Herkesin düşüncesi farklı demekki çünkü ben paylaşmak istedim daha ilk defa başıma geldiği içinde hiçbirşey bilmiyordum ve hap içtiğim için kendimi suçladım moralim bozuldu.ama napalim hayırlısı böyleymiş bugün artık o kadar takmiyorum gorumceyide.en azından hamile kalma potansiyelim varmış bidaha kalırım inşallah napalimTabiki sordular ama ben ailem disinda beni arayip teskin eden insanlarin aramasina sinir oluyodum hatta telefonumu kapatiyordum kimseyle konusmamak icin.
Düşük dediğim o değer kendiliğinden düşmüş yani.Ben tam tersi hasta vs moralim bozuksa yanımda bi insan ararım herkesin düşüncesi farklı isteKimyasal gebelikte dusuk nasil oluyor anlayamadim ama bence insanlardan bir sey beklemeyin daha mutlu olursunuz. Siz de her hasta olan insana telefon etmeyin insanlarin ruhen de bedenen de iyilesirken yalnizliga daha cok ihtiyaci olur
Yok canım ben regl zaten olmuştum aynı ayda iki kere regl olmuş gibi oldum.ama neyse artık okadar takmiyorum zaten.olayın sicakliginla sinir olmuştum moralim bozuldu su an daha iyiyim kimseye de ihtiyacım yok artıkBir de kimyasal gebelikte sağlıklı bir döllenme söz konusu değil. Yani sen muhtemel bebeğini falan kaybetmedin psikolojini buna sartlama. Sağlıklı döllenmis bir yumurta yok ortada geç kalmış bir regl var. Ayy hastayım Ayy Bebeğimi kaybettim psikolojisine girme çünkü doğru değil. Düşük falan da yapmadın sadece geç regl oldun.
Öyle canım olcak olduktan sonra millet neler yapıyor bişey olmuyor.ilk defa başıma geldiği için çok üzülmüştüm ama su an daha iyiyi m ihtiyacimda yok kimseyeyarana tuz bakmak istememis olabilir bide ne ilaci ictim bilmiyorum ama bence ilacdan degildir canim tutunamamistir baska sebebler vardir. bende agri kesici ictim ikitane bilmeden bur sey olmadi. kendini suclama yani.
Yanlis anlamadiysam evli değilsin galiba sevgilim diyorsun Bana düşmez canım ama evli degil sen nasıl doğum yapcankiöncelikle geçmiş olsun daha önce kimyasal gebelik geçirdim gercekten zor bişey şimdi 8 haftalık hamileyim bu sefer de sevgilim istemiyor insanları anlamak çookk zor..
Ya zaten bi bu olay için değil daha öncede bazı davranışlarından dolayı biraz biriktigim için patladim.insan kardeşinin nisanina en son gelir mi.yada evlendiginde bi yabancı gibi bi köşede oturup hicbiseyle ilgilenmemezlik yapar mi bi yakınım bile dedi niye öyle soğuk duruyordu düğünde kardeşlik bağları pek yok herhalde diye. çok dusunce sizler ona kızıyorum. ama bende bundan sonra içime atıp kendi kendimi sikmicam.bosvercem takmicam ben eşimle mutlumuyum okadararayabilirdi, görgü meselesi. sen ara sor "ne oldu, insan bir geçmiş olsun der, bu kadar mi kardeşliğin" de hesap sor içinde kalmasin kültürsüz görümcene.
hesap sormayacaksan belki kv ne soylemis o da unutmustur o da olabilir ama hicbiri degilse ona karşı kin tutma zamanı gelmiş demektir, sen de artik ona gore beklentilerini azaltıp onu da beklentiye sokmazsın. seni sevmedigi onemsemedigi gün gibi ortada demektir. bosver ya takma seni takmayanı.
İkisinede takildim.ama su an okadarda umrumda değil bende ona göre değer veririm olur biterYani hamileliğinizin sonlanmasından daha çok mu takıldınız acaba?
aynen.. beklentiler ne kadar az olursa o kadar mutlu oluyor insanİkisinede takildim.ama su an okadarda umrumda değil bende ona göre değer veririm olur biter
Tek kelime yaşayan bilir (ama Allah kimseye yasatmasin)Yav çocuğunu düşürdüğüne üzüleceğine görümcem aramadı diye mi kafaya takıyosun. Ne ilginç insanlar var ya. aramazsa aramasın sallamayın böyle şeyleri bu kadar
Ya zaten bi bu olay için değil daha öncede bazı davranışlarından dolayı biraz biriktigim için patladim.insan kardeşinin nisanina en son gelir mi.yada evlendiginde bi yabancı gibi bi köşede oturup hicbiseyle ilgilenmemezlik yapar mi bi yakınım bile dedi niye öyle soğuk duruyordu düğünde kardeşlik bağları pek yok herhalde diye. çok dusunce sizler ona kızıyorum. ama bende bundan sonra içime atıp kendi kendimi sikmicam.bosvercem takmicam ben eşimle mutlumuyum okadar
Ben kimyasal gebelikten 10 gün sonra hamile kaldım sen içini ferah tut ve bol bol dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah canım benimDoğru söylüyorsun canım bazen de zorlamamak lazım.Bende ilk öğrendiğimde doktor ilaç ictigimi biliyordu bişey olmaz dedi ama kendi kendime de düşünmüştüm niye tutunması için bişey yazmıyor hap falan diye.demek ki böyle olması gerekiyor muş napalim saglik olsun inşallah hemen kalabilirim artık anne olmak istiyorum
siz ince düşüncelisiniz tamam daCanım bi gün önce ograndim ama.ertesi sabah kasık ağrısı ve kanamadan gittim.ve devlet hastanesine gitmeden önce onerebilecegi bi doktor vs.varmı diye kayinvalidem onu aradı.yani daha ben hastanedeyken biliyordu.benimde ilk defa başıma böyle birşey geliyor ve hastanedeki doktor biraz bilgisizdi ve bana yatiş vercekti kürtaj ol can dedi.Ben zaten onu duyunca başladım ağlamaya daha neyin ne olduğunu bile bilmiyordum. yani moral olarak çok uzgundum bu sırada da kayinvalidemle iki üç kere konustklarini duydum ama.benimle o zaman yada daha sonra bi kere merak edip ne oldu diye aramadı.Ben ni anlatamıyorum kendimi
Çok sağol can im benimde öyle olur insallahBen kimyasal gebelikten 10 gün sonra hamile kaldım sen içini ferah tut ve bol bol dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah canım benim
Bi resim vardı altında yanımda olmayan insanlarla ilgili bişey yazıyordu aradan bi saat geçmeden oda en buyuk sorun iletişimsizlik falan yazmış.ama öyle mal gibi evde oturursan tabi kimseyle iletişim kuramaz.yeni dedesi öldü cenazesine bile gelmedi.Bana abartıyor sun diyenlere soruyorum şimdi.bunu da mi abartıyor um?siz ince düşüncelisiniz tamam da
herkes ince olmak zorunda değil
işte ne geliyorsa başımıza yaptıklarımızın karşılığını beklemekten geliyor
çok dokunduysa sosyal medyadan duvarınıza sitem yapıştırın..
bu arada Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aynen canım artık iyice anlamış oldum.Bende ona göre davranirimkıskanıyordur bır şeydir boşvermelisin, ne eşini ne kendini sık dediğn gibi. Demek senisevmiyor, sen de ona göre uzak dur el gibi ol yapıcak bir şey yok, senin samimiyetini de istemiyor demek, empati yaparsan bu çıkıyor.
geçmiş olsunHamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?