Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Canım baya geçmiş ama senin zaman kaybetmeden doktor görün adet olmadığını leke gördüğünü sole,Allahın takdirini belli olmaz belki geç tutunmustur
iyide 9.cu gün gittim yok dedi bana bugun 11.ci gnum valla blmiyorum ya bakalım akşama ne olur hayırlısı dyelim

inşallah amin :) Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim, Mevlam bilir en güzelini :)

yok dün hastalandım bile çoktan. hayırlısı olsun artık.

Herkese selam biz de 4 5 aydır bebis istiyoruz ama malesef bu ay tam yumurtlama dönemimde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bu ay da olmayacak yani sogan kuru denedim fakat 5 gün icebildim halsizlik falan yaptı bıraktım bakalim umutlar bidahaki aya ınş.

üzülme cnm bidahaki aya olur inş. bebek isteyen herkeze dua edicem
bende aranıza yeni katıldım ve bu ay çalışmalara başlıcam bu ay olmazsa
mayısta denemelere devam

Antibiyotik kullanmanın bildiğim kadarıyla bi etkisi olmuyor

9 gnum var olmama bı karnm agrıo bı agrımıo fazla belırtı yok
Aynen çok sıkıcı ve sabır gerektiriyor olmadı mi 1 ay beklemek zorunda kalıyorsun malesef
arkadaslar 1, kızımda hemen anlamıştım ertesı sabah anlamıstım gogslerm kulaklarm yanıodu bu sefer yok oyle bısı on yıl gectı oyuzdenmı acaba

dün hastalandım bile ben. hayırlısı artık.
Ya benim 1 gün daha var gösteriyor regl programi
geçen ay 3 gün gecikme oldu bu ay zamanında olsaydı bu gün kesin olmam gerekirdi içimde bi his yoksa diyor ama diğeride yok bekle kırmızılari diyor test de yapmıyorum bekliyom komple geçsin ozaman yaptırım diyorum ozamanda inanmazmisim

Canım ben de geçen ay takvim uygulaması indirdim ona göre 2 gün geçilmişti ama olmadı bence birkaç gün bekle olmazsa test yap inşallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…