Kira derdi

Beyaz Hatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
617
1.192
113
32
hanımlar merhabalar. Bu yaza düğünüm var allah kısmet ederse evim de kira olacak fakat düşündüğümüz evin kirası 1100 ve 115 de aidat olacak. Yani bu çok mu fazla acaba diye düşünürken bulduk kendimizi birde kirada oturanların veya aranızda kiraya veren ev sahipleri varsa onların da fikirlerini almak isterim siz aylık ne kadar ödüyorsunuz ?

Evin durumunu soracak olursanız gayet nezih bir site içersinde temiz ve günümüze göre gayet geniş ferah kullanışlı bir ev. Sizce çok mu bu kira ?

Hangi şehir ? Aidat parası iyiymiş spor salonu park alanı sahhunası falan varmı ?
Bizim aidatlar 280 tlydi kiramızda 1500 dü .
Şimdi ev aldık o parayı ev taksitimize ödüyoruz . /İstanbul bahçeşehir

Hangi şehir ? Aidat parası iyiymiş spor salonu park alanı sahhunası falan varmı ?
Bizim aidatlar 280 tlydi kiramızda 1500 dü .
Şimdi ev aldık o parayı ev taksitimize ödüyoruz . /İstanbul bahçeşehir
Sauna yok ama yürüyüş parkuru, futbol sahası, basketbol sahası, spor salonu var 18 blok 6 güvenlik ve 2 tane de apartman görevlisi varmış ev 3+1 merkezi ısıtmalı

Simdi kira bedelinin cok olup olmamasi tamamen butceye gore degisir
Insanlarin oturacaklari evden beklentilerine gore degisir.
Buyuk sehirlerde cok degil ama bu kisiden kisiyede degisen bi kavram herkesin cevabi farkli olacaktir.

Simdi kira bedelinin cok olup olmamasi tamamen butceye gore degisir
Insanlarin oturacaklari evden beklentilerine gore degisir.
Buyuk sehirlerde cok degil ama bu kisiden kisiyede degisen bi kavram herkesin cevabi farkli olacaktir.
Evet elbette çok doğru söylüyorsunuz ama işte bir umut insan bir yerden başka kişilerin ne kadar ödediğini öğrenip oma göre kıyas yapmaya çalışıyor :) ben şuan iş arayışındayım nişanlım öğretmen. Ben eğer iş bulup çalışırsam bu kira bize çol gelmez diye umuyorum. Ama işte düğün arifesi diye iş vermeyenler devam ederse de ne olur bu şekilde halimiz hiç bilemiyorum.

Sauna yok ama yürüyüş parkuru, futbol sahası, basketbol sahası, spor salonu var 18 blok 6 güvenlik ve 2 tane de apartman görevlisi varmış ev 3+1 merkezi ısıtmalı
Hepsini kullanacaksanız bu alanların, fiyat makul ama ben o kadar para vermezdim şahsen daha uygun bir yer tutardım fazla lüks olmayan.

Trabzonda yaşıyorum burda kiralar sıfır evlerde 1000-1250 arası.Aidatta 150den başlıyo güvenlikli havuzlu sitelerde.

Gelirinizi siz biliyorsunuz.geliriniz iyiyse ne kadar kira ve aidat verdiginizin önemi yok.
Eğer bu ödemeler sizi dara sokacak gibiyse daha makul bir ev kiralarsınız.

Gayet guzel. Kiralar nerede oturdugunuza göre degisir. 1100 liraya istanbulda merkezi, duzgun ve nezih biyerde site içi ve bu özelliklere sahip olan ev olmaz, bulamazsiniz mesela.
Gorumcem bana 15 dakika mesafede 2.000tl kira ödüyor aidat ne kadar bilmiyorum ama sitede hicbisey yok sadece guvenlik ve acik otopark var okadar.
Eski oturdugu yerdeki ev daha minikti ve 2,750 veriyordu aidatini bilmiyorum. Minicik ev ve yine otoparktan baska hicbisey yoktu oturdugu yerde. Daha da merkezi yerlerde kiralar +4-5 bin uzerine kadar cikiyor

Ankara da eski bir evde 900 tl kira ve merkezi sistem oldugu icin yilin 12 ayi 327 tl oduyoruz. Toplam 1227 tl .

Kira bence çok değil ama tek öğretmen maaşı için fazla. Bu sorunun cevabı çok göreceli olur herkesin geliri farklı. Ama sizin için evet bu kira fazla.

Anlattığınız özelliklerde ise kira fazla değil ama 3+1 iki kişi için çok değil mi ? 2+1 yine temiz güzel ama daha makul fiyatlı bir ev de bulabilirsiniz.

Benim iki ayrı evim var biri kira 2800 kira 430 aidat.
Göz açıp kapayana kadar kira günü geliyor.
Ev sahibini zengin ediyoruz ama istediğim evi alacak durumumuz yok şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…