Kimyasal gebelik ve insanlarin vefasizligi

Erkenden düşunce kimyasal gebelik olmaz. Zaten kimyasal gebelikte doğum olmazdı

Ben sizi anlıyorum ne olursa olsun siz bir umutlanıp bir hayal kırıklığı yaşamışsınız. Geçmiş olsun diyecek bir şey olmasa bile üzülme rabbim tekrar nasip eder gibi teselli için yine arar insan. Ama düşünememiş demekki bundan sonra siz de ona göre davranırsınız...
Geçmiş olsun bu arada inşallah rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip eder, sağlıkla kucağına alırsın.

Kimyasal gebelik sadece ultrasonda gorulemicek kadar küçük olduğu için öyle deniyor.(doktor daha kimyasal gebelik ne bilmiyor o ne diyor aslında yok öyle kimyasal falan gebelik gebeliktir bence yoksa 3-4haftalik bir hcg değeri boş yere oluşmuyor.) neyse eğer yazıları okuduysa n ben çocuk dusurdum kürtaj oldum yada kimyasal oldu diye niye geçmiş olsun demedi değil.moral olarak geçmiş olsun üzülme demesi ikisi arasında fark var

Kimyasal gebelik sadece ultrasonda gorulemicek kadar küçük olduğu için öyle deniyor.(doktor daha kimyasal gebelik ne bilmiyor o ne diyor aslında yok öyle kimyasal falan gebelik gebeliktir bence yoksa 3-4haftalik bir hcg değeri boş yere oluşmuyor.) neyse eğer yazıları okuduysa n ben çocuk dusurdum kürtaj oldum yada kimyasal oldu diye niye geçmiş olsun demedi değil.moral olarak geçmiş olsun üzülme demesi ikisi arasında fark var

Kızmakta haklısın ama boşver kızıp da kendine kötülük etme yine..onlara bişey olmuyor sonuçta..bazı insanlar ciddi anlamda düşüncesiz aynı şeyi yaşasalar aynı senin gibi düşünürler ama gel de değiştir bu insanları..değiştiremeyeceğine göre kafaya takma sen arayıp sorduysan senin iyilik hanene yazılır. Bir de ders çıkarmış ol canım heveslenip heyecanla hemen haber vermek istiyor insan hamileliğini ama işte o müjdeyi hak etmeyenler dahi olabiliyor. Sen de bi dahakine bebişin 2-3 aylık olunca söylersin oh olur onlara da..

Hih benimde anlatmak istediğim bu ağzına sağlık canım sagol

Öyle canım yaşayan daha iyi anlıyor.sağol inşallah yakın zamanda nasip eder

Iki kimyasal bir dış gebelik yaşadım dış gebeligi eşimle öğrendiğimiz sırada gorumcem aradı eşim üzüntülü bir sesle anlattı gorumcem ne desin bir aylık küçük eltim hamileymis onun müjdesini söyledi (düğünden önce kaldı zar )..... şaka gibi çok zoruma gitmişti insan bir geçmiş olsun der ne aradi nede sordu beni boşver üzme kendini şimdi a6 aylık kızım var darısı başına :)

Aynen canım sağol beni anlayan birilerinin olması sevindirici.bazıları hep kimyasal gebelik önemli bişey değil abartiyon falan diyor ama yaşayan için çok önemsiz değil yaşayan bilir.bir gün değil bir saat dahi olsa bebek isteyen biri için o bi saatlik hamilelik sonucunun düşük olması bile üzer. haklısın bende öyle yap cam soylemicem bidaha olursa

Seninki hepten dusuncezismiz canım ya.senin içinde üzüldüm öyle bi gorumceyle Allah sana sabır versin. Bende bi yönden teselli ediyorum kendimi dusuk ten sonra daha çabuk hamile kalıyormuş kimi inşallah ben dede öyle olur.

İnşallah sağlıkla hamile kalırsın kimy dan iki ay sonra kızıma hamile kaldım

En önemlisi psikolojik bir olay bu sonuçta öyle ya da böyle hamileydin Yani sen..zor zamanda yanında olmayan hiç olmasın boşver canım üzme kendini de bir dahaki aya tutar inşAllah bak şükür ki hamile kalabiliyorsun bu da umut verici

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım ve ben bebeğimi kaybettikten 1 hafta sonra eşimin baskısı ile aradılar beni ilaç içme ile ilgisi yok kendine vicdan azabı çektirme meleklerimiz sağlıksız olduğu için düştüler yaşasalardı ki çok zordu sağlıksız olacaklardı bir arkadaşım kimyasal olacak bir gebelik için mücadele etti ilaçlarla tedavilerle 5 ay yaşadı bebek 5 ay sonra engelli olduğunu öğrenince suni sancı ile doğurdu ve bebeğini kaybetti lütfen kendine eziyet etme .burda aramaması normal diyen arkadaşlara katılmıyorum arkadaş aramayabilir ,aile dostu aramayabilir ama o bebeğin halası,dedesi ,babaannesi muhakkak arayıp geçmiş olsun demeli.benden sana bir tavsiye eğer bebek istiyorsan hiç korunma ve folik asite başla Rabbim hemen nasip eder inşallah .çok geçmiş olsun..

bende boyle bir durumda kuzenimi arayip nasilsin diye bile soramamistim ilgisizlikten degil soramadim arayamadim tazeletmek iatemedim belki oyle birseydir

bende boyle bir durumda kuzenimi arayip nasilsin diye bile soramamistim ilgisizlikten degil soramadim arayamadim tazeletmek iatemedim belki oyle birseydir
Bence yanlış yapmışsın insan düşünüldüğünü bilmek istiyor.manevi ollarak bi teselli arıyor.

Doğru söylüyorsun canım bazen de zorlamamak lazım.Bende ilk öğrendiğimde doktor ilaç ictigimi biliyordu bişey olmaz dedi ama kendi kendime de düşünmüştüm niye tutunması için bişey yazmıyor hap falan diye.demek ki böyle olması gerekiyor muş napalim saglik olsun inşallah hemen kalabilirim artık anne olmak istiyorum

eminimki oyle keske arayabilseydim ama istemsiz birsey ne diyecegini bilememek boyle bisey sanirim
Aynı bu söylediğini soylemen yeterdi bence.mesela gorumcem deseydi böyle durumda ne di cem bilmiyorum ama üzülme bidaha olur gibi bişey demesi bile yeterdi.hani bazen derler ya insanın düşünmesi yeter o kadar yani

Bende cok abartiginizi dusunuyorum bende uc kimyasal gebelik iki de sekiz haftalik kurtaj oldum kimyasalla 8haftalik gebelik ayni tutulamaz kimyasal gebeliklerim de ailemin bile haberi olmadi bence bunun icin gecmis olsun beklemeniz cok gereksiz tamam dese iyi olurdu ama bu kadar takmaniz sadece sizi yipratir İnsallah saglikli bir sekilde birdaha olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…