- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Erkenden düşunce kimyasal gebelik olmaz. Zaten kimyasal gebelikte doğum olmazdıHamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
Kimyasal gebelik sadece ultrasonda gorulemicek kadar küçük olduğu için öyle deniyor.(doktor daha kimyasal gebelik ne bilmiyor o ne diyor aslında yok öyle kimyasal falan gebelik gebeliktir bence yoksa 3-4haftalik bir hcg değeri boş yere oluşmuyor.) neyse eğer yazıları okuduysa n ben çocuk dusurdum kürtaj oldum yada kimyasal oldu diye niye geçmiş olsun demedi değil.moral olarak geçmiş olsun üzülme demesi ikisi arasında fark varAbarttığınızı düşünüyorum ben de. Kimsenin kimyasal gebeliğine arayıp geçmiş olsun demem, bunu teselli edilecek bir şey olarak da görmem. Zaten birgün öğrenip ertesi gün sonlanmış bir şey.
Niçin insanların sizin iç dünyanızı, ne istediğinizi müneccim gibi bilip istediğiniz gibi davranmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Kimyasal gebelik bir çok kadının yaşadığı ve çoğunun karalar bağlamadığı bir durum. Kadın sizin dünyanızın karardiğini nereden bilsin ki, birlikte mi oturuyorsunuz? Beklentilerinizi kontrol edip, yüksek tutmazsanız böyle sorunlarınız olmaz. Yorumlardan okudunuz ki kimi insanlara göre kimyasal gebelik büyütülecek bir şey değil. Görümceniz de üstünde durmamışsa suçlanamaz diye düşünüyorum.
Kimyasal gebelik sadece ultrasonda gorulemicek kadar küçük olduğu için öyle deniyor.(doktor daha kimyasal gebelik ne bilmiyor o ne diyor aslında yok öyle kimyasal falan gebelik gebeliktir bence yoksa 3-4haftalik bir hcg değeri boş yere oluşmuyor.) neyse eğer yazıları okuduysa n ben çocuk dusurdum kürtaj oldum yada kimyasal oldu diye niye geçmiş olsun demedi değil.moral olarak geçmiş olsun üzülme demesi ikisi arasında fark varAbarttığınızı düşünüyorum ben de. Kimsenin kimyasal gebeliğine arayıp geçmiş olsun demem, bunu teselli edilecek bir şey olarak da görmem. Zaten birgün öğrenip ertesi gün sonlanmış bir şey.
Niçin insanların sizin iç dünyanızı, ne istediğinizi müneccim gibi bilip istediğiniz gibi davranmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Kimyasal gebelik bir çok kadının yaşadığı ve çoğunun karalar bağlamadığı bir durum. Kadın sizin dünyanızın karardiğini nereden bilsin ki, birlikte mi oturuyorsunuz? Beklentilerinizi kontrol edip, yüksek tutmazsanız böyle sorunlarınız olmaz. Yorumlardan okudunuz ki kimi insanlara göre kimyasal gebelik büyütülecek bir şey değil. Görümceniz de üstünde durmamışsa suçlanamaz diye düşünüyorum.
Kızmakta haklısın ama boşver kızıp da kendine kötülük etme yine..onlara bişey olmuyor sonuçta..bazı insanlar ciddi anlamda düşüncesiz aynı şeyi yaşasalar aynı senin gibi düşünürler ama gel de değiştir bu insanları..değiştiremeyeceğine göre kafaya takma sen arayıp sorduysan senin iyilik hanene yazılır. Bir de ders çıkarmış ol canım heveslenip heyecanla hemen haber vermek istiyor insan hamileliğini ama işte o müjdeyi hak etmeyenler dahi olabiliyor. Sen de bi dahakine bebişin 2-3 aylık olunca söylersin oh olur onlara da..Hamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
Hih benimde anlatmak istediğim bu ağzına sağlık canım sagolBen sizi anlıyorum ne olursa olsun siz bir umutlanıp bir hayal kırıklığı yaşamışsınız. Geçmiş olsun diyecek bir şey olmasa bile üzülme rabbim tekrar nasip eder gibi teselli için yine arar insan. Ama düşünememiş demekki bundan sonra siz de ona göre davranırsınız...
Geçmiş olsun bu arada inşallah rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip eder, sağlıkla kucağına alırsın.
Öyle canım yaşayan daha iyi anlıyor.sağol inşallah yakın zamanda nasip ederCanım döllenme olmadan zaten kanda hcg çıkması mümkün mü? Doktor da haklı kendince, kadınlar öyle inandırmış ki kendini, kimyasal gebeliği değişik bir gebelik türü sanıyorlar. Öyle bir şey yok. 4 haftada daha ultrasonda görülemeden kaybedilen bebek işte. Üzülmekte çok haklısınız. Ben de yaşadım maalesef.
Eminin sağlıklı bir bebek gelecektir arkasından inşallah.
Aynen canım sağol beni anlayan birilerinin olması sevindirici.bazıları hep kimyasal gebelik önemli bişey değil abartiyon falan diyor ama yaşayan için çok önemsiz değil yaşayan bilir.bir gün değil bir saat dahi olsa bebek isteyen biri için o bi saatlik hamilelik sonucunun düşük olması bile üzer. haklısın bende öyle yap cam soylemicem bidaha olursaKızmakta haklısın ama boşver kızıp da kendine kötülük etme yine..onlara bişey olmuyor sonuçta..bazı insanlar ciddi anlamda düşüncesiz aynı şeyi yaşasalar aynı senin gibi düşünürler ama gel de değiştir bu insanları..değiştiremeyeceğine göre kafaya takma sen arayıp sorduysan senin iyilik hanene yazılır. Bir de ders çıkarmış ol canım heveslenip heyecanla hemen haber vermek istiyor insan hamileliğini ama işte o müjdeyi hak etmeyenler dahi olabiliyor. Sen de bi dahakine bebişin 2-3 aylık olunca söylersin oh olur onlara da..
Seninki hepten dusuncezismiz canım ya.senin içinde üzüldüm öyle bi gorumceyle Allah sana sabır versin. Bende bi yönden teselli ediyorum kendimi dusuk ten sonra daha çabuk hamile kalıyormuş kimi inşallah ben dede öyle olur.Iki kimyasal bir dış gebelik yaşadım dış gebeligi eşimle öğrendiğimiz sırada gorumcem aradı eşim üzüntülü bir sesle anlattı gorumcem ne desin hı bir aylık eltim hamileymis onun müjdesini söyledi şaka gibi çok zoruma gitmişti insan bir geçmiş olsun der ne aradi nede sordu beni boşver üzme kendini şimdi a6 aylık kızım var darısı başına :)
İnşallah sağlıkla hamile kalırsın kimy dan iki ay sonra kızıma hamile kaldımSeninki hepten dusuncezismiz canım ya.senin içinde üzüldüm öyle bi gorumceyle Allah sana sabır versin. Bende bi yönden teselli ediyorum kendimi dusuk ten sonra daha çabuk hamile kalıyormuş kimi inşallah ben dede öyle olur.
En önemlisi psikolojik bir olay bu sonuçta öyle ya da böyle hamileydin Yani sen..zor zamanda yanında olmayan hiç olmasın boşver canım üzme kendini de bir dahaki aya tutar inşAllah bak şükür ki hamile kalabiliyorsun bu da umut vericiAynen canım sağol beni anlayan birilerinin olması sevindirici.bazıları hep kimyasal gebelik önemli bişey değil abartiyon falan diyor ama yaşayan için çok önemsiz değil yaşayan bilir.bir gün değil bir saat dahi olsa bebek isteyen biri için o bi saatlik hamilelik sonucunun düşük olması bile üzer. haklısın bende öyle yap cam soylemicem bidaha olursa
seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım ve ben bebeğimi kaybettikten 1 hafta sonra eşimin baskısı ile aradılar beni ilaç içme ile ilgisi yok kendine vicdan azabı çektirme meleklerimiz sağlıksız olduğu için düştüler yaşasalardı ki çok zordu sağlıksız olacaklardı bir arkadaşım kimyasal olacak bir gebelik için mücadele etti ilaçlarla tedavilerle 5 ay yaşadı bebek 5 ay sonra engelli olduğunu öğrenince suni sancı ile doğurdu ve bebeğini kaybetti lütfen kendine eziyet etme .burda aramaması normal diyen arkadaşlara katılmıyorum arkadaş aramayabilir ,aile dostu aramayabilir ama o bebeğin halası,dedesi ,babaannesi muhakkak arayıp geçmiş olsun demeli.benden sana bir tavsiye eğer bebek istiyorsan hiç korunma ve folik asite başla Rabbim hemen nasip eder inşallah .çok geçmiş olsun..Hamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını oni yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
bende boyle bir durumda kuzenimi arayip nasilsin diye bile soramamistim ilgisizlikten degil soramadim arayamadim tazeletmek iatemedim belki oyle birseydirHamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
Bence yanlış yapmışsın insan düşünüldüğünü bilmek istiyor.manevi ollarak bi teselli arıyor.bende boyle bir durumda kuzenimi arayip nasilsin diye bile soramamistim ilgisizlikten degil soramadim arayamadim tazeletmek iatemedim belki oyle birseydir
eminimki oyle keske arayabilseydim ama istemsiz birsey ne diyecegini bilememek boyle bisey sanirimBence yanlış yapmışsın insan düşünüldüğünü bilmek istiyor.manevi ollarak bi teselli arıyor.
Doğru söylüyorsun canım bazen de zorlamamak lazım.Bende ilk öğrendiğimde doktor ilaç ictigimi biliyordu bişey olmaz dedi ama kendi kendime de düşünmüştüm niye tutunması için bişey yazmıyor hap falan diye.demek ki böyle olması gerekiyor muş napalim saglik olsun inşallah hemen kalabilirim artık anne olmak istiyorumseni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım ve ben bebeğimi kaybettikten 1 hafta sonra eşimin baskısı ile aradılar beni ilaç içme ile ilgisi yok kendine vicdan azabı çektirme meleklerimiz sağlıksız olduğu için düştüler yaşasalardı ki çok zordu sağlıksız olacaklardı bir arkadaşım kimyasal olacak bir gebelik için mücadele etti ilaçlarla tedavilerle 5 ay yaşadı bebek 5 ay sonra engelli olduğunu öğrenince suni sancı ile doğurdu ve bebeğini kaybetti lütfen kendine eziyet etme .burda aramaması normal diyen arkadaşlara katılmıyorum arkadaş aramayabilir ,aile dostu aramayabilir ama o bebeğin halası,dedesi ,babaannesi muhakkak arayıp geçmiş olsun demeli.benden sana bir tavsiye eğer bebek istiyorsan hiç korunma ve folik asite başla Rabbim hemen nasip eder inşallah .çok geçmiş olsun..
İnşallah canımİnşallah sağlıkla hamile kalırsın kimy dan iki ay sonra kızıma hamile kaldım
Aynı bu söylediğini soylemen yeterdi bence.mesela gorumcem deseydi böyle durumda ne di cem bilmiyorum ama üzülme bidaha olur gibi bişey demesi bile yeterdi.hani bazen derler ya insanın düşünmesi yeter o kadar yanieminimki oyle keske arayabilseydim ama istemsiz birsey ne diyecegini bilememek boyle bisey sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?