- 29 Aralık 2014
- 8
- 7
- 6
- 37
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.421
haklşsın canm arkadasım yaKi ben pozitif bi insamdim ama bugun sok ustune sok yasadim dondum kaldim valla biraz zor olacak ama toparlanicam guclu olmam lazim zor ama allah buyuk iste
aynn cnm bnm ya kafayı yıyo ınsan ole oluncaProlaktinim ve tsh ım yüksekti düştü ialç kullanınca.
Rahim tüpler fln temiz.
Eşimin morfoloji sınırda.ama hız sayı iyi.
Ama çok dr a gittim hepsi de bu sonuçlarla normal yoldan gebelik olur dediler.3 ay klomen ovitrelle ile yumurta takibi yaptırdım.yumurtalarım gelişiyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor.
Sonuç olarak bir sebebi yok cnm bnmde.
gunaydn cnm hayırlı cumalargünaydın güzel günlere inşallah. hayırlı cumalar...
inşallah kardeşim değerim artarda atlatırım bugünleri allah hepimize cocuklarımızı kucgaımıza almayı nasıp etsin hamile klınca iş bitmiyo bacım keseyi ve kalp atışını duymakla btiyo o zamanda btmiyo anca dgumda btyo bnm buyuk eltim suan hamile 6 aylık kan düşük çıkmış şekerde cıkmıs dr yükselmezse kanın snlandırılıcak gebelik demiş o yüzden dkkat edicen işte başka sı yalanhaklşsın canm arkadasım yaama sen asıcaksın bu gnlerı bı bakmısın elınde cocugun :)
evet ya bak o daha kotuinşallah kardeşim değerim artarda atlatırım bugünleri allah hepimize cocuklarımızı kucgaımıza almayı nasıp etsin hamile klınca iş bitmiyo bacım keseyi ve kalp atışını duymakla btiyo o zamanda btmiyo anca dgumda btyo bnm buyuk eltim suan hamile 6 aylık kan düşük çıkmış şekerde cıkmıs dr yükselmezse kanın snlandırılıcak gebelik demiş o yüzden dkkat edicen işte başka sı yalan
inşaAllah rabbim hepimize versin bebek sabrda versin tabi yanına ilişştirsin onuevet ya bak o daha kotuıns bu ay olacak cnm bnm :)
ama inanyrum olacak az kaldı ya sadece azcık kaldı blki bnmki geç döllenme ne bliyo o mal kız anlamadımevet ya bak o daha kotuıns bu ay olacak cnm bnm :)
amin cnm bnm cok ısteyınce bole oluo varya cok sasırdım kıymetını bıleleım dıye herlade :)inşaAllah rabbim hepimize versin bebek sabrda versin tabi yanına ilişştirsin onu
cnm yanı tabıkı olabılır bnmkıde gec dollenme senınkıde allahın ıznıyle :) olacak ınsama inanyrum olacak az kaldı ya sadece azcık kaldı blki bnmki geç döllenme ne bliyo o mal kız anlamadım
evet bacım aynen öyle asla çok istemeyeceksin allahın gcüne gdiyo işte hçbirşey ondan çok istenmez cnkü ama biz ister istemez cok istiyoruz işteamin cnm bnm cok ısteyınce bole oluo varya cok sasırdım kıymetını bıleleım dıye herlade :)
kız hamileliğin tadını çıkar sen bende valla öyle yapıyorum malın bri geldi mralimi bzdu okadar iştecnm yanı tabıkı olabılır bnmkıde gec dollenme senınkıde allahın ıznıyle :) olacak ıns
amin bacucum aaaaaminnnnnnnnHayırlı cumalar kızlarRabbim herkesin gönlüne gore versin. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.
Hayirlisi canim kismeti ne zamansa ozaman olur benimde yarin günüm benzese birşey yok kesin olurumKizlar bu ay da bisey yok bende adet oldum bir daha ki ay a kaldi halbu ki cok iyi calismistik
Kizlar yarin adet günüm hic belirtim yok simdi yemek yedim ama sanki yememiş gibi ac hissediyorum Kendimi hamile de hissetmiyordum test yapsam mi ki
Canim galiba hasta olacagim lavaboda peceteye çok acik kahve küçük leke geldibekleyin desekte meraktan sabredemiyoruzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?