- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
bizimde evimiz bu sartlara sahip ekstra olimpik havuzu var.evimiz 2+1 kirasi da 850 yaklasik 200 tl de aidat geliyor.bence kira iyiymis ama o imkanlari ne kadar kullanacaksiniz onu dusununSauna yok ama yürüyüş parkuru, futbol sahası, basketbol sahası, spor salonu var 18 blok 6 güvenlik ve 2 tane de apartman görevlisi varmış ev 3+1 merkezi ısıtmalı
Bence o kadar kira odeyeceginize ev alın kredi odeyin o parayı ticari zekahanımlar merhabalar. Bu yaza düğünüm var allah kısmet ederse evim de kira olacak fakat düşündüğümüz evin kirası 1100 ve 115 de aidat olacak. Yani bu çok mu fazla acaba diye düşünürken bulduk kendimizi birde kirada oturanların veya aranızda kiraya veren ev sahipleri varsa onların da fikirlerini almak isterim siz aylık ne kadar ödüyorsunuz ?
Evin durumunu soracak olursanız gayet nezih bir site içersinde temiz ve günümüze göre gayet geniş ferah kullanışlı bir ev. Sizce çok mu bu kira ?
Evet elbette çok doğru söylüyorsunuz ama işte bir umut insan bir yerden başka kişilerin ne kadar ödediğini öğrenip oma göre kıyas yapmaya çalışıyor :) ben şuan iş arayışındayım nişanlım öğretmen. Ben eğer iş bulup çalışırsam bu kira bize çol gelmez diye umuyorum. Ama işte düğün arifesi diye iş vermeyenler devam ederse de ne olur bu şekilde halimiz hiç bilemiyorum.
Adana ise güvenlik şart :)) bence fiyat iyi..Sauna yok ama yürüyüş parkuru, futbol sahası, basketbol sahası, spor salonu var 18 blok 6 güvenlik ve 2 tane de apartman görevlisi varmış ev 3+1 merkezi ısıtmalı
hanımlar merhabalar. Bu yaza düğünüm var allah kısmet ederse evim de kira olacak fakat düşündüğümüz evin kirası 1100 ve 115 de aidat olacak. Yani bu çok mu fazla acaba diye düşünürken bulduk kendimizi birde kirada oturanların veya aranızda kiraya veren ev sahipleri varsa onların da fikirlerini almak isterim siz aylık ne kadar ödüyorsunuz ?
Evin durumunu soracak olursanız gayet nezih bir site içersinde temiz ve günümüze göre gayet geniş ferah kullanışlı bir ev. Sizce çok mu bu kira ?
hanımlar merhabalar. Bu yaza düğünüm var allah kısmet ederse evim de kira olacak fakat düşündüğümüz evin kirası 1100 ve 115 de aidat olacak. Yani bu çok mu fazla acaba diye düşünürken bulduk kendimizi birde kirada oturanların veya aranızda kiraya veren ev sahipleri varsa onların da fikirlerini almak isterim siz aylık ne kadar ödüyorsunuz ?
10’bin geliri olan insan niye daire almıypr..Bizim aylık 10bin net gelirimiz var, 1350 veriyoruz ben daha da az olsun derdindeydim çünkü kira birikimin önündeki birinci engel. Daha makul bir ev tutsanız maddi sorun olmaz, huzur olur.
Bence normalSauna yok ama yürüyüş parkuru, futbol sahası, basketbol sahası, spor salonu var 18 blok 6 güvenlik ve 2 tane de apartman görevlisi varmış ev 3+1 merkezi ısıtmalı
Anam kiraya bak Allah herkesi ev sahibi yapsınBen 2400 lira kira oduyorum
Bizim burda az bile bu kira
Sehre ve semte gore degisen bi durum kira konusu, odeyebilecek gucunuz varsa , ev icinize sindiyse bana gore kafaya takilacak bi meblag degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?