- 7 Nisan 2016
- 133
- 180
- 18
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.681
Ben dusuk yapmama ragmen ki dusmedi kiste cevirmis hala kullaniyorum folik asiti
Ne bilem balim bende bana dediklerinin yalancisiyim cok yardimci bi ilacmis bana oyle dediler aydinada gtmiatim ordaki dr da aynini dedi valla bende bilmiyom kullaniyom ama genede hazirlik olsun dye ne bilemHamile kalmayi kolaylastirir diyen dr nerde yasiyor aceba
Alemsin kiz valla he hahah tirtmis deli kiz tur mirt her ihtimale karsi kullanacan bebem riske atmayak bu isler kolay isler deeegeeelllBizde iki akrabada folik ictikleri ay kaldı ama ne yazikki bana yaramadı aman tırt
Canim oluyor böyle şeyler. Birbirimize destek olmak ve sevkimizi kaybetmemek icin bir aradayiz.bilmediklerimizi ogrenicez böylece. Mesela benim ovulasyon testinden hic haberim yoktu sizlerden öğrendim. Hepinize teşekkür ederimNe bilem balim bende bana dediklerinin yalancisiyim cok yardimci bi ilacmis bana oyle dediler aydinada gtmiatim ordaki dr da aynini dedi valla bende bilmiyom kullaniyom ama genede hazirlik olsun dye ne bilem
Ben kullandim 3 ay bi ise yaramadi vallaNe bilem balim bende bana dediklerinin yalancisiyim cok yardimci bi ilacmis bana oyle dediler aydinada gtmiatim ordaki dr da aynini dedi valla bende bilmiyom kullaniyom ama genede hazirlik olsun dye ne bilem
Cuma günü gidiyorum dr a inşallah enfeksiyon etkiler mi acaba ya hamile kalmayı bilgin var mi kuzum fitil verdi ama ben hamile kalirsam diyede kullanmadim fitili bide dr a guvenemedigim icin . Cuma gunu kullan derse dr oyle kullanicam of yine beklioruzzzz :))))
Doğru söylüyorsunuz yaşam hastanesi yinede guven verici diyordum yok yani birdaha asla gitmem her poliklinigi fiyasko hem ilgisiz hem bikgisizler gibi izlenim verdiler degisik..Merhaba... geçen ay başka bir nedenle gittiğim doktor; doğru düzgün muayene bile etmeden antibiyotik, fitil, ağrı kesici verdi. Hiç bir şikayetim olmamasına rağmen sende enfeksiyon var dedi. Bunları kullan, adet gör, ondan sonra bebek çalışmalarına başlayın dedi. Doktor aynı şekilde hiç güven vermediği için başka bir doktora daha göründüm ve hiç bir enfeksiyon belirtisi olmadığını söyledi. Başka bir doktora görünmeden, güvenmediğiniz doktorun verdiklerini kullanmayın derim. Daha sonra verdiği ilaçları araştırdım ve güçlü ilaçlar olduğunu öğrendim. Muhtemelen antibiyotikten sonra mantar olup, bir de onunla uğraşacaktım.
Doğru söylüyorsunuz yaşam hastanesi yinede guven verici diyordum yok yani birdaha asla gitmem her poliklinigi fiyasko hem ilgisiz hem bikgisizler gibi izlenim verdiler degisik..
Ah arkadaşım bende 3 ay önce kontrol için gittim doktora akintim ve agrim vardı. Doktor iltahap var dedi fitil ve antibiyotik verdi. Adetim her ay saatim bile şaşmazdi ilaçlardan sonra 3 aydır adetim düzensizleşti ve yumurtlama mi takip edemiyorum sanki hiç yumurtlama akintim olmuyor. Okadar pişmanim ki o ilaçları kullandığıma. 5 aydır çocuk istiyoruz ama hala yok.Merhaba... geçen ay başka bir nedenle gittiğim doktor; doğru düzgün muayene bile etmeden antibiyotik, fitil, ağrı kesici verdi. Hiç bir şikayetim olmamasına rağmen sende enfeksiyon var dedi. Bunları kullan, adet gör, ondan sonra bebek çalışmalarına başlayın dedi. Doktor aynı şekilde hiç güven vermediği için başka bir doktora daha göründüm ve hiç bir enfeksiyon belirtisi olmadığını söyledi. Başka bir doktora görünmeden, güvenmediğiniz doktorun verdiklerini kullanmayın derim. Daha sonra verdiği ilaçları araştırdım ve güçlü ilaçlar olduğunu öğrendim. Muhtemelen antibiyotikten sonra mantar olup, bir de onunla uğraşacaktım.
Hayırlısı benimkide yakındırbende birşey yok üstüne erken adet oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?