- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.861
Aminnnnnn insaAllah balim benim icim icimi yiyi len bu nasi bi he6can sanki hamileligimi ogrenecem saka gibi en azindan saglikli cikalimda acelesi yok bebegin canim ....Benimde yarın belli olacak neler olup olmadığı haydi bakalım kuzucugummmm rabbim yardimcimiz olsun insallah guzel haberlerle buraya doneriz
Çok teşekkürler canım başlayayım bende bugünBaslanabiliyor canim. Aengec adet bitiminden 7 gün sonraya kadarda başlayabilirsiniz.ben adetin bitmeden basladim
Can'ım birde adetten sonra çocuk için çalışmalara başladığımızda da kullanmaya devam etmelimiyim ??Baslanabiliyor canim. Aengec adet bitiminden 7 gün sonraya kadarda başlayabilirsiniz.ben adetin bitmeden basladim
Edebilirsin canim 15 gün kullanacaksin kuru öyle yaziyordu bide ben ovulasyon testi alacagim yumurtlama gününü hesaplama içinCan'ım birde adetten sonra çocuk için çalışmalara başladığımızda da kullanmaya devam etmelimiyim ??
Tamam canım. Ben dün akşam siparişi verdim hemencik bence sende bekleme al bitane yoksa bu şekilde gününü tutturamicazEdebilirsin canim 15 gün kullanacaksin kuru öyle yaziyordu bide ben ovulasyon testi alacagim yumurtlama gününü hesaplama için
Yeni aldim cok guzel laboquick 50 adetKozlar ovulasyon testi alacagim hangi testi alacagim kullananlar yazabilir mi?
Hemen sipariş veriyorum canim bu arada nekadardir düşünüyorsunuz canimYeni aldim cok guzel laboquick 50 adet
Canim şimdi siparişi verdim ben sen daha önce kullandin mi ben ilk defa kullanacagim bu ay baslamayacagim gelecek ay baslayacagim eşim yurtdisinda olacak yumurtlama günümdeYeni aldim cok guzel laboquick 50 adet
Bende mayista basliyacagim canim insallah 2 tane kullandim denemek icin ama tabi 1 cizgi cikti :) cunku yumurtlama donemi disinda yapmistim. 2 gunde geliyor canımCanim şimdi siparişi verdim ben sen daha önce kullandin mi ben ilk defa kullanacagim bu ay baslamayacagim gelecek ay baslayacagim eşim yurtdisinda olacak yumurtlama günümde
Bu arada kargo kaç günde gelir
Bende mayista basliyacagim canim insallah 2 tane kullandim denemek icin ama tabi 1 cizgi cikti :) cunku yumurtlama donemi disinda yapmistim. 2 gunde geliyor canım
Can'ım birde adetten sonra çocuk için çalışmalara başladığımızda da kullanmaya devam etmelimiyim ??
Adetliykende içilebilir bir sakincasi yok yaziyor sitedeCanım adetliyken icilmiyo öyle dedi ibrahim Saraçoğlu
Kafam karıştı şimdi içeyim mi içmeyim miCanım adetliyken icilmiyo öyle dedi ibrahim Saraçoğlu
Canim sen internete İbrahim Saraçoğlu soğan kuru yaz orda herşey yaziyor. Adetliykende içilebilir.ama en geç adetin bittikten 7 gün içinde başlanacak yaziyorKafam karıştı şimdi içeyim mi içmeyim mi
Tamam Can'ım teşekkür ederimCanim sen internete İbrahim Saraçoğlu soğan kuru yaz orda herşey yaziyor. Adetliykende içilebilir.ama en geç adetin bittikten 7 gün içinde başlanacak yaziyor
Amin canım insAllah tüm Ümmeti Muhammedin yardımcısı olsun inşallah. Amin
Yuruyusun zararli olacagini sanmiyorum ben ya:)Yürüyüş zarar olmaz mı? Ne biliyim sonuçta sıvı ya hani. saçma sapan herşeyi incelemeye başladık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?