- 22 Mart 2016
- 274
- 198
- 18
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.481
İşin kötü tarafı tamam kabul ediyorum negatif olduğunu.. e günüm de geçti ve de bu 30 gün boyunca adetle birlikte ağrılarım da bitmedi bari adet olayım da biraz rahatlayayim.o da yok. Vallahi kafayı yicem ben de.Brnde olamadım testte yapmadım nabcami şaşırdım
İnşallah canım benim ama hiç sanmıyorum sancılı sancılı kırmızıları bekliyorum bu ay daİnsallah hamilesindir.
İşin kötü tarafı tamam kabul ediyorum negatif olduğunu.. e günüm de geçti ve de bu 30 gün boyunca adetle birlikte ağrılarım da bitmedi bari adet olayım da biraz rahatlayayim.o da yok. Vallahi kafayı yicem ben de.
Umudumuzu kaybetmeyelim rabbim büyük bir gün bizlerin yüzünü güldürecek insallahİnşallah canım benim ama hiç sanmıyorum sancılı sancılı kırmızıları bekliyorum bu ay da
Ay hadi inşallah pozitif yanıtlar alırsın. Benim gibi kıvranmaz kimse ağrılardan umarımAynı. Benim kazık agrilarim geçti göğüs çokagriyo bilmem nolur benim yyarın 28. Gun
İnanıyorum ben de inşallah elbet bir gün anne olucazUmudumuzu kaybetmeyelim rabbim büyük bir gün bizlerin yüzünü güldürecek insallah
Aynen ya ben de sevmiyorum evde yapılan testleri ama mecburum zırt pırt doktora gidemiyorum her ay hamilelik sanıyorum hep boşa kürek çektiğim için gitmiyorum doktora falan. Bu ay idrar tahlilim vardı başka bir sebepten.yanlış hatırlamıyorsam 20.gün falandı. Doktor dedi ki idrarında kan var hafif adet olcaksiniz yakında bundan olabilir. Ben de içimde bir umut bu ay kesin bir şeyler olcak dedim 20.günde ne kanı falan diye bekledim sabırsızlıkla test yaptım 2 farklı gün ikisi de negatif. Nedense artık vücuduma dahi güvenmiyorumYa testlere de güvenemiyosn ki bizi mj bulur hep böyle alavere dalavereli işler negatif pozitif oluyo pozitif negatif ne ay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?