- 4 Aralık 2010
- 3.588
- 6.527
- 358
- 35
Merhaba hanimlar.
Evet bayramın yaklaşmasıyla bayram dertleri de başladı :)
Uzatmadan anlatayım. Kayinvalidemler bize yakın bir şehirde oturuyor her bayramda oraya gideriz ama bu yıl yurtdisindalar yani yoklar ama kayınvalidem eşime onların adına kurban kesip etini de dolaplarina koymamizi istemiş. Eşimde haliyle oraya gidelim diyor ama kimse yokken ben gitmek istemiyorum. Gorumcelerim bile ne işin var gitme diyor ama eşim illa gideceğiz diyor
Bayramdan hemen sonra tatile gideceğiz görumcelerim kaynım eltim filan. Herkes bayramı da tatile deniz kenarına giderek geçirecek, biz kayinvalidemlerin bos evinde
sizce ben ne yapmaliyim. Gitmeden de eşim gidip gelse diyorum onu da kabul etmiyor çünkü bayramın son günü orada herkes toplanıp tatile öyle gideceğiz. İki kere git gel yapamam diyor. Zaten oyle maaile tatil durumu canımı sıkarken bir de orada olmak.. temizlik yemek bile yapmam gerekecek bayramın son günü gelenler icin, kurban etiyle ugrasmayi saymiyorum bile...Hiç istemiyorum. Bütün yıl calistim hem işte hem de önemli sınavlara tam dinlenme vakti derken ...
sizce ne yapmaliyim?
Umarım karışık olmamıştır. Şimdiden teşekkürler.
4.sayfada guncel bir durum var..
Evet bayramın yaklaşmasıyla bayram dertleri de başladı :)
Uzatmadan anlatayım. Kayinvalidemler bize yakın bir şehirde oturuyor her bayramda oraya gideriz ama bu yıl yurtdisindalar yani yoklar ama kayınvalidem eşime onların adına kurban kesip etini de dolaplarina koymamizi istemiş. Eşimde haliyle oraya gidelim diyor ama kimse yokken ben gitmek istemiyorum. Gorumcelerim bile ne işin var gitme diyor ama eşim illa gideceğiz diyor

Bayramdan hemen sonra tatile gideceğiz görumcelerim kaynım eltim filan. Herkes bayramı da tatile deniz kenarına giderek geçirecek, biz kayinvalidemlerin bos evinde

Umarım karışık olmamıştır. Şimdiden teşekkürler.
4.sayfada guncel bir durum var..
Son düzenleme: