- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.721
iyide 9.cu gün gittim yok dedi bana bugun 11.ci gnum valla blmiyorum ya bakalım akşama ne olur hayırlısı dyelimCanım baya geçmiş ama senin zaman kaybetmeden doktor görün adet olmadığını leke gördüğünü sole,Allahın takdirini belli olmaz belki geç tutunmustur
Bende geçen ay hamile kalsaydım senin gibi annemin hamile kaldığı tarihte olcakti hatta aynı gün olcakti doğum günlerim bebişlerinin , ama kismet değilmiş 3 gunum var bakalım olcak mi , inşaAllah beraber mutlu haberler alırız canım benim
Aynen canım hakkimizda hayırlısı olsuninşallah amin :) Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim, Mevlam bilir en güzelini :)
hoşgeldin cnm bnmslm kızlar bende yeni katıldım aranıza
dün hastalandım bile ben. hayırlısı artık.Merhaba nasılsın var mı bi gelişme ben seni takip ediyorum))
Bende hafiften adet sancıları basladi((
Mrb canim hoşgeldin sen yeni mi bıraktın korunmayislm kızlar bende yeni katıldım aranıza
Normalde döngün nasildün hastalandım bile ben. hayırlısı artık.
Herkese selam biz de 4 5 aydır bebis istiyoruz ama malesef bu ay tam yumurtlama dönemimde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bu ay da olmayacak yanisogan kuru denedim fakat 5 gün icebildim halsizlik falan yaptı bıraktım bakalim umutlar bidahaki aya ınş.
Insallah isteyen herkese nasip olur dua edelim :)üzülme cnm bidahaki aya olur inş. bebek isteyen herkeze dua edicem
bende aranıza yeni katıldım ve bu ay çalışmalara başlıcam bu ay olmazsa
mayısta denemelere devam
inş arkadaşlar beklemek cok sıkıcıInsallah isteyen herkese nasip olur dua edelim :)
inş arkadaşlar beklemek cok sıkıcı
Insallah isteyen herkese nasip olur dua edelim :)
Antibiyotik kullanmanın bildiğim kadarıyla bi etkisi olmuyorHerkese selam biz de 4 5 aydır bebis istiyoruz ama malesef bu ay tam yumurtlama dönemimde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bu ay da olmayacak yanisogan kuru denedim fakat 5 gün icebildim halsizlik falan yaptı bıraktım bakalim umutlar bidahaki aya ınş.
arkadaslar 1, kızımda hemen anlamıştım ertesı sabah anlamıstım gogslerm kulaklarm yanıodu bu sefer yok oyle bısı on yıl gectı oyuzdenmı acabaAynen çok sıkıcı ve sabır gerektiriyor olmadı mi 1 ay beklemek zorunda kalıyorsun malesef
Ya benim 1 gün daha var gösteriyor regl programidün hastalandım bile ben. hayırlısı artık.
Tam bu hafta degerlendirmem gerek ama antibiyotik zararlı olmaz mi eğer bebek olacaksaAntibiyotik kullanmanın bildiğim kadarıyla bi etkisi olmuyor
Canım ben de geçen ay takvim uygulaması indirdim ona göre 2 gün geçilmişti ama olmadı bence birkaç gün bekle olmazsa test yap inşallah pozitiftirYa benim 1 gün daha var gösteriyor regl programi
geçen ay 3 gün gecikme oldu bu ay zamanında olsaydı bu gün kesin olmam gerekirdi içimde bi his yoksa diyor ama diğeride yok bekle kırmızılari diyor test de yapmıyorum bekliyom komple geçsin ozaman yaptırım diyorum ozamanda inanmazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?