Beklentiyi kesince çıkıyor..İnşallah çıkar ne zaman çıkar bilmiyorum umarım çıkar
Evet bılıorum 11 yıldır tanıorum ben evlendım boşandım benı mutlu etse eskıden ederdı zaten nıye kendıme bunları yapıorumBeklentiyi kesince çıkıyor..
Anlamadım vallahaTürkçe Öğretmeni olmanın zararları işte. Güzel dilimizi neden katlediyorsunuz? Okurken eksik yerleri tamamlayacağım diye gözüm yastığa aktı
Sevgi ve ilgi boşluğu var şu an sizde.Evet bılıorum 11 yıldır tanıorum ben evlendım boşandım benı mutlu etse eskıden ederdı zaten nıye kendıme bunları yapıorum
İnşallah çıkarSevgi ve ilgi boşluğu var şu an sizde.
Kendinizi güvende hissetmek içinde eskiden bilip tanıdığınız birine sığınmışsınız.
Yapmayın.
Köprünün altından çok sular akmış.
Önünüze bakın..
Umarım iyi birisi çıkar..
Adam öpüşürken boşalıyormuş yahu. Yazık nişanlısına, siz de en azından birleşmeye kadar boşalmamayı başaran bir partner bulun. Çıtayı yükseltin azıcık. Bir de kurban falan kesin. Bir sonraki konunuz "gençliğim heba oldu, pipisi düşsün inşallah beni tatmin etmiyor" da olabilirdi. Malum aşk dediğin evlilikten sonra bitiyor. Geriye işlevsel pipi kalıyor. O da olmasa ne olacak hı?
Nasıl anlamadımBen inandım adamın dini bilgisinin çok çok olduğuna
Kesinlikle. İsteksizlik ya da coşku partnere göre değişebilir de. Anlattığınız bambaşka bir şey.Problemlı olan herkese aynıdır değilmi
Bilmiorum canım çok mu coşkuluyum acaba ben :)Kesinlikle. İsteksizlik ya da coşku partnere göre değişebilir de. Anlattığınız bambaşka bir şey.
Yani bir bireyin isteklilik derecesi. Mesela Ayşe ye karşı isteksizdir de Fatma ya Coşar.Bilmiorum canım çok mu coşkuluyum acaba ben :)
Bilemedım canım ya konu cınsellıkte deıl konu benım bu aptala her gelısınde ayaklarım topuguma degene kadar gitmem ne buyuk sacmalık nasıl yakıştırıorum kendımeYani bir bireyin isteklilik derecesi. Mesela Ayşe ye karşı isteksizdir de Fatma ya Coşar.
Çünkü adam kopmuşNasıl anlamadım
Nasıl yani kız biraz detaylandırÇünkü adam kopmuş
Onu kendine soracaksın ☺☺Bilemedım canım ya konu cınsellıkte deıl konu benım bu aptala her gelısınde ayaklarım topuguma degene kadar gitmem ne buyuk sacmalık nasıl yakıştırıorum kendıme
Bu konu o konu değildi yahu:)Ben inandım adamın dini bilgisinin çok çok olduğuna
soruyorum cevap bulamıyorumOnu kendine soracaksın ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?