Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

O Kahveler adet gibi bişe heralde canım olsa çıkardı

kızlar bi seneye yaklaştı olmuyo drgittim fakat herşey,n normal oldugunu söyledi çok istiyorum ister istemez düşünüyo insan neden olmuyo diye

Of kizlar of artik bebeklerimiz tutunsun bize gercekten her ay kriz geciriyorum olmadi diye cok uzuluyoorm
Üzüldüğünde asla olmayacak gibi düşünüyosun üzülme diyemem bende üzülüyorum canım ama 1 saat falan sürüyor sonra kendime diyorum napyosun kendine gel sanki hiç mi olmayacak bu ay değil sadece boşver diğer aya inşallah diyip şansımı artırmak için ne yiyip icmeliim napmaliyim diye araştırıyorum umutsuzluk fenabisey hele çevreden gelen tutumlar sorular insanı mahvediyo ama bibsure sonra sallamaya başladım ben bubdunyada sadece çocuk için gelmedik ya keyfinize bakın kızlar herseyin zamanı var Rabbim vermiyosa daha çok kapısını calalim diye olsa gerek

Kiz bak ben nasi yaptim olacak olacak az kaldi diye veee oldu asla pes etme nolur bak uzulme balim ya vallahi bak olacak gorde bak belkide yerlesiyodur sart degikya pembe olmasi kirmizi olmasi kahverengi olmasi bak bakalim ne kadar surcek
Hayırlısı yarın rahim filmi için gidicem hastaneye moralim bozuldu
Neyse boşver beni senin adına çook sevindim sağlıkla kucağına al inşallah vatanına milletine, annesine babasına hayırlı bir evlat olsun inşallah çok sevindim dua et burda umutla bekleyen bizler içinde

Aynen rabbim bizim sabrımızı deniyor bizimde imtihanımız bu bende cok üzüldügüm zman isyan ediyormusum gibi geliyor kendime gelince binlerce kez tövbe ediyorum rabbim bizlere cok cok sabır versinn

Kizlar merhaba 33 yasindayim dört yasinda oglum var bitane daha istiyiruz simdi ama dort aydir deniyiruz olmuyo cok uzuluyorum aklima turlu turlu seyler geliyor acabaolmayackmi acaba soylemi acaba boylemi diye sizce doktora gitmelimiyim?
Yok canım 6 aydan önce dikkate almaz doktor biraz Zaman tanı vucuduna 6 ayı tamamla olmazsa gidersin..umarım gerek kalmaz olur kuzuna bi kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…