- 20 Ekim 2018
- 2.692
- 4.101
- 133
Bende canım annemle falan konuşurum öyle hala teyze falan yok yani konusamıyorımm kimseyle aman yüz yüze gelince bişey olmuyor konusuruz ama telde bende sıkılıyorumgünaydın kk'nın güzeller güzeli hanımları :)
benim garip bir derdim var. aslında dert sayılır mı onu da bimiyorum siz karar verin bakalım dert mi değil mi.
ben ailemden kimseyi telefonla arayamıyorum. aramıyorum ya da. mesela sadece annem ve kardeşimle yaşıyorum. onlarla samimiyetim had safhada tabii. eskiden anneannem ve dayımla yaşardık, biraz geniş bir aileydik. senelerce öyle yaşadık 10 seneyi geçmiştir. sonra aile içinde bazı sorunlar oldu ve biz ayrı eve taşındık. huzurumuz yerinde binlerce kez şükür. örneğin ben anneannemle çok samimi, muhabbeti çok iyi olan biriydim aynı evin içindeyken. kavga bile etsek ben asla uzatmaz, birkaç saat sonra yanına gider sohbet etmeye başlayınca gönlünü alırdım ve eskisi gibi olurduk. taşındığımızdan beri mesela onu özel olarak aramıyorum. o da bizi aramıyor. ayda alemde bir akşamları annem ararsa sesini duyuyoruz onda da telefonda sanki biraz tutuk gibi konuşuyor. annem şey diyor hatta bana, bizimle konuşmak istemiyor sanırım diyor. açıkçası hal böyle olunca zaten aramaya meyilli olmayan bir insan olarak ben de aramıyorum. geçen kandil diye annem aradığında bize sitem etmiş aramıyorlar diye. annem de sen de aramıyorsun demiş, onlar küçük onların araması lazım falan demiş anneannem de. aslında aramak istiyorum onu bazen ama aramıyorum. bilmiyorum neden. öyle saçma, anlamsız bişey var bende. sadece ona karşı da değil.
mesela öz babamı falan da aramam pek. çok nadirdir o da yakınıyor bu durumdan ama onu da arayamıyorum. aramıyorum.
diğer yakın akraba teyze hala vs onlara da aynıyım. aramıyorum.
telefonla konuşmayı pek sevmiyorum. yasaklar sebebiyle zaten saat kısıtlaması pandemi vs derken ev ziyareti hiç yapmıyorum zaten, kimseye gitmiyorum. aramadığım için vicdan azabı çekmeme rağmen aramıyorum. arkadaşlarıma, flörtlerime karşı falan bu durumu yaşamadım şimdiye kadar. sadece aileden olanlara böyle. sonra adım vefasıza çıkıyor. anneannem hep aklımda ama niçin aramıyorum ben de bilmiyorum.
şehir dışında okudum, millet annesiyle her gün konuşurdu telefonda ben 3-4 günde bir o ararsa falan konuşurdum annemle bile. bazen ben arardım.
bu tarz bir durum yaşayan veya etrafında böyle olan var mı? bu arada ben zaten onları aramadığım için onlar niye aramıyor beklentisinde değilim. belki yaşanan kötü şeylerin etkisi vardır üzerimde, aramıyor olmamın altında yatan sebep budur da farkında değilimdir. yorum yapmadan geçmeyin lütfen, zaman ayırdığınız için teşekkürler :) (merak eden olursa burcum kova)
akşama bi arayayım bari aşı muhabbetini açayım veya kardeşimle beraber ararız belki. malum şahsa falan sallarız. muhabbetlerimiz böyleydi evde deBüyükler bizim sığınacağımız limandır. Eğer çok büyük bir sorun yoksa ben aranılması taraftarıyım. Ananem ve babanem yaşamıyorlar ama sağlıklarında hep aradım. Teyzemi de sık sık ararım. Saatlerce konusmaya gerek yok ki bir hal hatır sormak bu kadar zor olmamalı. İnsanlar gün gectikce birbirlerine selam bile vermiyorlar.
Kim-nasıl engel? bilmiyorum bu yüzden arayamıyorum veya aramıyorum dedim. zira sadece aramıyorum yazsam sanki sadece kendi keyfim için aramıyorum gibi bir anlam ortaya çıkacak. işin içinde başka şeyler, belki farklı duygular da var. kafamın karışık olduğu bir konu. çözemedim. paylaşmak istedim. bu sebeple her iki kelimeyi de kullandım.Aray"a"mıyorum dediğinizde aramak istiyorsunuz ancak bu imkan sizin elinizde değil ve çaresiz kalıyorsunuz gibi bi anlatım oluyor. Neden bu anlatım?
Aramayı istiyorsunuz.
Telefonunuz imkanınız var.
Kim-nasıl engel?
Bu arada ben de kovayım.
Kim-nasıl engel? bilmiyorum bu yüzden arayamıyorum veya aramıyorum dedim. zira sadece aramıyorum yazsam sanki sadece kendi keyfim için aramıyorum gibi bir anlam ortaya çıkacak. işin içinde başka şeyler, belki farklı duygular da var. kafamın karışık olduğu bir konu. çözemedim. paylaşmak istedim. bu sebeple her iki kelimeyi de kullandım.
Bende hiç sevmem telde konusmayı bende aramam aynı tıpkı siz gibiyim. Bende kovayım. Burcla alakası va rmı acabagünaydın kk'nın güzeller güzeli hanımları :)
benim garip bir derdim var. aslında dert sayılır mı onu da bimiyorum siz karar verin bakalım dert mi değil mi.
ben ailemden kimseyi telefonla arayamıyorum. aramıyorum ya da. mesela sadece annem ve kardeşimle yaşıyorum. onlarla samimiyetim had safhada tabii. eskiden anneannem ve dayımla yaşardık, biraz geniş bir aileydik. senelerce öyle yaşadık 10 seneyi geçmiştir. sonra aile içinde bazı sorunlar oldu ve biz ayrı eve taşındık. huzurumuz yerinde binlerce kez şükür. örneğin ben anneannemle çok samimi, muhabbeti çok iyi olan biriydim aynı evin içindeyken. kavga bile etsek ben asla uzatmaz, birkaç saat sonra yanına gider sohbet etmeye başlayınca gönlünü alırdım ve eskisi gibi olurduk. taşındığımızdan beri mesela onu özel olarak aramıyorum. o da bizi aramıyor. ayda alemde bir akşamları annem ararsa sesini duyuyoruz onda da telefonda sanki biraz tutuk gibi konuşuyor. annem şey diyor hatta bana, bizimle konuşmak istemiyor sanırım diyor. açıkçası hal böyle olunca zaten aramaya meyilli olmayan bir insan olarak ben de aramıyorum. geçen kandil diye annem aradığında bize sitem etmiş aramıyorlar diye. annem de sen de aramıyorsun demiş, onlar küçük onların araması lazım falan demiş anneannem de. aslında aramak istiyorum onu bazen ama aramıyorum. bilmiyorum neden. öyle saçma, anlamsız bişey var bende. sadece ona karşı da değil.
mesela öz babamı falan da aramam pek. çok nadirdir o da yakınıyor bu durumdan ama onu da arayamıyorum. aramıyorum.
diğer yakın akraba teyze hala vs onlara da aynıyım. aramıyorum.
telefonla konuşmayı pek sevmiyorum. yasaklar sebebiyle zaten saat kısıtlaması pandemi vs derken ev ziyareti hiç yapmıyorum zaten, kimseye gitmiyorum. aramadığım için vicdan azabı çekmeme rağmen aramıyorum. arkadaşlarıma, flörtlerime karşı falan bu durumu yaşamadım şimdiye kadar. sadece aileden olanlara böyle. sonra adım vefasıza çıkıyor. anneannem hep aklımda ama niçin aramıyorum ben de bilmiyorum.
şehir dışında okudum, millet annesiyle her gün konuşurdu telefonda ben 3-4 günde bir o ararsa falan konuşurdum annemle bile. bazen ben arardım.
bu tarz bir durum yaşayan veya etrafında böyle olan var mı? bu arada ben zaten onları aramadığım için onlar niye aramıyor beklentisinde değilim. belki yaşanan kötü şeylerin etkisi vardır üzerimde, aramıyor olmamın altında yatan sebep budur da farkında değilimdir. yorum yapmadan geçmeyin lütfen, zaman ayırdığınız için teşekkürler :) (merak eden olursa burcum kova)
hayır yanlış okumadınız. akrabalarımla zaten görüşmüyorum bile. anneanne vs yakın akraba. bu kadar mesafe koymak bana da gereksiz geliyor.Arayamıyorum diyerek elinizde olanı elinizde değilmiş gibi bir hale getirir güç devreder ve sorunu yanlış yerde aramaya başlarsınız, çünkü arayamamalık değil durum. "Aramamak" hali ve siz bunu tercih ediyorsunuz.
Sitemler aldığınız ve bu sitemlere muhtemelen yer yer hak verdiğiniz için tercihinizi sorguluyorsunuz, sorgulatıyorlar size.
Yanlış okumadıysam arkadaş ve sevgili için böyle değil durum, onlarla görüşürüm telefonda diyorsunuz.
Kişilere karşı bir seçim de var sanki, yani salt telefonlaşmayı sevmiyorum hali de değil.
Akrabalara mesafeli kalmak isteminden midir acaba?
olabilir burcu şu yüzden söyledim duygularla değil mantıkla daha çok hareket ederiz ya hani o yüzdenBende hiç sevmem telde konusmayı bende aramam aynı tıpkı siz gibiyim. Bende kovayım. Burcla alakası va rmı acaba
Böyle olayları yaşayıncada bişi diyemiyorum şimdide.benim annem de benzer şeyleri yaşadı.
ne çok aramayan varmış ya konu sayesinde ortaya çıktı birer bireral bende de o kadar sabahtan beri annemi arayacağım guya..
aynen canım gerçi ben ne zaman dr gideceksin trasnfer için sorup duruyor ben yaptırdm düşük bile yaptı haberi yokne çok aramayan varmış ya konu sayesinde ortaya çıktı birer birer
çok geçmiş olsunaynen canım gerçi ben ne zaman dr gideceksin trasnfer için sorup duruyor ben yaptırdm düşük bile yaptı haberi yok(
sağol canımçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?