boyle dedin icime isledin ah bnm yavrum bacim nasi dua etmim sizin icin tabikidr edicem sanmayin ki pesinizi yakanizi birakicam hatta bikicaksinizda benden hergun dua edicem sizlere rabbim her daim dualarinjzi dualarmizi kabul eylesin bebislerimizi versin kucagimiza alalim saglikla hep pozitif dusun olir mu bak gore fayadasini goreceksin gercekten

İnşallah güzelim çok memnun olurum teşekkürler

Canım benim hiç görmeden sevmek böyle oluyo demekki bende her namazimda kkdaki arkadaslarima Hep dua ediyorum Cook sseviyorum sizler Ayy

Canım benim hiç görmeden sevmek böyle oluyo demekki bende her namazimda kkdaki arkadaslarima Hep dua ediyorum Cook sseviyorum sizler Ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…