Kimyasal gebelik ve insanlarin vefasizligi

Allah beterinden saklasın kimyasal gebelik üzülecek psikoloji bozacak birşey değil arkası güzel gelir onun folk asit omega 3 alın
Kimyasal da olsa ınsan çok isteyince üzülüyor iste.inşallah Allah sağlıklı bi gebelik nasip e dr bidaha

Iyi ama kayinvalidemle 2 3 kez konuştular hastanede diyosun.Senin durumunu öğrenmiştir yani cok üzüldüğünü de duyduğu icin biraz küllenmesini bekliyor olabilir daha 2 gün olmuş
Fazla abartıyosun bence bunda bişey yok. 3 4 aylik bi hamilelik olur haklısın derim ama büyük bişey değil yaşadığın.Kendini doldurma

Yok normal dede pek düşünceli degiiller ondan aramamistir. Bende normalde gördüğümde kendisine soylicektim ara mani beklerdim falan gibi ama vazgeçtim. çoğunluğa göre ben abartiyormusum nede olsa.bunu da görmezden geleyim napayim

Canım geçmiş olsun
Bende tüp bebek tedavisi görüp hamile kaldım ama kimyasal gebelikti
Degerim artmiyor aksine düşüyordu

Kanamam başladı ben ne kadar ağladım onca tedavi görmüştüm yine olmadı diye

Bir hafta sonra kV ye gittik eltim ordaydi bana dediki bu düşük seni çok uzmedi dedi yüzün psikolojin gayet iyi dedi

Bende evet doğru söylüyorsun dedim bu duyguyu bana yaşatan Rabbim elbet hayırlısıini bilir

Umudum var içimde bir his var olacak dedim
Dondurulmuş embriyo transfer edildi çok şükür sağlıcakla kucağıma aldım

Başkalarını kafana takma canım yaşamayan bilemez
Sen güçlü ol

Üzülmeyin yine olur bebeğiniz zaten kimyasal gebelikse embriyo ya rahme tutunamamıştır ya da genetik olarak sıkıntılıdır vücut kendiliğinden atmıştır. Yine hamile kalabilirsiniz, bundan sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur umarım. Görümceniz de ayıp etmiş tabi ama durumunuzu ciddiye almamış olabilir tam bir gebelik süreci olmadığı için.

Veren de Allah alanda o ol dedikten sonra herşey olur. Benim kirildigim nokta ben kaç gündür hastaneye gidip duruyorum bi kere napiyon nasılsın diye aramamasi.sonuçta bende ilk defa böyle yaşadım korktum yani. normalde birbirimizi pek arayıp sormayız ama ben onun çocuğu rahatsızdı geçmiş olsun diye aradım evine gittim.oda en azından kendi deneyimli biri olarak üzülme boşver bidaha olur vs diye teselli amaçlı arayabilirdi

Düşüncesiz değil de sen fazla ince düşüncelisin bence.Ben senin yerinde olsam mesela görümcemin bebeği hasta oldu diye hem onu hem annesini aramam,çocuk bu hasta olur çünkü.Ciddi bi rahatsızlık değilse tabi.
Herkesin senin kadar düşünceli olmasını beklersen çok incinirsin emin ol.Karşılık görmek için yapma yaptıklarını.Aynısını sana yapmadıkların da üzüleceksen sen de yapma bi dahakine olsun bitsin

Durumun ciddi olmayabilir ama ilk defa başıma geldiği için bilgisiz biriyim çok korktum üzüldüm.sadece üzülme falan diye teselli gibi arayabilirdim.uzun uzun konuşmasına da gerek yok sadece nezaketen ya

Durumun ciddi olmayabilir ama ilk defa başıma geldiği için bilgisiz biriyim çok korktum üzüldüm.sadece üzülme falan diye teselli gibi arayabilirdim.uzun uzun konuşmasına da gerek yok sadece nezaketen ya

Haklısınız, kendi terbiyesizliğine verin geçin. İnsanlardan beklentiniz çok olursa üzülürsünüz.

Canım başına gelmediği için anlamaz amann daha olusmadan düşmüş der belki
Insanlardan beklentin fazla olursa üzülen sen olursun
Evet arasa iyiydi ama aramadi
Biraz zaman geçince laf arasında söylersin

Kimyasal gebeliği çok abartıyorsunuz.
İnanın geçmiş olacak bir şey yok zira ortada bir bebek falan yoktu. Çoğumuz yaşıyoruz.
Bu sebeple geçmiş olsun beklememeniz gerektiğini düşünüyorum.

Ben karsilik bekleyerek yapmıyorum ama benim gibi düşünceli olsa biraz fena olmaz. bak çok basit bi örnek vereyim o bizim eve geldiğinde yada herhangi bi misafir tv de izlediği bir yer varsa onu açarım soylerimde istedigin iz bi yer varsa açın diye.ama biz onun evine gittiğinde bizim izlediğimiz şeyi açmaz kendi istediğini izler.hatta bi kere şöyle bi durum oldu kaynvaldemde oturuyoruz tv bakıyoruz bişey izliyordum.kumandadan kapattı televizyonu bende farketmedim noldu ki dedim..neyse bişey demedim.biraz zaman geçti o zaman yazdı balkona çıktılar bende eşimle içerde oturuyorum kimse yok diye yine açtım izliyorduk.sonra bunlar iceri girdi.ters bi şekilde diyor ben muhabbet olsun diye kapamistim. size küçük şeyler gibi gelebilir ama ben sadece kendimi düşünen biri değilim ama onlar öyleymiş gibi geliyor

Canım başına gelmediği için anlamaz amann daha olusmadan düşmüş der belki
Insanlardan beklentin fazla olursa üzülen sen olursun
Evet arasa iyiydi ama aramadi
Biraz zaman geçince laf arasında söylersin
Ben napayim şimdi karar veremedim ya söylemeliyim bunu ona yoksa bosvermelimiyim ben mi çok ince düşünüyorum anlamadim

çok geçmiş olsun
Aslında buradaki cevaplar sana ders olmalı, maalesef çoğu kişi bilgisizliği nedeniyle kimyasal gebeliğin gerçek gebelik olmadığını zannediyor, belki görümceniz de öyledir.
Adı kimyasal diye tuz ruhu gibi bir şey sanıyorlar sanırım.
Bu gebeliğinin adının kimyasal gebelik olmasının sebebi bebeğin henüz ultrason gibi bir aletle görülemeyecek kadar küçükken kaybedilmesi sebebiyle yalnızca kanda kimyasal olarak tespit edilebilmesinden geliyor.
Yoksa bunun diğer gebeliklerden farkı yok, ha 4 haftalıkken ha 10 haftalıkken kaybedilmiş ne fark eder? Ortada oluşmuş bir bebek var ve kaybediliyor,insanlar da gelmiş burada adet görmekle aynı şey diyor.
teknoloji daha fazla ilerleyip de bebek döllenir döllenmez ultrasonla görülmeye başlandığında kimyasal gebelik diye bir terim de yok olacaktır.
Ben sizi anlıyorum, yaşadığınız kolay değil.
Ama sanırım görümceniz de buradaki bazı çok bilen bayanlar gibi ne bebeği adet görmüş işte diye düşünmüştür, canınızı bunun için sıkmayın.

Kimyasal gebeliği çok abartıyorsunuz.
İnanın geçmiş olacak bir şey yok zira ortada bir bebek falan yoktu. Çoğumuz yaşıyoruz.
Bu sebeple geçmiş olsun beklememeniz gerektiğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun derken ciddi bişey için değil moral olarak

Aslında bu kimyasal gebeligi ben burdan öğrendim.yoksa ben doktora o gün dedim kimyasal gebelik mi geçirdim diye. doktor o ne diyor. Kimyasalda olsa hcg sonuçta boş yere artmıyor çok halisin doğru söylüyorsun.Ben zaten adet görmüştüm.yani üstüne görme olmuştu. şimdi bir ayda iki kere adet görmüş gibi oldum.Allah tekrar sağlıklı bi gebelik nasip eder ınşallah

Kimyasal gebelik tibbinda dedigi gibi bir gebelik degildir. Cunku ortada dollenen bir sey yok. Sadece kanda hamile olsugun anlasiliyor sonra adet oluyosun bitiyor. Kesen olusmuyor, kurtaj olmuyorsun. Evli her kadinin basina ggelebilir bir sey ki insallah gelmez. Hatta adet oncesi cogu kadin kimyasal gebelik yasarmis ama sonra adet olurmus anlamazmis bile . belki gorumcen normal bir durum oldugunu dusunmus olabilir.

Abarttığınızı düşünüyorum ben de. Kimsenin kimyasal gebeliğine arayıp geçmiş olsun demem, bunu teselli edilecek bir şey olarak da görmem. Zaten birgün öğrenip ertesi gün sonlanmış bir şey.
Niçin insanların sizin iç dünyanızı, ne istediğinizi müneccim gibi bilip istediğiniz gibi davranmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Kimyasal gebelik bir çok kadının yaşadığı ve çoğunun karalar bağlamadığı bir durum. Kadın sizin dünyanızın karardiğini nereden bilsin ki, birlikte mi oturuyorsunuz? Beklentilerinizi kontrol edip, yüksek tutmazsanız böyle sorunlarınız olmaz. Yorumlardan okudunuz ki kimi insanlara göre kimyasal gebelik büyütülecek bir şey değil. Görümceniz de üstünde durmamışsa suçlanamaz diye düşünüyorum.

Canım döllenme olmadan zaten kanda hcg çıkması mümkün mü? Doktor da haklı kendince, kadınlar öyle inandırmış ki kendini, kimyasal gebeliği değişik bir gebelik türü sanıyorlar. Öyle bir şey yok. 4 haftada daha ultrasonda görülemeden kaybedilen bebek işte. Üzülmekte çok haklısınız. Ben de yaşadım maalesef.
Eminin sağlıklı bir bebek gelecektir arkasından inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…