Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Bende hamile kalmak istiyorum kizlar.meditech ovulasyon testi aldim.bugun 4.gun.ilk gun silikti.2.-3.-4. Gun ayni koyulukta anlamadim.yorumunuz nedir.icinden 5 tane cikiyor ama ben bi tanesini telef ettim.yarina kalmadi.bundan sonra siliklestigi gun birliktelik olmasi gerekti degil mi

Bende almak istiyorum ya etkilimi acaba gercekten bu testler ama 5 lik azmis ya daha fazlasi varsa bende arastirmaya baslicam

Bende almak istiyorum ya etkilimi acaba gercekten bu testler ama 5 lik azmis ya daha fazlasi varsa bende arastirmaya baslicam
Evet canım en azından yumurtlamanin ne zaman olduğunu takip edebiliyorsun.bende ilk kez kullandim.son 5-6 aydir akintimi takipteydim.bende gec yumurtlama var.adetim uzun sürüyor 33 gün. Akintimin ilk geldigi gün basladim kullanmaya.ilk gun cok silikti.2.-3.-4. Iki cizgiydi.yarini goremicem malesef 5 tane cikiyor icinden.

Valla ben kaldim hamile bu ayda iste yavrum tutunamamis dusmeyincede kiste cebirmis tutunamiyo ince rahmin dedi bana derinden vurdu bni ama ise yariyo pif nokta gundr iki kez yapican testi

bat yaklaşan var mı yada yeni öğrenen?benim 3 gün kaldı ama dayanamayıp dün test yaptım tabi birşey yok. muhtemelende bu ay yok.

Gel gel atla gel ankaraya aside alırım kuşum seni hihih

folik asit bende hiç bi işe yaramadı :)
Sen oyle san dr lar hamilelikten 3 ay once baslaniyo ve hamilr kalincaya kadar iciliyo hamilr kalincada uc ay daha kullanip birakiyosun ama bana nasip olmadi kullanip birakmak smdi devam ediyorum kullanmaya folik asiti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…