Olur. Allah kurtarmış sizi.Bana boyle olan o kızla opusuncede oyle olur degıl mı?
Beni kullandımı?Ben onu kullanmak ıstedım ama adam dokundugum an patladı ?O evlenene kadar.
Bir değil, iki degil her seferinde tatminsizlik yaşadığınızda, başlarım böyle aşkın izdirabina isyanını yaşardınız
Cinsel birliktelik olmadan ne kadar sağlıklı bir ilişki kurulurdu ki?
Öpüşürken boşalmak nedir
Öncesini bilmemEskıden yanı ben daha 19 yaşındayken ole tutkulu ılıskımız vardıkı.O zaman dokundugumda patlamıodu .Sımdı bu adam nasıl boyld oldu.En azından saatlerce opusebılıoduk.Bu ıste bır tezatlıkmı var ?Adam boşalacam dıye bırıktırıp yanımamı gelıodu acaba?
Beni kullandımı?Ben onu kullanmak ıstedım ama adam dokundugum an patladı ?
En cok kendını bana layık gormemesı zoruma gıdıyor
Aynen oyle.Neden ben deılde başkası dıye dusundukce delırıorum.Ya kimsenin kimseyi kullandığı yok, birlikte vakit geçirmişsiniz, sınırlı zevkli geçmiş diye düşünün.
Kendinizi yıpratmayın.
Adama asik falan değilsiniz. Öyle bir şeylerin yerini doldurmak istediniz, dolmadı..
Oldugu kadar:)
Neyeinandım?inandın yani
Yahu siz olsanız ne olacak?Aynen oyle.Neden ben deılde başkası dıye dusundukce delırıorum.
Ay yaa keske vemeseydin ben olsam uykularımıyitirirdimTabiki kız bıde kredı cektım essek gıbı verecek .
Koskoca alıntıyı görmedin mi? Sana layık bulmuyormuş ya sözde seni sende inanmışşın işteNeyeinandım?
Hayatta herşey geçer.Alıcam tabıkı 7.5 mılyarım onda hala ama benım ıcımdekı yaralar nasıl gecer?Gecermı gercekten.Çok sevmıstım onu .Kara sevda dıolar ya ole .Belkı çok koru bı ıstek ama mutlu olmasın ıstıyorum
Hayır ikinizde birbirinizi kullanamamışsınız. Ama bu tabir ne kadar kötü bir kadın olarak sizin böyle demeniz erkekler neler der o zaman.Beni kullandımı?Ben onu kullanmak ıstedım ama adam dokundugum an patladı ?
İnsallah temennım o yöndeHayatta herşey geçer.
Anne baba acısı bile hafifler zamanla tam geçmese de.
Bir süre kafanızı dinleyin.
Umarım karşınıza iyi biri çıkar..
Ben gercekten bana ıyı gelır anlamında aradım onu.Erkekler ne demıokı ?Hayır ikinizde birbirinizi kullanamamışsınız. Ama bu tabir ne kadar kötü bir kadın olarak sizin böyle demeniz erkekler neler der o zaman.
Bekarım bu konuya benim de bakışım aynı.Ajsjsjsj yalnız evli kadınlar olarak aşk acısı içeren konuya bakış açımız ahsjsjs.
Haklıdınız.Rabbım benı çok sevıyo.Ben gercekten hiç bır zaman mutlu olmadım onunla.Olur. Allah kurtarmış sizi.
Kız için de üzüldüm, yazik olmus.
Zaten depresyon, boşluk diyorsunuz, yine kötü bir ilişkiniz olması sizi daha çok yıpratırdı.
Gönül eğlendirdiniz diye dusunup yola devam etmek en güzeli..
Ahahaha seslı guldum.Bu adamlar niye böyle acaba ?Gercekten.Avukata gıtmıstım boşanma davası acmaya bı kadın vardı 40 yaşlarında dıokı avukat bey ben gencım guzelım adamla kardes gıbı yasıyoruz olacak sey mı dıo?Ne kadar haklı .Tabıkı oyle ben onu her sekılde severım zannedıodum.Hep kactı ya benden bılmıorum.Ben ondan kacıncada kovaladı .Ne degısık bı ınsan .Bekarım bu konuya benim de bakışım aynı.
Düzenli cinsel hayatı olan exim de sadece ön sevişmede boşalırdı. Sonraki eximle birlikte olmayı denemiştik, prezervatifi takarken boşalmıştıÇekilecek çile değil asla düzelmiyorlar, ucuz kurtulmuşsun konu sahibi.
Sana iyi gelir anlamında ise o kullanmak olmuyor yanlış kelimeler seni yanlış tanıtır.Ben gercekten bana ıyı gelır anlamında aradım onu.Erkekler ne demıokı ?
Ne bılıyım ıste o kadar yıllık hukukumuz vardı bıde bunların dagda domuzu eksık ben sönük pipiden başka bişeygormedım ama olsun.Ay yaa keske vemeseydin ben olsam uykularımıyitirirdim
O kızada ötöez demi.Hiç bir sey yapmıcam .Belkı onun sınavı da o kızdır .11 yılımı aldı haın herıf .Sana iyi gelir anlamında ise o kullanmak olmuyor yanlış kelimeler seni yanlış tanıtır.
Üzülme işte artık onun kuşu ötmüyor boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?