Kimyasal gebelik ve insanlarin vefasizligi

Kimyasal gebelikte dusuk nasil oluyor anlayamadim ama bence insanlardan bir sey beklemeyin daha mutlu olursunuz. Siz de her hasta olan insana telefon etmeyin insanlarin ruhen de bedenen de iyilesirken yalnizliga daha cok ihtiyaci olur

Tabiki sordular ama ben ailem disinda beni arayip teskin eden insanlarin aramasina sinir oluyodum hatta telefonumu kapatiyordum kimseyle konusmamak icin.
Herkesin düşüncesi farklı demekki çünkü ben paylaşmak istedim daha ilk defa başıma geldiği içinde hiçbirşey bilmiyordum ve hap içtiğim için kendimi suçladım moralim bozuldu.ama napalim hayırlısı böyleymiş bugün artık o kadar takmiyorum gorumceyide.en azından hamile kalma potansiyelim varmış bidaha kalırım inşallah napalim

Kimyasal gebelikte dusuk nasil oluyor anlayamadim ama bence insanlardan bir sey beklemeyin daha mutlu olursunuz. Siz de her hasta olan insana telefon etmeyin insanlarin ruhen de bedenen de iyilesirken yalnizliga daha cok ihtiyaci olur
Düşük dediğim o değer kendiliğinden düşmüş yani.Ben tam tersi hasta vs moralim bozuksa yanımda bi insan ararım herkesin düşüncesi farklı iste

Yok canım ben regl zaten olmuştum aynı ayda iki kere regl olmuş gibi oldum.ama neyse artık okadar takmiyorum zaten.olayın sicakliginla sinir olmuştum moralim bozuldu su an daha iyiyim kimseye de ihtiyacım yok artık

yarana tuz bakmak istememis olabilir bide ne ilaci ictim bilmiyorum ama bence ilacdan degildir canim tutunamamistir baska sebebler vardir. bende agri kesici ictim ikitane bilmeden bur sey olmadi. kendini suclama yani.
Öyle canım olcak olduktan sonra millet neler yapıyor bişey olmuyor.ilk defa başıma geldiği için çok üzülmüştüm ama su an daha iyiyi m ihtiyacimda yok kimseye

öncelikle geçmiş olsun daha önce kimyasal gebelik geçirdim gercekten zor bişey şimdi 8 haftalık hamileyim bu sefer de sevgilim istemiyor insanları anlamak çookk zor..
Yanlis anlamadiysam evli değilsin galiba sevgilim diyorsun Bana düşmez canım ama evli degil sen nasıl doğum yapcanki

Yani hamileliğinizin sonlanmasından daha çok mu takıldınız acaba?

Ya zaten bi bu olay için değil daha öncede bazı davranışlarından dolayı biraz biriktigim için patladim.insan kardeşinin nisanina en son gelir mi.yada evlendiginde bi yabancı gibi bi köşede oturup hicbiseyle ilgilenmemezlik yapar mi bi yakınım bile dedi niye öyle soğuk duruyordu düğünde kardeşlik bağları pek yok herhalde diye. çok dusunce sizler ona kızıyorum. ama bende bundan sonra içime atıp kendi kendimi sikmicam.bosvercem takmicam ben eşimle mutlumuyum okadar

Yav çocuğunu düşürdüğüne üzüleceğine görümcem aramadı diye mi kafaya takıyosun. Ne ilginç insanlar var ya. aramazsa aramasın sallamayın böyle şeyleri bu kadar
Tek kelime yaşayan bilir (ama Allah kimseye yasatmasin)

kıskanıyordur bır şeydir boşvermelisin, ne eşini ne kendini sık dediğn gibi. Demek senisevmiyor, sen de ona göre uzak dur el gibi ol yapıcak bir şey yok, senin samimiyetini de istemiyor demek, empati yaparsan bu çıkıyor.

Ben kimyasal gebelikten 10 gün sonra hamile kaldım sen içini ferah tut ve bol bol dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah canım benim

siz ince düşüncelisiniz tamam da
herkes ince olmak zorunda değil
işte ne geliyorsa başımıza yaptıklarımızın karşılığını beklemekten geliyor

çok dokunduysa sosyal medyadan duvarınıza sitem yapıştırın..

bu arada Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben kimyasal gebelikten 10 gün sonra hamile kaldım sen içini ferah tut ve bol bol dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah canım benim
Çok sağol can im benimde öyle olur insallah

Bi resim vardı altında yanımda olmayan insanlarla ilgili bişey yazıyordu aradan bi saat geçmeden oda en buyuk sorun iletişimsizlik falan yazmış.ama öyle mal gibi evde oturursan tabi kimseyle iletişim kuramaz.yeni dedesi öldü cenazesine bile gelmedi.Bana abartıyor sun diyenlere soruyorum şimdi.bunu da mi abartıyor um?

Aynen canım artık iyice anlamış oldum.Bende ona göre davranirim

geçmiş olsun
araması gerekirdi evet.
ama aramadı dıye de üzülmeyın , onun üzgun oldugu zamanda da siz aramazdınız.

benim kardesımın eşi de nisan ayında hamıle kaldı.
aynı durumu yasadı
bızım eşimle dogal yoldan bebegımız olmuyor
bu durumu bılıyordu kendısı
hamıle kalınca aramızda hıc samımıyet olmadıgı halde benı arayıp haber verdı
ben annelık duygusu geldı herhalde içine , artık hersey guzel olacak dıye dusunuyordum samımıyetıne ınandım.

ıkı gun snr bebeğin düştüğü haberini verdi kardesım
ben de akşam kardesımın eşini aradım, numaramı engellemıs bır turlu ulasamadım.
bizde de aksi oldu
bebek gelınce benı arayıp haber veren hatun, bebek gıdınce sesımı duymak ıstemedı

bir de böylesi var işte.

sizin kalbınız güzel , yıne olur uzulmeyın

Ben hic kimsenin samimiyetine inanmiyorum. Suan hamileyim ve Allahn korusun bebegimin basina bisey gelse kimse arasin istemem ve aramayan da niye aramadi diye dusunemem. Cunku benim uzuntum bana yeter. Birde baskasi arayip benim icin uzulsun aglasin bana acimi hatirlatsin istemem.
Benim arkadasimin sozlusu vefat etmisti ve ben aylarca arayamadim. Sonunda aylar sonra basin sagolsun dedim ve arkadasim oyle agladi ki keske demeseydim dedim.
Tamam baş sagligi guzel sey hatirlanmak iyidir ama insanin acisini tekrardan yasatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…