- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.461
yok bcım unuturmuyum büşracım allah razı olsun sizden hadi senin hatrına bi güleyim :)Bence gülün pozitif olmalıydk unuttun mu elifcm :)
yok bcım unuturmuyum büşracım allah razı olsun sizden hadi senin hatrına bi güleyim :)
Arkadaşlar acil yardım. ...dün ovulasyon testinde 2 cizgiyi yakaladım ama gelin görün ki eşimin işi çıktı eve gelemedi...: (bugün tekrar test yaptım negatif göründü t cizgisi yoktu.bugün denesem hamile kalabilir miyim?yoksa bu ayı kaçırdım mi? : (
HayırDünden önceki gün olmuş muydu canım ilişki
Erkek bebek istiyordum o yüzden yumurtalam gününü bekledim...o da böyle olduDünden önce birlikte olduysaniz icteki sperm ler belki degerlenir olmadysanz sans Allah büyük
Erkek bebek istiyordum o yüzden yumurtalam gününü bekledim...o da böyle oldubu gece denicem
Ne bileyim ya inanmam aslında böyle işlere ama kendimi alamadım. Sence şansım ne kadar?O Allah vergisi canım inanma oyle soylere
Benim bi fikrim yok canimbene cevap yokmu
valla ben full çalışmama rağmen. Olmuyo inşallah senin vardirNe bileyim ya inanmam aslında böyle işlere ama kendimi alamadım. Sence şansım ne kadar?
hic bilemiyorum ki canim vallabene cevap yokmu
Yoooo sen denemeye devam et 72 saat erkegin sperm i yasiyo rahimde oyuzden belki mi olur belki iki kez yumrtlican bebem allahin elinde o isler hic belli olmazYaa çok üzüldümum öyle hemen geçiyor mu yaaa gerçekten 1 günlük bişey mi????denilen bakalım. Benim durumumda olan oldu mu hiç yaa?
İyi geceler kızlar ben hala adet olmadım ya ateşim de düşmüyor.bugün de lavaboda azıcık kanlı bir akıntı gördüm ama o kadardi yani. 2 testim de negatif çıkmıştı bugün 30.günüm neden hala adet olamıyorum
İnsallİyi geceler kızlar ben hala adet olmadım ya ateşim de düşmüyor.bugün de lavaboda azıcık kanlı bir akıntı gördüm ama o kadardi yani. 2 testim de negatif çıkmıştı bugün 30.günüm neden hala adet olamıyorum
İnsallah hamilesindir.İyi geceler kızlar ben hala adet olmadım ya ateşim de düşmüyor.bugün de lavaboda azıcık kanlı bir akıntı gördüm ama o kadardi yani. 2 testim de negatif çıkmıştı bugün 30.günüm neden hala adet olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?