- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.001
Ayyyy amin aminnnn bacim duamdasinjz sizde eksik etmeyin bna dua edin anam yuregim deli gibi carpiyo ya bi evlenirkne boyle carpti bide simdi
Dua etmez olurmuyuz canm bnm kiyamam sana ya az kaldi inş.yarin ogreneceksin. Kaçta gideceksin tatlim
Kızlar benim adet e 12 gün kala ilişki oldu sizce hamile kalır miyim ki
Allah razi olsun bacim iste biz burda aile gibiyiz birbirimizin mutluluguna sevinebilmek mutlu olmak dua etmek dert ortagi olmak tamda aileye yarasir bir hareket sizi cok seviyorum ve hep duamdasiniz
Bnm hafif sari geliyo bide camasirim nasi oluyo biliyonizmu semsert oluyo akintinin oldugu yer kuruyinca sertlesiyo anam gulme krizi tuttu beni komime gitti ya sumuk yapismista kurumus gibi sarimtirak geliyo az az akintimKizlar benim gibi olan var mi hafif sari akinti gören 4 günüm var
Ay kızlar benimde yarın günüm ama olmazsam yapsam mi ayol catlicam ben meraktan ya uff
Ayy nedir bu kadınların çilesiAy kızlar benimde yarın günüm ama olmazsam yapsam mi ayol catlicam ben meraktan ya uff
Saol cnm senin bebiş var mı
aynen bende uffBenimde yarin adet gunum ama yapmicam zor tutuyorm kendimi
kiz valla ya brnimde icimde sanki var gibi geliyo ama bakacazAyy nedir bu kadınların çilesi
Ayyy benim beynim eridi bat 3 ü dün leke geldi sarıya döndü karnım ağrıyor hala bişi yok sabah test yaptım negatif offfaynen bende uff
kiz valla ya brnimde icimde sanki var gibi geliyo ama bakacaz
Ayyy benim beynim eridi bat 3 ü dün leke geldi sarıya döndü karnım ağrıyor hala bişi yok sabah test yaptım negatif offf
3-4 gündür şiddetli bir bel ve bacak ağrım var,bugün de günlük pedimde ince sızıntı şeklinde kahverengi bir sızıntı vardı.Bi de uykuya düşkünlüğüm başladı 1 haftadır. Bu kadarcıkBenimde 4 gün var canim belirtin var mi
3-4 gündür şiddetli bir bel ve bacak ağrım var,bugün de günlük pedimde ince sızıntı şeklinde kahverengi bir sızıntı vardı.Bi de uykuya düşkünlüğüm başladı 1 haftadır. Bu kadarcık
inşallah hakkımızda hayırlısı olur,nasip olur bize de :)Ozaman şüphelenebilirsin canim. Dikkat et agir birşey kaldirma benimde ilk defa sari akintim var belirtim yok başka
Bnm hafif sari geliyo bide camasirim nasi oluyo biliyonizmu semsert oluyo akintinin oldugu yer kuruyinca sertlesiyo anam gulme krizi tuttu beni komime gitti ya sumuk yapismista kurumus gibi sarimtirak geliyo az az akintim
Evet balim aynen sumuksu ama nokta kadarda gelse yogun geliyo benden sarimtirak ama beyazimsi ikisinin ortasi akintim var demin kuru fasulye yaptim anam midem bulaniyo cok kotu etti beni daha once byke olmamistim bune ya midem alfi basini gidiyo yaCanim benimde çok değil.ama yumurtlama akintisi gibi sümüksü de değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?