Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

2 haftam var benim bizde hâla çalışmalara devam ama adet belirtileri basladı bile

merhaba arkadaşlar bende 11 aydır uğraşıorum ama olmadı doktor kontrolündeyim hep klomen çatlatma iğnesi gibi ilaçlarla denedik olmadı şimdi hsg rahim filmi istedi onuda bidahaki ay yaptıcam regliden sonra 11 ay boyunca 2 kere gebelik oldu ama erken düşük oldu kimyasal gebelik dediklerinden bu ay kendimiz deniyelim dedik bir dahaki ay yine hsg çektirerek doktora devam edicez bu ay olmassa

arkadaşlar mrb umarım bana yardımcı olacaklar vardır aranızda 2008 de ameliyt oldum ve sag tupum alındı suanda 1,5 senedır evlıyım ve cocuk ıcın ugrasıyoruz derken rahımde miyon cıktı amelıyat olsun sorun sıkıntı kalmadı derken sadece sagdan yumurtam olustu ve bu ay ılkkez solumda yumurtacıktı ve doktorum catlatma iğnesi verdi boyle durumu olupta hamile kalan varmı yardımcı olabılırmısınız

Çok geçmiş olsun antibiyotikler bünyeyi çok şaşırtıyor gerçekten. Daha geçen sene bebek niyetine girmiştik ama art arda sıralanan hastalıklarımdan bir türlü çalışmalara başlayamadık. Tabi bu arada benimle aynı zamanlarda evlenmiş, benden sonra yada önce evlenmiş bir sürü kişinin art arda hamilelik haberi geldi ve psikolojim yerlerde idi Bu ay çok şükür bitti derken o doktorla karşılaştım ve enfeksiyon diye canımı çok sıktı.. Allah yine de beterinden korusun arkadaşım.. Her işte bir hayır vardır.. Olumlu düşünmek çok zor ama olumsuz düşünceler bir kere uğradı mı.. dipsiz kuyu adeta. Zamanı gelince olacaktır inşallah hayırlısıyla...

Merhaba :) Bu ay denemelere başladık daha 12 gün var adetime. Annem de bu zamanlarda bana hamile kalmış, o yüzden heyecanla bekliyorum :) Amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin...

kızlar ben bu işten bşi anlamadım demin az gene gliyodu lekelenmem smdi durmuş kesldi brden böyle olması normal mi ya tamda sevnmiştim adetim basladı dye

Merhaba :) Bu ay denemelere başladık daha 12 gün var adetime. Annem de bu zamanlarda bana hamile kalmış, o yüzden heyecanla bekliyorum :) Amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin...
Bende geçen ay hamile kalsaydım senin gibi annemin hamile kaldığı tarihte olcakti hatta aynı gün olcakti doğum günlerim bebişlerinin , ama kismet değilmiş 3 gunum var bakalım olcak mi , inşaAllah beraber mutlu haberler alırız canım benim

11 gün gecti bnm adetim bi gn gecnce tes yaptım evde kabak gbi çıktı czgi snra besnci gün kan verdim 3,50 cıktı 9.cu gün dra gttim rahm dvarın cok ince dedi bana bbrk tutunsmıyo dedi gene tutunamamıs dedi kistin var küçük dedi tarlusal verdi adetn 2.ci gnü hrmona bakacak adet btincede rahm flmi ceklcek öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…