kimsem yok :(

demt44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
49
8
1
33
dugunum 1 ay sonra abim ablam yengelerim hiç arayıp sormuyorlar yigenimin mezuniyeti için kalkıp 7 saatlik yola gittim param yoktu borç aldım kiz halimle erkek yigenim sozlendim 1 ay sonra ben sitem mesajı atınca aradı hayırlı olsun dedi mezuniyetime çağırdım imkanım yok dedi ..
annem hasta bi derdim olsa abilerim aşırı yengelerimi tutar ben haklı olsam dahi onlari tutup beni ezer ..bi yengem var cemaatte çarşaflı bana karı koca gibisiniz dedi elini tutup sarildigim icin kendi oğlu istanbul da polis içiyor herşeyi yapıyor bunu dost medyada paylaşıyor deyince enerji içeceği oluyor .ANNESIZLIK çok zor ..
kimsesizlik tek başıma hem eve anne hem çocuk oldum YORULDUM kimse arayıp neye ihtiyacın var demez onu geçtim bacım nasılsın cok zor birşey değil ... 2 ayda bi arıyorlar ..bi gün nisanlim piknik yapmaya çıkardı annemin haberi var eve geldim abim benim karım edepliymis su haline bak akşam geldin dedi ..daha gitmeden laf söz ettirecen felan ..babam 5.000 yatak odasi aldı karşı taraf istikbalden mobilya alınca o da ordan aldı abim Adaletsizsin baba diyor babam ona 60 milyar para verdi ev aldı ..babam da evet en büyük adaletsizliği sana yaptım dedi ..çok korkuyorum evlenince arkamda kimsem yok bunu abim ağzıyla söyledi dikkatli ol diye ..canim cok aciyor inan iftar yapmadım yeme içmeden kesildim benim küçük kusurum büyüyüp olay olur abim cocuklarinin her haltini kapatır ..
ben elini tutunca olay kendi oğlu kızın evinde kalsın sevgilisinin bu namusunu düşünmek ..rabbim kimseyi annesiz birakmasin babam çocuk gibi herkesin lafına gider düğün vakti yaklaştıkça insan kendi ailesini yanında görmek istiyor göremeyince bunalıma girdim hayatim boyunca YARGILANDIM ..annem ezdi babam ezdi kardeşlerim ..
yaz tatili olur millet bizim evde kalır yemeklerini pisirip sofrayı hazırlar tatlisina kadar yaparım YENGELERIMIN ABILERIMIN bir çıkıp sozume gelmediler mezuniyetim geldi geçti yoklar bi otobuse bakıyor gelmek kendimi kullanılmış gibi hissediyorum 10 yılı aşkın anneme baktım SEN NEYINE BAKTIN KI dedi yengem ..şimdi bizim iimtihanimiz başlıyor diyorlar kendilerine geldi ya sıra bana gelince neyine baktin ki kendilerine gelince imtihan ..

Son düzenleme:
Anneniz yok sanirim basiniz sagolsun.
Sizi birinin korumasina ihtiyaciniz yok siz kendinizi ezdirmeyin.
Babanizla konusun size destek olsun
Digerleriyle mesafeli gorusun.

Anneniz yok sanirim basiniz sagolsun.
Sizi birinin korumasina ihtiyaciniz yok siz kendinizi ezdirmeyin.
Babanizla konusun size destek olsun
Digerleriyle mesafeli gorusun.
annem var canim ama hiçbir zaman annelik yapmadı bi sıcak çorba yapmadı şimdi hastayim deyip yatıyor banyosunu bile ben yaptırıyorum doktor psikolejik dedi .

Anladimcnm bosver yakma kafana evlenirsin kendi evin olur.bi sure daha idare et

Benimde ailem var ama bi gun aramaz sormazlar bi sevgilim bi eşimde yok . Bildigin tek basima yasamaya calisiyorum. Sorunu olan arar beni saatlerce konusur ama nasilsin yok sonuc olarak alistim buna sorun yok sende alış evleniceksin madem esinle paylasirsin yalnizligini

Çok karışık yazmışsınız okurken zorlandim. İnsan ailesini seçemiyor ne yazıkki. Umarım eşini düzgün secmissindir de kurduğun yuvanda huzur bulursun ailenin arkanda durmasına gerek kalmaz.. Sıkma canını öyle yada böyle evleniyorsun ona odaklan..Şimdi farklı heyecanlar yasaman gerekirken böyle olmasi üzücü ama değistiremezsin baksana bencil gelmiş bencil gidiyo insanlar..

Allah yardımcınız olsun, onlara inat çok mutlu olursunuz ins.

Kurtuluyorsun .Evlendikten sonra sen de bir daha kimseyi aramaz sormazsın boş ver.Kendi eşin çocukların olacak onlarla ilgilenirsin .Hiç üzülme bak bir ay kalmış.

Ne yaparsan yap kimseye yaranılmıyor.Yapsan da laf ediyorlar.En iyisi yapmamak ve kulaklarını tıkamak.Yav he he de geç.

Aile piyango gibi, kimine iyisi kimine kötüsü çıkıyor, seçemiyorsun. Kendini bir an önce ayırmaya bak, önemli olan mezun olman, seni özgür kılacak şey o, mezuniyetine birilerinin gelmesi değil. Sen güçlü ol ki, arkanda kimsenin durmasına gerek olmasın. Aslında çoğumuz yalnızız, etrafımız kuru kalabalık. Umarım nişanlın seni mutlu eder de özlediğin aileye kavuşursun.

İlla arkanda birilerinin olmasına gerek yok sen eşinle Mutlu ol kendi kendinize yetersiniz tabiki ailen de önemli ama dana değer vermiyorlar madem sende onlar gibi yaparsın ayda yılda bir görüşürsün

Seni çok iyi anlıyorum. Annem babam sağlıklı, başımda çok şükür. Ama tek çocuğum. Akrabalarımın hiçbiri beş para etmez. Ne ararlar, ne gelirler. Nişanıma, kınama, bohçama hiçbirşeyime gelmediler. Düğünüme binbir rica geldiler 1 saat bile durmadılar. Şimdi bebeğim olacak kesinlikle gelmezler, biliyorum. Duyan kuzenlerim arayıp tebrik bile etmedi. Yarın öbür gün cenazem olsa kimsem yok gelecek :(

İşin kötüsü, eşim tam tersi. Çooook kalabalık bir aile. Ve kayınvalidem her fırsatta laf sokuyor, kimseniz de yokmuş diyor :( O kadar kafaya takıyorum ki, Allah gecinden versin. Annem babam ölmeden kayınvalidem ölsün de görmesin cenaze evinin boşluğunu diyorum. Böyle saçma şeyler düşünecek psikolojiye girdim bu sebepten...

Ama yapacak hiçbirşey yok. Kimseyi kolundan zorla tutup getiremiyorsun :(

Evlenince hepsinden uzaklaş düğünde yapma bence ne gerek var ki sevdiğin insan olsun yeter

dugunum 1 ay sonra abim ablam yengelerim hiç arayıp sormuyorlar yigenimin mezuniyeti için kalkıp 7 saatlik yola gittim param yoktu borç aldım kiz halimle erkek yigenim sozlendim 1 ay sonra ben sitem mesajı atınca aradı hayırlı olsun dedi mezuniyetime çağırdım imkanım yok dedi ..
annem hasta bi derdim olsa abilerim aşırı yengelerimi tutar ben haklı olsam dahi onlari tutup beni ezer ..bi yengem var cemaatte çarşaflı bana karı koca gibisiniz dedi elini tutup sarildigim icin kendi oğlu istanbul da polis içiyor herşeyi yapıyor bunu dost medyada paylaşıyor deyince enerji içeceği oluyor .ANNESIZLIK çok zor ..
kimsesizlik tek başıma hem eve anne hem çocuk oldum YORULDUM kimse arayıp neye ihtiyacın var demez onu geçtim bacım nasılsın cok zor birşey değil ... 2 ayda bi arıyorlar ..bi gün nisanlim piknik yapmaya çıkardı annemin haberi var eve geldim abim benim karım edepliymis su haline bak akşam geldin dedi ..daha gitmeden laf söz ettirecen felan ..babam 5.000 yatak odasi aldı karşı taraf istikbalden mobilya alınca o da ordan aldı abim Adaletsizsin baba diyor babam ona 60 milyar para verdi ev aldı ..babam da evet en büyük adaletsizliği sana yaptım dedi ..çok korkuyorum evlenince arkamda kimsem yok bunu abim ağzıyla söyledi dikkatli ol diye ..canim cok aciyor inan iftar yapmadım yeme içmeden kesildim benim küçük kusurum büyüyüp olay olur abim cocuklarinin her haltini kapatır ..
ben elini tutunca olay kendi oğlu kızın evinde kalsın sevgilisinin bu namusunu düşünmek ..rabbim kimseyi annesiz birakmasin babam çocuk gibi herkesin lafına gider düğün vakti yaklaştıkça insan kendi ailesini yanında görmek istiyor göremeyince bunalıma girdim hayatim boyunca YARGILANDIM ..annem ezdi babam ezdi kardeşlerim ..
yaz tatili olur millet bizim evde kalır yemeklerini pisirip sofrayı hazırlar tatlisina kadar yaparım YENGELERIMIN ABILERIMIN bir çıkıp sozume gelmediler mezuniyetim geldi geçti yoklar bi otobuse bakıyor gelmek kendimi kullanılmış gibi hissediyorum 10 yılı aşkın anneme baktım SEN NEYINE BAKTIN KI dedi yengem ..şimdi bizim iimtihanimiz başlıyor diyorlar kendilerine geldi ya sıra bana gelince neyine baktin ki kendilerine gelince imtihan ..

Uzakta ev tutun, akrabalarinin hepsiyle az gorus. Mecbur kalmadikca gorusme hatta.

Yeni bir dunya kuracaksin kendine. Sadece istediğin insanlari dahil et. Seni mutsuz edenleri disarida birak. Eger bu seni zorlarsa mesela yengene az görüşelim diyemezsin belki o zamanda esim yalniz cikmami sevmiyor dersin, sen gitmedikce o gelmez.
Gittiğin aileye uyum sagla. Ufak şeylerden sorun cikarsa uyma. Her sey yoluna girer zamanla unutma.

Sabirli ol simdi, son bir ay. Dayan.. hepsi bitecek.

Seni çok iyi anlıyorum. Annem babam sağlıklı, başımda çok şükür. Ama tek çocuğum. Akrabalarımın hiçbiri beş para etmez. Ne ararlar, ne gelirler. Nişanıma, kınama, bohçama hiçbirşeyime gelmediler. Düğünüme binbir rica geldiler 1 saat bile durmadılar. Şimdi bebeğim olacak kesinlikle gelmezler, biliyorum. Duyan kuzenlerim arayıp tebrik bile etmedi. Yarın öbür gün cenazem olsa kimsem yok gelecek :KK43:

İşin kötüsü, eşim tam tersi. Çooook kalabalık bir aile. Ve kayınvalidem her fırsatta laf sokuyor, kimseniz de yokmuş diyor :KK43: O kadar kafaya takıyorum ki, Allah gecinden versin. Annem babam ölmeden kayınvalidem ölsün de görmesin cenaze evinin boşluğunu diyorum. Böyle saçma şeyler düşünecek psikolojiye girdim bu sebepten...

Ama yapacak hiçbirşey yok. Kimseyi kolundan zorla tutup getiremiyorsun :KK43:

Uzulme canim benim boyle seyler dusunme.

Kimsen olmayabilir bu suc degil, senin yuzune bunu söyleyenler kendi hayatlarina baksin.

Back
X