- 31 Ekim 2015
- 229
- 174
- 18
- 39
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.661
kız sen hamilesin silik çıkmış işte. ay hadi inşaallah çok heycanlandım ya.Benim de bat a 3 gün var hiç bir belirti yok test 5 gün önce yaptım belli belirsiz silik bişey çıktı ama daha hala çok erken canım bat geçince 3 gün sonra yapmalıyız gerçi sana soluyorum kendimi nasıl tutucam oda ayrı mevzu
Ovulasyon testleri merak edenler için ben bu ay denedim 50 liboquick Ovulasyon 15 gebelik test aldım internetten çift çizgi öncesi sonrası çalıştım dersime
Sonra nadasa bıraktım şimdi de bekliyorum. Ama hiç bir belirti yok gibi bende çok sallanıyormu açıkçası olursa olur kaç ay bekledim olsun diye bu ayda adt olayım diye bekliyorum bakayım o gelecekmi o gelmeyip bebek gelirse de oda kabulüm sonuçta her ay kırmızı kartı görünce kabul ediyorsak bebiside edecek
Takmiyorum kafama hiç Takmiyorum
Canim gecende de ole silik çıktı hayalet gibi ama 3 gün geçti gördüm kirmiziyi şimdi yeni uyandım aman yoktur deyip yapalım bile yok test okadar yani eminim sanki olmadığına sadece olduğuna dair tek bi hissettiğim şey göbeğimde sağda biyerde bi nokta damar çekmesi yapıyor okadar başka hiç bir belirti yok geçen ay bol bol midem bulantısı baş dönmesi uyku hali çekmiştim şimdi adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah seninki vardır canım ben de bu ay çok ümit yokkız sen hamilesin silik çıkmış işte. ay hadi inşaallah çok heycanlandım ya.
Oda iyi balim sikinti cikmiyo onlarda surelab ovula laboquick marklari gayette net snuclar veryo cnm bnmLaboquick diye bir marka aldım insallah iyidir canim
Bende de 3 gun vardı dayanamayip bende yaptım negatifbat yaklaşan var mı yada yeni öğrenen?benim 3 gün kaldı ama dayanamayıp dün test yaptım tabi birşey yok. muhtemelende bu ay yok.
Kızlar bende hala adet olmadım. Soğan kürü bende yan etki yaptı heralde. Aibat geçeli 3-4 gun oldu bugun hassas testlerden biriyle test yaptım yine negatif cikti4.testimdi. Ne yapmam lazim bilmiyorum moralim çok bozuk. Ne adet ne de hamilelik belirtim var
Aynen canim her kosulda bekliyoruz insallah cabucak olursunda hemen tedaviye başlarsınYa kizlar ben hala adet olmadim ya olsamda su andir kalasi testi yapsamda artik adam gibi bi yol cizilse tedavi ilac neyse baslasa ya beklemek cok zor ya offffsimdi adeti dort gozle bekliyorum iyi mi ((
Evet olabilirstrees yaptıgın ıcın gelmıyo olabılır canım rahatla gelicektır bnm oyle 2 ay gelmedı ılac kullandım
Insaallah bacim insaallahAynen canim her kosulda bekliyoruz insallah cabucak olursunda hemen tedaviye başlarsın
Cuma günü gidiyorum dr a inşallah enfeksiyon etkiler mi acaba ya hamile kalmayı bilgin var mi kuzum fitil verdi ama ben hamile kalirsam diyede kullanmadim fitili bide dr a guvenemedigim icin . Cuma gunu kullan derse dr oyle kullanicam of yine beklioruzzzz :))))Insaallah bacim insaallah
Aynennn bebeğim ya napalım bizde insanız sonuçta heyecan sabırsızlık malesef yapmiyacagiz desekde oluyor elimizde degil dua edelim bolbol ben hepinize ediyorum ins tum isteyenlere nasip eder rabbim bu arada artik o kadar pskolojik etkilendimki ruyamda hamileydimYahu kizlar ne tuhaf dimi once adet gelmesin diye dua edip bebek gelsin dye drt gozle bekliuoruz sonrada bebek gelmryince yahut dusunce yada kiste cvtince adeti sekiz gozle bekliyoruz gelsede bian once sunu yapsak dyoruz ne tuhafiz ya..... rabbim hayirlisini versin bize ne diyeyim
Hahahahhaha ben hergece ya doguruyom ya dusuk yapiyom ya buna ne dersin bende psikoloji kalmadi artik ota koba guliyorum o derece kafa gitti anlatamam yani allah yardim etsin bize ne diyeyim isimiz cokkk zor cokkkk kolay diyenin aklina sasarim rabbim hayirli evlatlar versin bizeAynennn bebeğim ya napalım bizde insanız sonuçta heyecan sabırsızlık malesef yapmiyacagiz desekde oluyor elimizde degil dua edelim bolbol ben hepinize ediyorum ins tum isteyenlere nasip eder rabbim bu arada artik o kadar pskolojik etkilendimki ruyamda hamileydim
Himmm ben engel diye biliyorum belki yanlis biliyorumdir ama su var hersey rabbimin elinde yani ne kadar engel olur densede rabbim eger ol derse olur bebek banada vermiati salak gibi kullanmamistim o ay ve tekrar kist oldu megerse tutunamayinca bebek kiste ceviriyomus bende bakiyom millete dusuk yapinca kanamayla gidiyo bendeki gitmiyo kiste ceviriyo ama bnm ilk dusigum cok buyuk kiste cevirmisti sanirim ondan boyle oluyoCuma günü gidiyorum dr a inşallah enfeksiyon etkiler mi acaba ya hamile kalmayı bilgin var mi kuzum fitil verdi ama ben hamile kalirsam diyede kullanmadim fitili bide dr a guvenemedigim icin . Cuma gunu kullan derse dr oyle kullanicam of yine beklioruzzzz :))))
İnşaallah hamilesindir bebiş gelmiştir canımbat bugün hadi bakalım ne olcak..
Hayir yavrum oyle degil iste vucutta folik asit dustugu icin drlar hamikelik oncesi hamile kalincaya kadar veriyolar hamile kalmayi kolaylastiriyo vucudumuzu bebege hazirliyo hanile kalincada uc ay kullanio birakiyosun yanlis bilgi degil kac dra gttiysem hepsi aynini dedi banaFolik asit hamile kalmayi kolaylastirmaz.sanirim bazilari yanlis degerlendiriyor.folik asit hamile oldugumuz andan itibaren devreye giriyor. Ceninin saglikli gelismesi.herhangi bir özür bedeninde engelli bir durum olmasin, sinir sistemi aglari güzel gelissin diye iciliyor.eskiden yedigimiz yiyeceklerde folik asit vardi ancak gunumuzde hepsi hibritlenmis ve doğalligi korunmadigi icin disaridan takviye etmek gerekiyor.gerek yok icmeyim diye dusunmemek gerek.Allah korusun biz elimizden geleni yapalim sonucta yine olursa Takdiri İlahi...
Hayir yavrum oyle degil iste vucutta folik asit dustugu icin drlar hamikelik oncesi hamile kalincaya kadar veriyolar hamile kalmayi kolaylastiriyo vucudumuzu bebege hazirliyo hanile kalincada uc ay kullanio birakiyosun yanlis bilgi degil kac dra gttiysem hepsi aynini dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?