- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 39
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Bence çıkar diye dedim çünkü akıntın erken gelmiş. Anladım canım dediğiBekleyeceğimiz canim adetin gecede test yapmayacagim hemen bir hafta daha beklerim sonra inş. İdrarda cikarsa kan yaptiririm
Valla canim bugün sabah uyandim lavaboya girdim onda farkettim krem rengi değil ama çok koyu renkte değil acil sari önce krem rengiydi bugün acil sariPeki bu sari akinti cokmu sari yoksa krem rengi bi akibti mi kimilerinde sadece bu akinti degisikligi de hamilelik belirtisi olabikiyo
Tamama iste bekle az daha bendede smdi acik sari gelmeye basladi krlreme benziyo ama acik sarimsi o yeni gelmeye basladi bendenValla canim bugün sabah uyandim lavaboya girdim onda farkettim krem rengi değil ama çok koyu renkte değil acil sari önce krem rengiydi bugün acil sari
İnş.canim yasa. Eğer hamileysem yazarim buradan.ama hic kendimi hamile gibi hissettmiyorum.sende göğüs AĞRIsI oldumu? Bende yok keşke olsa da umutlansamBence çıkar diye dedim çünkü akıntın erken gelmiş. Anladım canım dediği
Tamama iste bekle az daha bendede smdi acik sari gelmeye basladi krlreme benziyo ama acik sarimsi o yeni gelmeye basladi benden
Balim bak kimi insan hicbir belirti yasamadan bile hamileliklerini ogrenen insanlar da var bence erken umitsizlige kapiliyorsun inan bana bak az daha bekle stres yapmamaya calis balimAyyy balimmm yaş umutla duruyorsun beni.ama göğüs agrim felan hic birşey yok
Canım göğüs ucum çok kaşındı sadece.o kadar. Ben de hiçbişey hissetmiyorum valla bu kaşıntı dışındaİnş.canim yasa. Eğer hamileysem yazarim buradan.ama hic kendimi hamile gibi hissettmiyorum.sende göğüs AĞRIsI oldumu? Bende yok keşke olsa da umutlansam
Canım göğüs ucum çok kaşındı sadece.o kadar. Ben de hiçbişey hissetmiyorum valla bu kaşıntı dışında
Batın ne canımBenimde kasintim var goguslerimde
Amin cnm insAllah razı olsun bitanem Allah kabul etsin. Valla bende namazlarda Burdaki herkes icin dua ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun canlarımmm
Devlet karşılamıyormuydu tüp bebeği ben öyle biliyordumkızlar tüp bebek merkezinden geldim doktor muayne etti alttan yumurta rezervin test sonucundan daha bile kötü dedi direk hiç beklemeden tüp bebek en iyisi dedi eşimden ve benden kan tahlilleri istedi ayriyetten bendende rahim filmi istedi daha detaylıymış herhalde bu önümüzdeki ay adet olduğun gün bizi arayıp geliyosun tedaviye başlıcaz dedi fiyatıda benim kullanacağım ilaçlar 2500 tl tutuyomuş ama yumurtalarınız daha erken cevap verirse bi fiyat 1000 tl de olabilir dedi tüp bebekte 5200 tl onuda yumurta toplama işlemi yapılcağı gün yatırıyomuşuz
canım bizim bi tane çocuğumuz olduğu için olmuyo canımDevlet karşılamıyormuydu tüp bebeği ben öyle biliyordum
Hayırlısı olsun canım
Hımm anladım canım Allah kolaylık versin inşallahcanım bizim bi tane çocuğumuz olduğu için olmuyo canım
amin canım hepimize inşAllah Allah razı olsunHımm anladım canım Allah kolaylık versin inşallah
İnşallah çıkar canım benim 2. Günüm gecikmede ama sabah çıkmadı halada gelen yokKızlar bugün olmadım yarında olmazsam perşembe test yapıcam :)))
İnşallah çıkar canım benim 2. Günüm gecikmede ama sabah çıkmadı halada gelen yok
Batın ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?