- 19 Mart 2016
- 60
- 48
- 3
- 34
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.701
2 haftam var benim bizde hâla çalışmalara devam ama adet belirtileri basladı bileSelamtatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.
Belki hamilelik belirtileri dir canım belli olmaz inşallah hamile kalırsın hayirlisiyla2 haftam var benim bizde hâla çalışmalara devam ama adet belirtileri basladı bile
Amin canım benim inşallah mutlulugumuzu burda paylaşırız hamileyiz diyeDua ederiz canim sende bize et insallah rabbim nasip etsin isteyen herkeseRavzaa33
Benim 2. Ayım canım ilk ay olmadi bu ay bekliyorum bakalim 3 gun var adetime insaAllah olurInsallahh aminn sen kac ay oldu calismalari baslatali
Merhaba nasılsın var mı bi gelişme ben seni takip ediyorumbat yaklaşan var mı yada yeni öğrenen?benim 3 gün kaldı ama dayanamayıp dün test yaptım tabi birşey yok. muhtemelende bu ay yok.
Ah arkadaşım bende 3 ay önce kontrol için gittim doktora akintim ve agrim vardı. Doktor iltahap var dedi fitil ve antibiyotik verdi. Adetim her ay saatim bile şaşmazdi ilaçlardan sonra 3 aydır adetim düzensizleşti ve yumurtlama mi takip edemiyorum sanki hiç yumurtlama akintim olmuyor. Okadar pişmanim ki o ilaçları kullandığıma. 5 aydır çocuk istiyoruz ama hala yok.
Selamtatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.
Bende geçen ay hamile kalsaydım senin gibi annemin hamile kaldığı tarihte olcakti hatta aynı gün olcakti doğum günlerim bebişlerinin , ama kismet değilmiş 3 gunum var bakalım olcak mi , inşaAllah beraber mutlu haberler alırız canım benimMerhaba :) Bu ay denemelere başladıkdaha 12 gün var adetime. Annem de bu zamanlarda bana hamile kalmış, o yüzden heyecanla bekliyorum :) Amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin...
Yerleşme kanaması istekızlar ben bu işten bşi anlamadım demin az gene gliyodu lekelenmem smdi durmuş kesldi brden böyle olması normal mi ya tamda sevnmiştim adetim basladı dye
sanmıyorum bu pazartesi dra gttim bebek yok dedi rahim duvarın ince tutunamıyo bebek tutunamamış dedi olablir mi ki ya tarlusal kullanıyorum ama benYerleşme kanaması iste
Adet günün ne zaman normaldeadet olunca hrmon testlerine bakack dr kan verecktim yarın kafam durdu he anlam veremiyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?