Kınamayın Olurmu

Biliyor musunuz o daha denerken prezervatifi taktığında boşalan için ben de öyle düşünmüştüm. Ay bir de küçüktü... 7-8 cmcik bir şey. Cinsel hayatımız kötü olsa da onunla mutlu olurum sanıyordum. Sonra şimdiki erkek arkadaşımla görüsmeye başladık. Beni her anlamda tatmin eden bir insan. 5. yılın içindeyiz, her gün "iyi ki" dedim, iyi ki öteki bırakmış beni de aşkımı bulmuşum. Siz de sizin için her anlamda doğru insanı bulunca "iyi ki" diyeceksiniz.

Allahım banada guzel ınsanlar nasıp etsın

Sizin adınıza çok sevındım .Ben çok sevdım o yuzden bu sitemlerım.Düşünsene 19 yasındaydım onu tanıdıgımda.O zamankı aklımızla sımdıkı aklımız bır olmuyo gercı.Hep bişeyler yaptım onun için.Ama adım arsız oldu.Nasılsın dıodum evlen dıodu bana .Evlendım yıne mutlu olamadım.Bir gelıp bi gıdıyodu hep.Aslında ıyı bı ınsana denk gelsem aklıma bıle gelmıcekte o ıyı ınsanı nerden bulucam.Gecen gun bi gorseydın benı hungur hungur agladım.

Bunu bilemeyiz belki onunla tenleri daha uyumlu olur. Yataklarını ne yapacaksın sen bosver
Ay ne biliyim bi an oyle dusununce canım acıdı .Onun acımamıs demekkı her zaman yolumuza bakmalıyız .Yapmamız gerekenı yapmayınca allah daha buyuk bı dert verıyor.

Tamam pipi görmüş kadınlar olarak düzeltiyorum evli kadınlar cümlemi ahsjsjs.

Onu bunu bosverin de siz kaptirdiginiz parayı nasıl alacaksınız bunu düşünün

Sonuçta kusanlar da pipili ahajajs. Valla ben ufaktan beynimi yaktım. Bu akşam beyim bizim soğanın taklidini yaptı. Çocuk şoka girdi duvar kenarına sindi "baba niye öyle yapıyor, yapmasın. Baba öyle yapmana gerek yok sen ben değilsin" diyordu en son shsjjs. Ailecek delirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…