Napıyım içimde tutamadım bu kadar dertle bir derdim vara geldım.Burası çok ıyı gelıo bana ve gercekten kk uyelerı tam nokta atısı atıolar.Ne bileyim böyle açıkça herşeyi rahat yazınca öyle sandım:)
Valla ben de konu sahibinden cok kıza üzüldümAdam öpüşürken boşalıyormuş yahu. Yazık nişanlısına, siz de en azından birleşmeye kadar boşalmamayı başaran bir partner bulun. Çıtayı yükseltin azıcık. Bir de kurban falan kesin. Bir sonraki konunuz "gençliğim heba oldu, pipisi düşsün inşallah beni tatmin etmiyor" da olabilirdi. Malum aşk dediğin evlilikten sonra bitiyor. Geriye işlevsel pipi kalıyor. O da olmasa ne olacak hı?
Ben hiç üzülmüyorum niyeyse belkide kıskançlıktan.Valla ben de konu sahibinden cok kıza üzüldüm
Empati yapsan aslında sen de üzülürsün. Bi de o yetersiz hali ile kızı boynuzluyorBen hiç üzülmüyorum niyeyse belkide kıskançlıktan.
Aynen sizin gibi düşünüyorum ben dehayatta sunu ögrendim. yaptigim hicbir sey icin keske dememem gerektigini.
secimleri kendim yaptim, mutsuzda oldum.
hata yaptim kaziklandim.
maddi manevi sömürüldüm fakat ben hep o yasta öyle düsünüyordun, sevdin ve yaptin dedim ve gectim.
Roman gibi seyler yasadim ama yilmadim.
benden degerli hicbir sey yok
Adi köpek mutlu olmasın istiyorum belki kızıcaksınız amaEmpati yapsan aslında sen de üzülürsün. Bi de o yetersiz hali ile kızı boynuzluyor
O zaman bana daha beter şeyler yaparBence nişanlısına söyle öpüşürken boşaldığını sevaptır. Kız yakmasın başını
Evet bendende değerli bişey yok ama ne kadar çok istedım bir bılsenız o kızın yerınde olmayıhayatta sunu ögrendim. yaptigim hicbir sey icin keske dememem gerektigini.
secimleri kendim yaptim, mutsuzda oldum.
hata yaptim kaziklandim.
maddi manevi sömürüldüm fakat ben hep o yasta öyle düsünüyordun, sevdin ve yaptin dedim ve gectim.
Roman gibi seyler yasadim ama yilmadim.
benden degerli hicbir sey yok
Bencede narşistDağa, taşa, uçan kuşa yazacağım; "narsist kişilik bozukluğu." araştır.
Sen değilsin değersiz olan, o kendine kurban seçmiş. Lütfen uyan.
Narsistlerin elinden kaçan çoğu kadında bu semptomlar var, hala seviyorum sanıyorlar ama hayır o sevgi değil.
Ben sevmiyorum, bir kere yanlış yapılınca soğuyan bir kişiliğim olduğundan sevgim, ilgim, sempatim çoktan bitmişti. Şimdi uygun anı kolluyorum kaçmak için.
Lütfen sen de uyan ve kaç. O seni elinin altında tutmaya çalışacak, evlense bile vazgeçmeyecek çünkü harem yaratıyor.
Ben hiç acımadımBen sana değil, nişanlandığı kıza acıdım.
Öyle olur değilmi bendeki salaklıkmı aptallık mı acıdan mı zevk alıorum bilemedim.O evlenene kadar.
Bir değil, iki degil her seferinde tatminsizlik yaşadığınızda, başlarım böyle aşkın izdirabina isyanını yaşardınız
Cinsel birliktelik olmadan ne kadar sağlıklı bir ilişki kurulurdu ki?
Öpüşürken boşalmak nedir
Hemde nasıl inandım.inandın yani
İnşallah çıkar ne zaman çıkar bilmiyorum umarım çıkarHayatta herşey geçer.
Anne baba acısı bile hafifler zamanla tam geçmese de.
Bir süre kafanızı dinleyin.
Umarım karşınıza iyi biri çıkar..
Boşverebılsem bunca aptallık yaparmıydımBunu bilemeyiz belki onunla tenleri daha uyumlu olur. Yataklarını ne yapacaksın sen bosver
Problemlı olan herkese aynıdır değilmiAdam problemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?