Kimyasal da olsa ınsan çok isteyince üzülüyor iste.inşallah Allah sağlıklı bi gebelik nasip e dr bidahaAllah beterinden saklasın kimyasal gebelik üzülecek psikoloji bozacak birşey değil arkası güzel gelir onun folk asit omega 3 alın
Yok normal dede pek düşünceli degiiller ondan aramamistir. Bende normalde gördüğümde kendisine soylicektim ara mani beklerdim falan gibi ama vazgeçtim. çoğunluğa göre ben abartiyormusum nede olsa.bunu da görmezden geleyim napayimIyi ama kayinvalidemle 2 3 kez konuştular hastanede diyosun.Senin durumunu öğrenmiştir yani cok üzüldüğünü de duyduğu icin biraz küllenmesini bekliyor olabilir daha 2 gün olmuş
Fazla abartıyosun bence bunda bişey yok. 3 4 aylik bi hamilelik olur haklısın derim ama büyük bişey değil yaşadığın.Kendini doldurma
Canım geçmiş olsunHamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
Bence asıl böyle zamanda insan yanında görmek istiyor. yada en azından aramasını bi teselli bekliyor geçmiş olsun üzülme vs gibi.
Veren de Allah alanda o ol dedikten sonra herşey olur. Benim kirildigim nokta ben kaç gündür hastaneye gidip duruyorum bi kere napiyon nasılsın diye aramamasi.sonuçta bende ilk defa böyle yaşadım korktum yani. normalde birbirimizi pek arayıp sormayız ama ben onun çocuğu rahatsızdı geçmiş olsun diye aradım evine gittim.oda en azından kendi deneyimli biri olarak üzülme boşver bidaha olur vs diye teselli amaçlı arayabilirdiCanım geçmiş olsun
Bende tüp bebek tedavisi görüp hamile kaldım ama kimyasal gebelikti
Degerim artmiyor aksine düşüyordu
Kanamam başladı ben ne kadar ağladım onca tedavi görmüştüm yine olmadı diye
Bir hafta sonra kV ye gittik eltim ordaydi bana dediki bu düşük seni çok uzmedi dedi yüzün psikolojin gayet iyi dedi
Bende evet doğru söylüyorsun dedim bu duyguyu bana yaşatan Rabbim elbet hayırlısıini bilir
Umudum var içimde bir his var olacak dedim
Dondurulmuş embriyo transfer edildi çok şükür sağlıcakla kucağıma aldım
Başkalarını kafana takma canım yaşamayan bilemez
Sen güçlü ol
Düşüncesiz değil de sen fazla ince düşüncelisin bence.Ben senin yerinde olsam mesela görümcemin bebeği hasta oldu diye hem onu hem annesini aramam,çocuk bu hasta olur çünkü.Ciddi bi rahatsızlık değilse tabi.Yok normal dede pek düşünceli degiiller ondan aramamistir. Bende normalde gördüğümde kendisine soylicektim ara mani beklerdim falan gibi ama vazgeçtim. çoğunluğa göre ben abartiyormusum nede olsa.bunu da görmezden geleyim napayim
Durumun ciddi olmayabilir ama ilk defa başıma geldiği için bilgisiz biriyim çok korktum üzüldüm.sadece üzülme falan diye teselli gibi arayabilirdim.uzun uzun konuşmasına da gerek yok sadece nezaketen yaÜzülmeyin yine olur bebeğiniz zaten kimyasal gebelikse embriyo ya rahme tutunamamıştır ya da genetik olarak sıkıntılıdır vücut kendiliğinden atmıştır. Yine hamile kalabilirsiniz, bundan sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur umarım. Görümceniz de ayıp etmiş tabi ama durumunuzu ciddiye almamış olabilir tam bir gebelik süreci olmadığı için.
Durumun ciddi olmayabilir ama ilk defa başıma geldiği için bilgisiz biriyim çok korktum üzüldüm.sadece üzülme falan diye teselli gibi arayabilirdim.uzun uzun konuşmasına da gerek yok sadece nezaketen ya
Canım başına gelmediği için anlamaz amann daha olusmadan düşmüş der belkiVeren de Allah alanda o ol dedikten sonra herşey olur. Benim kirildigim nokta ben kaç gündür hastaneye gidip duruyorum bi kere napiyon nasılsın diye aramamasi.sonuçta bende ilk defa böyle yaşadım korktum yani. normalde birbirimizi pek arayıp sormayız ama ben onun çocuğu rahatsızdı geçmiş olsun diye aradım evine gittim.oda en azından kendi deneyimli biri olarak üzülme boşver bidaha olur vs diye teselli amaçlı arayabilirdi
Ben karsilik bekleyerek yapmıyorum ama benim gibi düşünceli olsa biraz fena olmaz. bak çok basit bi örnek vereyim o bizim eve geldiğinde yada herhangi bi misafir tv de izlediği bir yer varsa onu açarım soylerimde istedigin iz bi yer varsa açın diye.ama biz onun evine gittiğinde bizim izlediğimiz şeyi açmaz kendi istediğini izler.hatta bi kere şöyle bi durum oldu kaynvaldemde oturuyoruz tv bakıyoruz bişey izliyordum.kumandadan kapattı televizyonu bende farketmedim noldu ki dedim..neyse bişey demedim.biraz zaman geçti o zaman yazdı balkona çıktılar bende eşimle içerde oturuyorum kimse yok diye yine açtım izliyorduk.sonra bunlar iceri girdi.ters bi şekilde diyor ben muhabbet olsun diye kapamistim. size küçük şeyler gibi gelebilir ama ben sadece kendimi düşünen biri değilim ama onlar öyleymiş gibi geliyorDüşüncesiz değil de sen fazla ince düşüncelisin bence.Ben senin yerinde olsam mesela görümcemin bebeği hasta oldu diye hem onu hem annesini aramam,çocuk bu hasta olur çünkü.Ciddi bi rahatsızlık değilse tabi.
Herkesin senin kadar düşünceli olmasını beklersen çok incinirsin emin ol.Karşılık görmek için yapma yaptıklarını.Aynısını sana yapmadıkların da üzüleceksen sen de yapma bi dahakine olsun bitsin
Ben napayim şimdi karar veremedim ya söylemeliyim bunu ona yoksa bosvermelimiyim ben mi çok ince düşünüyorum anlamadimCanım başına gelmediği için anlamaz amann daha olusmadan düşmüş der belki
Insanlardan beklentin fazla olursa üzülen sen olursun
Evet arasa iyiydi ama aramadi
Biraz zaman geçince laf arasında söylersin
Geçmiş olsun derken ciddi bişey için değil moral olarakKimyasal gebeliği çok abartıyorsunuz.
İnanın geçmiş olacak bir şey yok zira ortada bir bebek falan yoktu. Çoğumuz yaşıyoruz.
Bu sebeple geçmiş olsun beklememeniz gerektiğini düşünüyorum.
Aslında bu kimyasal gebeligi ben burdan öğrendim.yoksa ben doktora o gün dedim kimyasal gebelik mi geçirdim diye. doktor o ne diyor. Kimyasalda olsa hcg sonuçta boş yere artmıyor çok halisin doğru söylüyorsun.Ben zaten adet görmüştüm.yani üstüne görme olmuştu. şimdi bir ayda iki kere adet görmüş gibi oldum.Allah tekrar sağlıklı bi gebelik nasip eder ınşallahçok geçmiş olsun
Aslında buradaki cevaplar sana ders olmalı, maalesef çoğu kişi bilgisizliği nedeniyle kimyasal gebeliğin gerçek gebelik olmadığını zannediyor, belki görümceniz de öyledir.
Adı kimyasal diye tuz ruhu gibi bir şey sanıyorlar sanırım.
Bu gebeliğinin adının kimyasal gebelik olmasının sebebi bebeğin henüz ultrason gibi bir aletle görülemeyecek kadar küçükken kaybedilmesi sebebiyle yalnızca kanda kimyasal olarak tespit edilebilmesinden geliyor.
Yoksa bunun diğer gebeliklerden farkı yok, ha 4 haftalıkken ha 10 haftalıkken kaybedilmiş ne fark eder? Ortada oluşmuş bir bebek var ve kaybediliyor,insanlar da gelmiş burada adet görmekle aynı şey diyor.
teknoloji daha fazla ilerleyip de bebek döllenir döllenmez ultrasonla görülmeye başlandığında kimyasal gebelik diye bir terim de yok olacaktır.
Ben sizi anlıyorum, yaşadığınız kolay değil.
Ama sanırım görümceniz de buradaki bazı çok bilen bayanlar gibi ne bebeği adet görmüş işte diye düşünmüştür, canınızı bunun için sıkmayın.
Aslında bu kimyasal gebeligi ben burdan öğrendim.yoksa ben doktora o gün dedim kimyasal gebelik mi geçirdim diye. doktor o ne diyor. Kimyasalda olsa hcg sonuçta boş yere artmıyor çok halisin doğru söylüyorsun.Ben zaten adet görmüştüm.yani üstüne görme olmuştu. şimdi bir ayda iki kere adet görmüş gibi oldum.Allah tekrar sağlıklı bi gebelik nasip eder ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?