Kimyasal gebelik ve insanlarin vefasizligi

Öyle canım doktor da öyle dedi demekki hamile kalabiliyorsun bidaha olur dedi ya inşallah bakalim

Kimyasal larda tamam haberi olmamış kimsenin ama normal normal iki gebeligin sonlandiginda seni arayıp sormadilar mi

Tabiki sordular ama ben ailem disinda beni arayip teskin eden insanlarin aramasina sinir oluyodum hatta telefonumu kapatiyordum kimseyle konusmamak icin.

Bn olsam aramazdim nie ariyosun ki bnde kimyasal gecrdm ve insan uzuntusunu paylasck brini ariyor haklisn ama kv grumce fazla yuz verme derim tepene cikarlar

Tabiki sordular ama ben ailem disinda beni arayip teskin eden insanlarin aramasina sinir oluyodum hatta telefonumu kapatiyordum kimseyle konusmamak icin.
Bende tam tersi demek ki ben uzuntumu paylaşmaktan yanayım sanırım çünkü başıma gelen bu şeyi komsuma bile anlattım.anlatınca insan biraz rahatlıyor. bak mesela ben gorumcem niye aramadı diye kendi kendime kızıp duruyordum ama buraya yazıp birilerinle dertlesince biraz rahatladım

Kimyasal da olsa ınsan çok isteyince üzülüyor iste.inşallah Allah sağlıklı bi gebelik nasip e dr bidaha
İlk aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim yaşım 38 Di 2 yıldır uğraşıyordum 2.de 9 haftalık kalbi durdu daha çok üzüldüm 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım tüp bebek yapacakken bak şimdi çok şükür 35 haftalık oldum ana ne korkularla geldim bu haftaya yani kimyasal gebelik inan birşey değilmiş bozma moralini vücudun rahmin kendini gerçek gebeliğe hazırlıyor o bir hazırlık aşamasıydı

arayabilirdi, görgü meselesi. sen ara sor "ne oldu, insan bir geçmiş olsun der, bu kadar mi kardeşliğin" de hesap sor içinde kalmasin kültürsüz görümcene.
hesap sormayacaksan belki kv ne soylemis o da unutmustur o da olabilir ama hicbiri degilse ona karşı kin tutma zamanı gelmiş demektir, sen de artik ona gore beklentilerini azaltıp onu da beklentiye sokmazsın. seni sevmedigi onemsemedigi gün gibi ortada demektir. bosver ya takma seni takmayanı.

öncelikle geçmiş olsun daha önce kimyasal gebelik geçirdim gercekten zor bişey şimdi 8 haftalık hamileyim bu sefer de sevgilim istemiyor insanları anlamak çookk zor..

yarana tuz bakmak istememis olabilir bide ne ilaci ictim bilmiyorum ama bence ilacdan degildir canim tutunamamistir baska sebebler vardir. bende agri kesici ictim ikitane bilmeden bur sey olmadi. kendini suclama yani.

Ben ölü doğum yaptığımda eltimin söylediği ben sana demedim mi annenin yanına git . İnsanların acısının üzerinden kendini haklı çıkarmak da ayrı bi terbiyesizlik

Niye insanlardan bi şeyler bekliyosun ki? Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk, sen de onlara öyle davranırsın. Hem bebek sağlıklıysa sana bi şekilde tutunur nice kokain bağımlısı kadının bağımlı çocukları doğuyo.

Düşmemiş, adet olmuşsunuz .

ben böyle hassas birşeyi karşı tarafa hatırlamamak için aramazdım
ziyarete giderdim ama çocuğum olsa bir ay falan uğramazdım üzülmesin diye

aklınıza düşürmemek için aramamıştır.

ayrıca anlıyorum üzülmüşsünüz ama kadın sizi arasa ne aramasa ne? neden bi vefa arayışı içindesiniz? ben anlamıyorum bu kadınları valla.

Oncelikle bebeginiz hap ictiginiz icin dusmedi. Zaten kimyasalmis. Yani kimyasal gebelik siz hicbir sey yapmasaniz da sonlanir.
Allah saglicakla tekrar nasip etsin.

ilk bebek olunca kayıplar biraz abartılıyor bence.

kimyasal gebelik hemen hemen her kadının yaşayabildiği ve adet kanı ile birlikte sonlanan bir durum aslında.çoğumuz bunun farkına bile varmıyoruz.yani bakınca öyle düşük yaptım,bebek kaybettim ah vah edecek bir durum değil.çünkü normal gebelik değil zaten.

ben bu durumda vefa peşine düşmezdim sanıyorum ya da eğer gerçekten iyi niyetliysem ona ben şu iyiliği yapmıştım o da bana bunu niye yapmadı niye dert edinmezdim.

canim belki aramaya cekinmislerdir konuyu acip seni uzmekten korkmuslardir. bende 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. inan kimseyle konusmak istemedim her arayanla konusmakta zorlandim

Canim boşver sen gorumceyi. Haklısın ama içini kızgınlıkla stresle doldurma. Hamile kalmak istiyorsun bak pozitif şeylere odaklan öyle daha kolay olur. Güzel bir film izle dışarıya çık yürüyüş falan yap temiz hava al ne bileyim alışverişe çık yeni bir kıyafet al kuaföre git saçını yaptır. Bu görümceler böyle yapacak birsey yok. Sende sana nasıl davrandiysa öyle davranirsin ona. Umursamaz olursun ama önceliği minik bebeğine ver ve içini pozitif duygulara doldur.

Bir de kimyasal gebelikte sağlıklı bir döllenme söz konusu değil. Yani sen muhtemel bebeğini falan kaybetmedin psikolojini buna sartlama. Sağlıklı döllenmis bir yumurta yok ortada geç kalmış bir regl var. Ayy hastayım Ayy Bebeğimi kaybettim psikolojisine girme çünkü doğru değil. Düşük falan da yapmadın sadece geç regl oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…