Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Aynen öyle bacim bende çok seviyorum sizleri dert ortaklarmm Ayy kendi ailen bile dinlemiyo yeri geliyo da ah ah :)
Allah razi olsun bacim iste biz burda aile gibiyiz birbirimizin mutluluguna sevinebilmek mutlu olmak dua etmek dert ortagi olmak tamda aileye yarasir bir hareket sizi cok seviyorum ve hep duamdasiniz

Kizlar benim gibi olan var mi hafif sari akinti gören 4 günüm var
Bnm hafif sari geliyo bide camasirim nasi oluyo biliyonizmu semsert oluyo akintinin oldugu yer kuruyinca sertlesiyo anam gulme krizi tuttu beni komime gitti ya sumuk yapismista kurumus gibi sarimtirak geliyo az az akintim

Vallahi sabah saat 8 gibi felan gene kacmazsa kocisim gidecez biraz zaman gecsin diyo adam da dayanamim ki napim aaaa )))))) ins kan degerim yuksek cikar ya rabbim buyuk bende sizleri cok seviuorum bakalim yaradanim neyle karsilastricak bni ustelik testin snucuda aksama cikiyo saat 5 gibi en gec 5 te cikiyo iste

Ozaman şüphelenebilirsin canim. Dikkat et agir birşey kaldirma benimde ilk defa sari akintim var belirtim yok başka

Bnm hafif sari geliyo bide camasirim nasi oluyo biliyonizmu semsert oluyo akintinin oldugu yer kuruyinca sertlesiyo anam gulme krizi tuttu beni komime gitti ya sumuk yapismista kurumus gibi sarimtirak geliyo az az akintim

Canim benimde çok değil.ama yumurtlama akintisi gibi sümüksü de değil.

Canim benimde çok değil.ama yumurtlama akintisi gibi sümüksü de değil.
Evet balim aynen sumuksu ama nokta kadarda gelse yogun geliyo benden sarimtirak ama beyazimsi ikisinin ortasi akintim var demin kuru fasulye yaptim anam midem bulaniyo cok kotu etti beni daha once byke olmamistim bune ya midem alfi basini gidiyo ya cokta severim halbuki simdi daha yemekte yiyemem ben midem cok fena oldu sanki calkaladilar mubarek :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…