kimse beni takmıyor bıktım artık!!!

ya konuşurken bile ses tonum değişiyor sonra diyorum ki bu ses benden mi çıktı bu ne böyle sanki kendimi dışardan seyrediyormuş hissine kapılıyorum çok çok berbat bi duygu((

bana kitap önerisinde bulunabilir misin peki aledax????????

bence kendin gibi ol.böyle daha çok arkadaş bulursun.en azından sana gelen seni olduğun gibi seven bilen kişiler olur.
he bu arada asla ama asla kimseye kolay kolay açılma.sır verme.gün gelir verdiğin ufak bi sır konuştuğun ufak bi anı döner dolaşır sana vurur.kimseye güven olmaz.o yüzden rahat ol.kimseyede açılma

okulda 1 arkadaşım var onunla çok rahatım kendim gibiyim ama bu kızın yanında ders bile dinleyemez haldeyim çok rahatsız ediyor beni bi şey söyler ben yine aynı evdeyiz gece gündüz beraberiz diye alttan alıyorum herşeyi kısaca ondan bi an evvel uzaklaşmam lazım önerin var mı bunu nasıl yaparım bana kalsa pat diye keserim ma bunun da bi yolu yordamı vardır muhakkak??

aynı eve olman onunla ilişkili olmanı gerektirmez.bence o nasıl sana yokmuşun gibi davranıyrsa sende ona o yokmuş gibi davran.hayatına bak yaşamana bak.eve kız arkadaşlarını davet et.onlarla vakit geçir.illa onunla iletişimde olmak ilgilenmek konuşmak zorunda değilsinki.o konuşunca he ..he.. deyip geçersin o da zamanla farkı anlar.ya konuşur senle yada konuşmaz ama en azından sen rahat olursun

bi de biriyle ilk kez görüştüğümde nası davranmam gerektiğini nasıl konuşmam gerektiğini bilsem o iş daha kolay olurdu konuşucak bi şey bulamayım kendimi açıp zayıf noktalarımı farkettirmezdim. böyle çok soru sordum nolıur kusruma bakma...

yok esteğfirullah :) nasıl davranmak bulunduğun ortama ve sohbete göre değişir.buna göre açacağın sohbet konusunu bulursun mesela ilgi alanlarının olduğu ortamlara gir.böylece konuşucak daha çok konu ve arkadaş bulursun.zamanla çevrende çoğalır emin ol

bak işte sorun burda sen alttan alıyorsun ama onun umrunda değil.
niye sen hep alttan alan olasın ki
aynı onun davrandığı gibi davranmalısın

çok sağol sarımeleğim :) :)

aslında yazdıklarını şöyle bir okuyunca sosyofobik gibi duruyorsun tabi pskiyatris/psikolog değilim bilemem yanlış yönlendirmek istemem:26:ama bende var ordan çıkarım yaptım..bi uzmanla görüşebilirsin bence , ben bu şekilde aşmıştım.

bence dde çünkü sanki çevremdekilerin hepsi benden daha zeki ağızları daha iyi laf yapar bana bi şey söylerler korkusuyla pek konuşmamayı tercih ediyorum.mesela yemekte herkes konuşuyor ben bi şey söyleyince de sessizlik oluyor anlamaya çalışıyorlatr acaba komik bişe mi söyledi yoksa ciddi bi yorum mu yaptı diye.ben de bu tepkiyle karşılaşmamak için ne evde ne okulda doğru dürüst konuşabiliyorum korku korku korku başka bişey yok!

ben eskiden burada yorum yapmaya bile çekinirdim yanlış bişey mi söylerim, benim hakkımda neler düşünürler diye..derslerde cevabını bildiğim soruları bile cevaplayamaz çekinirdim ama beni evde bir görsen tam tersi, konuşkan cana yakın hayat dolu... hayatı ben kendime zindan ediyormuşum.şimdi sende aynısını yapıyorsun.gerçekten bir uzmanla görüş faydasını görürsün.eminim seninde ağzın çok iyi laf yapıyor, her şeye verecek bir cevabın var ama olumsuz düşüncelerden sıyrılıp gösteremiyorsun asıl kişiliğini.

Samimi ,sıcak buldukarınla muhatap ol...
Herkesle samimi olmak zorunda değilsin ben burnu havada,kendini bişey zannedenlerle öyle konuşmam kolay muhatap olmam....
Kendin gibilerle samimiyet kur kişi sana nasıl davranıyorsa öyle davran yok mu sayıyor sende öyle davran eğerki samimi sıcak bulduğun kişi yapıyorsa sebebini sor kalbi kırılmıştır belki eğer düzelmezse üsteleme....

aslında bunları düşündüğün için bişi bulamıyosun konuşmaya sen olduğun gıbı kal senınle arkadaşlık edecek olanda senı olduğun gıbı kabul etsın

Simdi ayni evde yasiyorsunuz aniden fazla soguk davranma.Iste sabah onu uyandirdigin kahvalti ederken sen simdi kesin onunla iletisim fln kurmaya calisiyorsun ama bunu yapma.Birak o sana birseyler sorsun.Ne sorarsa sorsun kisa cevaplar ver sanki hic konusmak istemiyormussun gibi yap yani bir tavir koy ona karsi,incindigini belli et.O simdi belki hemen umursamicak senin böyle davranmani "Kafasina birseyler fln dustu kizin herhalde aman yarin yine ayni kiz olur Ister konussun ister konusmasin cokta umrumda sanki" der. Okulda flnda kendin takil yanina fln gitme fazla birak farkinavarsin yoklugunun.Sen 3-4 gun böyle devam onlar her kimse senin yoklugunu farketmeseler bile birileri mutlaka farkedicek,sen onlarla genelde takildigin icin onlara seni soracaklar."Nerde sizinle takilan o kiz,artik takilmiyor galiba sizle"diye sorarlar o kizlarda "bilmiyoruz.Harbiden nolmus bu kiza sanki son zamanlarda bir gariplik var"diye merak etmege baslarlar belki onlar hepsi degilde birileri senle yanlizken sanki senin bu davranislarini farketmiyor gibi yapar ama caktirmadan senden bir söz almaya calisir.Genelde öyle oluyor.Bir zamanlar bende nerdeyse okulda tipki degilde seninkine benzer bir durumdayim.Sonra kimseyi takmadim bazen okuldan kayboluveriyordum hatta bir yakin arkadasim vardi ona bile birsey anlatmiyordum ve VALLAH bir baktim tum okul demiyimde yalan olur nerdeyse tum sinif beni merak eder oldu.Her gun okula geldigim zaman yakin arkadasim dun o bu bana geldi seni sordu derdi.Arada sirada sinif arkadaslarim bana gelir sanki hic birseyden haberleri yokmus farkinda degilermis gibi yapar birseyler ögrenmeye calisirdilar.Fbde birsey yazdigim zaman onu bile ben olmadigim zaman konusurlardi.Yakin arkadasim "Ay nolmus sana sende bir gariplik bendn ykin arkadasidan birseyler sakliyorsun inanmiyorum sana"derdi.VALLAH hic abartmiyorum bir ay nerdeyse gunun konusu oldum ben bile bu meraklari hosuma gtmesine ragmen bunalmistim artik merak konusu olmaktan.

Son düzenleme:
bence çok zekisin.senin gibi zeki kızlarla takılsaydım bende bir meslek sahibi olabilirdim.ben seninle arkadaş olurum hemde seve seve .ne zaman istersen dinlerimde seni .yeterki sen vazgeçme ayakta kal

ot gibi olsan konusmasını bilmesen burda bunlarıda yazamazdın... Kendini gayet güzel ifade edebilmişsin. Sen önce kendine değer verki sanada değer versinler. Neden milletin tavırlar değer vermesi bukadar önemli ? Bak negüzel bölümünde harika ... Mesafeli ol sana nekadar yakın olurlarsa olsunlar mesafeni koru öyle herşeyini anlatma. Birinden yanlış görünce tepkini ver susma yada çekingen cevaplar verme. Ev arkdasında ne yapıyorsa yapsın sende kafana göre takıl

ya bunları yazrken bile önümden çok samimi olmasak da bi şeyler konuştuğum grup arkadaşım geçiyor göz göze geldik selam sabah yok!bende bu problem heralde ama asla kimseye ters bi hareketim olmaz kırılır mı yok gücenir mi diye sürekli düşünürüm ama bilmiyorum.neyse!

başkaları seni takmıyorsa sende onları takma. boşverrr. insanların işine yararsan iyisin yoksa yüzüne bile bakmıyorlar. onlarında eninde sonunda sana işleri düşer. sende bu sefer onları takmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…