Kınamayın Olurmu

Kalkmasıyla inmesi bir oluyorsa malum dısardan belli oluyor bu meret

Aman üzülmeye bile değmez. Adamın sorunları var evlenseniz aşk bitince ne kalacak ki geriye?
Sex olmadan evlilik olurmu

öperken boşalmak da ne bileyim ya :S
nasıl bir yokluk yaşamış bilemedim ki....
cinsellik yok diyorsun evlendikten sonra cinsellik tüm sıralamayı değiştiriyor. sonucta bacı kardes olmak icin evlenmiyorsun.
düşünsene bu adamla evleniyorsun daha havadayken aman yarabbiii
titredim efendim seni andım dün gece......

10 bin liranızı almamazlik etmeyin..
Diğer konuda zaten güzel yorumlar gelmiş. Ondan bir daha yazmadım. Yapacağınız belli. Sevgi açlığına yenilmemek.
10 bin gitmesin..diğer kadına tek taş; beş taş olarak gidebilir. Isteyin o pislik heriften paranızı..

Canim engelle onu da kocani da hepsini de numarani degistir yarin yeni bir gune basla hayata yeniden meraba de kimse icin kendini uzdugune değmez hepsi yesin götünü bosver

Erkekler kadınlarını 2’ye ayırır evlenilecek kadın ve eğlenilecek kadın.
Sizinle eğlenmiş ve o kız hayatında varmış kızın da bunu bilmeye hakkı var onada günaah sanada
Vallaha bilmiyorum tek bildiğimm11 yıldır hayatımda olduğu

Canim engelle onu da kocani da hepsini de numarani degistir yarin yeni bir gune basla hayata yeniden meraba de kimse icin kendini uzdugune değmez hepsi yesin götünü bosver
7.5 mılyar paramvar onuda alıyımda gercı evlensınde gorsun anasınınkını

Alıcam tabıkı 7.5 mılyarım onda hala ama benım ıcımdekı yaralar nasıl gecer?Gecermı gercekten.Çok sevmıstım onu .Kara sevda dıolar ya ole .Belkı çok koru bı ıstek ama mutlu olmasın ıstıyorum

Ben onu kimseyle görmeye dayanamadım pipisizde olsa be bılıyım çok sevsin istedim benı

O evlenene kadar.
Bir değil, iki degil her seferinde tatminsizlik yaşadığınızda, başlarım böyle aşkın izdirabina isyanını yaşardınız
Cinsel birliktelik olmadan ne kadar sağlıklı bir ilişki kurulurdu ki?
Öpüşürken boşalmak nedir

Bana boyle olan o kızla opusuncede oyle olur degıl mı?

Eskıden yanı ben daha 19 yaşındayken ole tutkulu ılıskımız vardıkı.O zaman dokundugumda patlamıodu .Sımdı bu adam nasıl boyld oldu.En azından saatlerce opusebılıoduk.Bu ıste bır tezatlıkmı var ?Adam boşalacam dıye bırıktırıp yanımamı gelıodu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…