- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.621
Vallaaaaaaa banada ver ondannnnn
Gecen ay 5 gun gec geldi.saldim kendimi adet oldumÖnce kafayı ni boşaltın adet gelecek kendiliğinden göreceksiniz ben boşaltım test bile almadım ilk negatif cçıkınca varsa var bidaaki ay ogreniriz varsa dedm yok nasılsa dedim Takma dim oldum
Hahahahahhaahhahahahahahah koptum ya gi nasi gelim :)Gel baciiimmm geel benim yanıma ben seni toparlariimmm gezdiririm ben givi deli biriyle inan cuuukk eglenirsinüzülmek no no no !!
Bende almak istiyorum ya etkilimi acaba gercekten bu testler ama 5 lik azmis ya daha fazlasi varsa bende arastirmaya baslicamBende hamile kalmak istiyorum kizlar.meditech ovulasyon testi aldim.bugun 4.gun.ilk gun silikti.2.-3.-4. Gun ayni koyulukta anlamadim.yorumunuz nedir.icinden 5 tane cikiyor ama ben bi tanesini telef ettim.yarina kalmadi.bundan sonra siliklestigi gun birliktelik olmasi gerekti degil mi
Nekadardir düşünüyorsunuz canim bebek? Bende bu ay hasta olirsm önce soğan sonra incir kuru deneyecegim bu arada adacayida içe bilirsin
Hamile kalmak için değilde bebekte oluşabilecek sinir sistemi rahatsızlıklarını önlemek için diye biliyorum canım. Dr mu soyledi hamile kalabilmek icin diye?Bende folik 1 aldım başlicam hamile kalabilmek icin iciliyomuş
Evet canım en azından yumurtlamanin ne zaman olduğunu takip edebiliyorsun.bende ilk kez kullandim.son 5-6 aydir akintimi takipteydim.bende gec yumurtlama var.adetim uzun sürüyor 33 gün. Akintimin ilk geldigi gün basladim kullanmaya.ilk gun cok silikti.2.-3.-4. Iki cizgiydi.yarini goremicem malesef 5 tane cikiyor icinden.Bende almak istiyorum ya etkilimi acaba gercekten bu testler ama 5 lik azmis ya daha fazlasi varsa bende arastirmaya baslicam
Valla ben kaldim hamile bu ayda iste yavrum tutunamamis dusmeyincede kiste cebirmis tutunamiyo ince rahmin dedi bana derinden vurdu bni ama ise yariyo pif nokta gundr iki kez yapican testiBende almak istiyorum ya etkilimi acaba gercekten bu testler ama 5 lik azmis ya daha fazlasi varsa bende arastirmaya baslicam
Nette var yavrum uyguna 40 50 tanesi 30 kusur felan daha uygun oluyo gitti gidiyo daBende almak istiyorum ya etkilimi acaba gercekten bu testler ama 5 lik azmis ya daha fazlasi varsa bende arastirmaya baslicam
Sen hangi marka kullandın canım şuan sipariş vereyim bende hemenNette var yavrum uyguna 40 50 tanesi 30 kusur felan daha uygun oluyo gitti gidiyo da
Hahahahahhaahhahahahahahah koptum ya gi nasi gelim :)
Ovula kullandim surelabi da onerdiler bana ama ben almistim testleri ondan alamadim ama ovulada cok iyi hic yaniltici snuc almadim canimSen hangi marka kullandın canım şuan sipariş vereyim bende hemen
Sen oyle san dr lar hamilelikten 3 ay once baslaniyo ve hamilr kalincaya kadar iciliyo hamilr kalincada uc ay daha kullanip birakiyosun ama bana nasip olmadi kullanip birakmak smdi devam ediyorum kullanmaya folik asitiGel gel atla gel ankaraya aside alırım kuşum seni hihih
folik asit bende hiç bi işe yaramadı :)
Tamam gelimmm aaaaaaGel gel atla gel ankaraya aside alırım kuşum seni hihih
folik asit bende hiç bi işe yaramadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?