Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Can'ım olma ihtimali var. Dikkat et. Ama kan testini görmeden kapılma da.

inşallah.Allah söyletmiş olsun, normalde sert böyle değişik biriyim, ama dokunsalar ağlayacağım sebepsiz yere. Yani olursa süpriz olur kesinlikle.Bakalım bat bekleyeyim de bir ona göre test fln yaparım.

Senin başka belirtin var mı cnm

8 gün bekleyeyim bakalım.Hakkımızda hayırlısı olsunda hepimizin, sonrası hallolur bir şekilde. Benim akıntı beyaz krem gibi :/ Yani bu bel ağrısı ha regl oldum ha olucam gibi ama daha da 8 gün var işte.Bekleyelim bakalım, neylerse Mevlam eyler.

Yok canim hic belirtim ne göğüs AĞRIDI ne mide bulantisi ne klasik AĞRIDI hic birşey yok bugün ilk defa acil sari akintim geldi.bende adet olacagim diye bekliyorum
bende sadece göğsümde ağrı var başka bi şey yokinşallah hamilesindir bu canı gönülden söylüyorum cnm

Benimde akintim bayaz krem gibiydi CNN bugün ilk defa sarimtrak geldi

Ayy canim kiyamam ya ama eşinden sonradan üzülme diye boyle yapiyordur.kesin hamilesin ama stres yapma keşke bizde olsakta kocalarimiz boyle yapsa
Olucaksiniz ballarim ne stresi daha kapisindan gecmiyorum ya acayip duygusallastim he bu ara en ufak nisiye agkayaasim geliyo he

bende sadece göğsümde ağrı var başka bi şey yokinşallah hamilesindir bu canı gönülden söylüyorum cnm

Göğüs AĞRIsI belirti olabilir canim bence hamilesindir dikkat et canim adetine kadar.çünkü kactane göğüs AĞRIsI yasayip hamile olduğunu öğrenen kişileri gördüm burada

Göğüs AĞRIsI belirti olabilir canim bence hamilesindir dikkat et canim adetine kadar.çünkü kactane göğüs AĞRIsI yasayip hamile olduğunu öğrenen kişileri gördüm burada
Ama cnm bnm adetim yaklaşınca göğsümde ağrı olur hep onun için ümitlenmk istemyrm

Adettin bittiğinin ertesi gün ilişki olursa hamile kalma olasılığı yüksekmiş cnm
Canim ben adetin bittiği günden bir hafta öncesine kadar gün asiri ilişkide bulundum.bir haftadir kayinvalidemler bizde kaldi bir haftadir olmadi. Belki devam etseydik umudum artacakti ama kismet artik belirtim hic yok galiba olmadi bu ay.

Bende öyle tatlim herşeye agliyorum ama zaten çok duygusal biriyim hic belirtim yok ama
Yavrum bebde cok duygusal bi insanim ama bu daha farkli heralde hamilelikten olsa gerek birde sende ne var ne yok anlat bakim isin puf noktasi pozitif dusunmek ve olacana inanmak birdr soyle bisi var balim ben olacak olacak az kaldi dedim hatta kendimle dalga gectim gorende beni hamile sanir diye megerse hamileymisim yani insan byle oliyo sen anlat bakim neyin var belirtilerin ne

Hımm öyle olmasıda zor cnm yaa bnde adettim bitti ertesi gün ilişki oldu iki gn sonra tekrar oldu sonra her gün yaptık dört beş gün sonra olmadı eşimin işindn dolayı geç geldi eve

Canim hicte okdar emin olma tek iliskiyle hanile kalanlari taniyorum ben ne biliyon belki tuttu yada simdi bile girseniz tutacak ne biliyon allah bilir herseyin en iyisini balik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…