Öyle canım doktor da öyle dedi demekki hamile kalabiliyorsun bidaha olur dedi ya inşallah bakalimEn önemlisi psikolojik bir olay bu sonuçta öyle ya da böyle hamileydin Yani sen..zor zamanda yanında olmayan hiç olmasın boşver canım üzme kendini de bir dahaki aya tutar inşAllah bak şükür ki hamile kalabiliyorsun bu da umut verici
Kimyasal larda tamam haberi olmamış kimsenin ama normal normal iki gebeligin sonlandiginda seni arayıp sormadilar miBende cok abartiginizi dusunuyorum bende uc kimyasal gebelik iki de sekiz haftalik kurtaj oldum kimyasalla 8haftalik gebelik ayni tutulamaz kimyasal gebeliklerim de ailemin bile haberi olmadi bence bunun icin gecmis olsun beklemeniz cok gereksiz tamam dese iyi olurdu ama bu kadar takmaniz sadece sizi yipratir İnsallah saglikli bir sekilde birdaha olur.
Bn olsam aramazdim nie ariyosun ki bnde kimyasal gecrdm ve insan uzuntusunu paylasck brini ariyor haklisn ama kv grumce fazla yuz verme derim tepene cikarlarHamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
Bende tam tersi demek ki ben uzuntumu paylaşmaktan yanayım sanırım çünkü başıma gelen bu şeyi komsuma bile anlattım.anlatınca insan biraz rahatlıyor. bak mesela ben gorumcem niye aramadı diye kendi kendime kızıp duruyordum ama buraya yazıp birilerinle dertlesince biraz rahatladımTabiki sordular ama ben ailem disinda beni arayip teskin eden insanlarin aramasina sinir oluyodum hatta telefonumu kapatiyordum kimseyle konusmamak icin.
Haklısın canımBn olsam aramazdim nie ariyosun ki bnde kimyasal gecrdm ve insan uzuntusunu paylasck brini ariyor haklisn ama kv grumce fazla yuz verme derim tepene cikarlar
İlk aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim yaşım 38 Di 2 yıldır uğraşıyordum 2.de 9 haftalık kalbi durdu daha çok üzüldüm 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım tüp bebek yapacakken bak şimdi çok şükür 35 haftalık oldum ana ne korkularla geldim bu haftaya yani kimyasal gebelik inan birşey değilmiş bozma moralini vücudun rahmin kendini gerçek gebeliğe hazırlıyor o bir hazırlık aşamasıydıKimyasal da olsa ınsan çok isteyince üzülüyor iste.inşallah Allah sağlıklı bi gebelik nasip e dr bidaha
yarana tuz bakmak istememis olabilir bide ne ilaci ictim bilmiyorum ama bence ilacdan degildir canim tutunamamistir baska sebebler vardir. bende agri kesici ictim ikitane bilmeden bur sey olmadi. kendini suclama yani.Hamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
canim belki aramaya cekinmislerdir konuyu acip seni uzmekten korkmuslardir. bende 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. inan kimseyle konusmak istemedim her arayanla konusmakta zorlandimHamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
Canim boşver sen gorumceyi. Haklısın ama içini kızgınlıkla stresle doldurma. Hamile kalmak istiyorsun bak pozitif şeylere odaklan öyle daha kolay olur. Güzel bir film izle dışarıya çık yürüyüş falan yap temiz hava al ne bileyim alışverişe çık yeni bir kıyafet al kuaföre git saçını yaptır. Bu görümceler böyle yapacak birsey yok. Sende sana nasıl davrandiysa öyle davranirsin ona. Umursamaz olursun ama önceliği minik bebeğine ver ve içini pozitif duygulara doldur.Tamam onu biliyorum ama insan yinede üzülüyor ışte.kanamam gelince acile gittim kasık ağrım falan vardı.onuda geçtim psikolojik olarak çok uzgundum. ve ben hastanedeyken k.validem onunla konuştu biliyordu.ama bu zamana kadar bi geçmiş olsun yada üzülme vs diye bi defa aramadı.zaten üzgünüm kaç gündür bide böyle düşününce daha çok üzülüyorum. Ben şimdi bu gorumceye boşuna mi kızıyorum haklı degilmiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?