Ben yazacaktım sizin yorumu gördümAjsjsjsj yalnız evli kadınlar olarak aşk acısı içeren konuya bakış açımız ahsjsjs.
Bence uzulecegine sevin vallahi :) naapcaksin kiz daha opusurken bosalan adamıAhahaha adama dokununca gidio pipinin halını hiç goremedım bıle :)
Kalkmasıyla inmesi bir oluyorsa malum dısardan belli oluyor bu meretSevgili musmusu, cinsellik olmadı diyorsun da, olsun diye elinden geleni yapmissin ama gene olmamış. Bu senin için iyi mi kötü mü sen karar ver. Ben şuraya da takıldım, opusunce bile boşalıyordu demişsin. Adam organını çıkarıp, senin gorebilecegin şekilde mi boşalıyordu, sen bunu nasıl bu kadar net biliyorsun? Bu kadarina şahit olduysan eğer, nasıl opusmekten öteye gitmedi, aklımda .oktan sorular... Lütfen aydınlat beni.
Canim engelle onu da kocani da hepsini de numarani degistir yarin yeni bir gune basla hayata yeniden meraba de kimse icin kendini uzdugune değmez hepsi yesin götünü bosverMerhaba kk üyeleri öncelikle iyi akşamlar.Sizden başka kimseye anlatamam .Evlendım kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım.Hala tedavi görüyorum.Eskiden beni manipule eden süreklı olarak bana zarar veren ne gelen ne de tam giden bi sevgılım vardı.Çok sevdim çok dil döktüm çok aşıktım.Kara sevda diolardı ya ondan olmuştum.Öyle çok uzulmuştumki ayrıldıgımızda .Ben o zaman 19 yaşındaydım.Şimdi 29 yasındayım.Ne zaman nasılsın desem arsız gıbı evlen evlen dıodu bana yuva kur diodu.Bende sozunu dınledım.Evlenmeden once çok agır amalıyat gecırdım.Ama boşandıgım kısı o kadar çok yanımda oldukı gercekten sevıyodumda yenı bı hayata başladım adını bıle anmıyodum.Neyse sonra biz bosandık.Çok uzgundum.En azından bu kotu donemımde onu arıyım belkı benı tesellı eder dedım.Neyın tesellısı .Ben yaptım.Bir ınsanın kendıne yaptıgını 7 cıhan gelse kımseye yapamaz.Neyse sonra bız konusmaya basladık .Geldıgınde benı arıodu opuodu kokluodu öpüşüoduk ama cinsel olarak bırlesme yasamadık.O asamaya gelmıodu.Gelemıodu.Hatta bunun espIrısını bıle yapıodum kendıdıyle.Sarılma opusme oluodu ama ılerısı yok.Baska bı sehırde yasıo durumlarıda gayet ıyı.Buraya geldıkce arıodu benı .Birgun paraya ıhtıyacı oldunu soyledı .Para konusunda guvendıgım ıcın 10 mılyar para verdım.Bu zamana kadar zamanında odedı.Problem yok.Gecen gun yıne geldı benım bulundugum sehre.Goruselımmı dedı .Hayır dedım ıkımızden hiç bırsey olmuo dedım.Ne gerek var dedım.Allem ettı kallem ettı yıne gorustuk.Ona karsı buyuk çok buyuk zafım var.Tabı yıne opmeler sarılmalar gerısı yok.Dedımkı bir sorunmu var sende.Dedıkı doktora gıttım de duzenlı cınsel hayatım yok ya o yuzden bole oluomusum dedı.Opusunce bıle ınsan boşalırmı bosalıodu.Ama dedıgım gıbı hıc cınsel bırlesme olmadı aramızda .Neyse sonra bana bı resım attı söz verdım dıye.Benle bulustuktan sonrakı gun cıcegı almış kıza verıyo bedellı askerlıge gıttı askerden geldıkten sonra nısanlanıcaklarmıs.Oyle kotu oldumkı.Elım ayagım cekıldı.Bana ıyı gelsın dıye bulastım yıne olan bana oldu.Bana ıyı gelıcek adam onceden gelırdı onceden severdı benı.Ben onu sevdıgım zamanlarda severdı.Ben evlenmeden severdı .Benı kendıne layık mı gormedı kızlar.Depresyonun ıcınde depresyon yaşıorum.Neden bu kadar aptallık yaptım?Neden kendıme bunu yaptım ?Bihterın ölüyorum anlasana diyen sahnelerı gozumun onunde?Ben neden vazgecemıyorum bu kör kuyudan?Cinsel anlamda benı kullandı desem oda yok ?Canı sıkılıyor bence .En cok kendını bana layık gormemesı zoruma gıdıyor!Kızlar bana bileyler soyleyın benı bu bataklıktan kurtarın.Gunlerdır aglıorum.Kendim ettım kendım buldum bılıyorum ama ne bıleyım soruma gıdıyo iste .Kendınıze ıyı bakın .Hepınızı çok sevıyorum.Dualarınızı beklıorum.Belkıde yalnızlıktan bunlar hep .
Vallaha deil kız bizzat yaşadımBence bu başlık fake
Vallaha bilmiyorum tek bildiğimm11 yıldır hayatımda olduğuErkekler kadınlarını 2’ye ayırır evlenilecek kadın ve eğlenilecek kadın.
Sizinle eğlenmiş ve o kız hayatında varmış kızın da bunu bilmeye hakkı var onada günaah sanada
Ben onu kimseyle görmeye dayanamadım pipisizde olsa be bılıyım çok sevsin istedim benıBence uzulecegine sevin vallahi :) naapcaksin kiz daha opusurken bosalan adamı
7.5 mılyar paramvar onuda alıyımda gercı evlensınde gorsun anasınınkınıCanim engelle onu da kocani da hepsini de numarani degistir yarin yeni bir gune basla hayata yeniden meraba de kimse icin kendini uzdugune değmez hepsi yesin götünü bosver
Bana cınsellık kavramını gostermıyo desem dokundugum an patlıyor adam bılemedım.Acaba ben mı çok ıyı dokunuyom anlamadımkıCinsel yönden problemli. Evlenmeye kalkışması büyük cesaret.
Alıcam tabıkı 7.5 mılyarım onda hala ama benım ıcımdekı yaralar nasıl gecer?Gecermı gercekten.Çok sevmıstım onu .Kara sevda dıolar ya ole .Belkı çok koru bı ıstek ama mutlu olmasın ıstıyorum10 bin liranızı almamazlik etmeyin..
Diğer konuda zaten güzel yorumlar gelmiş. Ondan bir daha yazmadım. Yapacağınız belli. Sevgi açlığına yenilmemek.
10 bin gitmesin..diğer kadına tek taş; beş taş olarak gidebilir. Isteyin o pislik heriften paranızı..
Ben onu kimseyle görmeye dayanamadım pipisizde olsa be bılıyım çok sevsin istedim benı
Al parani vermezse de de ki nisanlina derim para aldigini versin canm az para degl ay7.5 mılyar paramvar onuda alıyımda gercı evlensınde gorsun anasınınkını
Bana boyle olan o kızla opusuncede oyle olur degıl mı?O evlenene kadar.
Bir değil, iki degil her seferinde tatminsizlik yaşadığınızda, başlarım böyle aşkın izdirabina isyanını yaşardınız
Cinsel birliktelik olmadan ne kadar sağlıklı bir ilişki kurulurdu ki?
Öpüşürken boşalmak nedir
Tabiki kız bıde kredı cektım essek gıbı verecek .Al parani vermezse de de ki nisanlina derim para aldigini versin canm az para degl ay
Eskıden yanı ben daha 19 yaşındayken ole tutkulu ılıskımız vardıkı.O zaman dokundugumda patlamıodu .Sımdı bu adam nasıl boyld oldu.En azından saatlerce opusebılıoduk.Bu ıste bır tezatlıkmı var ?Adam boşalacam dıye bırıktırıp yanımamı gelıodu acaba?O evlenene kadar.
Bir değil, iki degil her seferinde tatminsizlik yaşadığınızda, başlarım böyle aşkın izdirabina isyanını yaşardınız
Cinsel birliktelik olmadan ne kadar sağlıklı bir ilişki kurulurdu ki?
Öpüşürken boşalmak nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?