Kira fiyatları bir taşınma mevzusu

Evet onlara bu şekilde aslında koku salgiliyorum herkes öyle diyor ama elimde değil...

Hiç de öyle pisicik misicik diyemiyorum o an gelince hiç birşey gelmiyor aklıma korkudan başka
kediden korkan bir kuzenim var aklıma o geliyor bizim kedi de inadına onun dibinde duruyordu gözlerini dikip,
kuzenim birgün konuşma kararı aldı cici pisicik seni aslında seviyorum rahatsız etmicem zarar vermem diye
bizimki bir hırladı
kuzenimin uçtuğunu gördüm yemin ederim uçtu imdaat diye
kıyamam ya
korkan insana da birşey diyemezsin ki korkan korkuyor işte yapacak birşey yok

Kediyi nasıl apartmana salabiliyorsunuz anlamadım
Ya kaçsa yavrum
Ya arabanın altında kalsa
Sokak kedileri cazgır oluyor ya parcalasalar dovseler

Kuzenin bana göre çok cesaretli bir kedi bırak benim dibime oturmayı aynı odada bile olamayız. Bir arkadaşım şehir dışından annesigile geldi bana gel görüşelim dedi. Gelmem kedinide getirmişsin dedim tamam onu öbür odaya kapatirim dedi o şekilde gittim

Demek ki pisicik diye sevmekle de olmuyormuş kuzen uçtuğuna göre

Beni de çocukken bi erkek insanı apartmana kadar takip edip saldırmıştı da tesadüfen kurtulmuştum. Napıyım travmam var diye ben de erkek insanları sokağa salmasınlar mı diyeyim
Gerçekten ciddi büyük bir travma yaratsaydı korkardınız erkek insanlar dan belki yani şaka bi yana da, korkuyorum artık köpeklerden, napim yani şimdi " hayır hayırrr korkmamalısın proXima, insanlar tacize tecavüze uğruyor mu" diyim..Çocukluğumdan beri hayvanlar la iç içe olan ben geriliyorum köpek görünce..He ama bir önce ki yorumum da belirtmiştim, hayvanlar dan nefret etmiyorum, burda ne işlerş var demiyorum, hatta seviyorum kendilerini, sizin için de sakıncası yoksa korkmaya devam edeceğim

Hamam böceği görünce yatağın üstüne çıkıp Ya tırmanırsa diye de ayakta 8 saat eşimin işten gelmesine dek beklemiş Bir insanim

Taşınmazdım çünkü öyle 2000 le olmuyor emlakçı komisyonu depozito artı ilk kira zaten 6.000 abonelikleri 1.500 hesapla taşınma masrafını da koyun köşede bi 10.000 olması gerek rahat ve tek asgari ücretle köşede böyle bir paranız varsa bozmayın zaten alım gücü düşük eşiniz işsiz kalırsa çok sıkışırsınız yeni taşınan biri olarak söylüyorum neyi nereye harcadım 10.000 üstü neye gitti hiç bilmiyorum

Watch this reel by kittensarelove on Instagram

Benim de aklıma hep bu video geliyor

bir hayvansever olarak ne kadar da naif ve düşüncelisiniz.ben kedilerden korkmam ama büyük köpeklerden aklım çıkıyor korkudan bayılacak gibi oluyorum hatta hastalığımda nöbette geçirmiştim üstüme gelince.Ama bunu kabullenmek istemiyorlar köpek besleyenler ya da sokak köpeklerini apartmanın önüne dükkanların önüne alıştıranlar.ben de besliyorum yemek bırakıyorum yaklaşmadan ama korkuyorumda.yürüyüşe gidemiyorum mesela 3 köpek beni takip etti diye daha önce.biri de yazın saldırdı ödümüz patladı çocukla.her iki tarafın da birbirine saygı duyması lazım.ben köpek kedilerin yaşam hakkına müdahale ediyorsam suçluyum ama köpekler de benim sosyal hayatımı yaşamama sporuma alışverişime bile engel oluyorsa bu seferde onlar suçlu.komşum dar gelirli halk ekmekten ekmek al bana diyor.büfenin önünde daima 2 3 büyük köpek gezindiğinden alamıyorum.marketten alıp kadına para eklemesin diye halk ekmekten aldım diyorum.bu yaşam hakkına engel değil mi siz karar verin

Hayır hanfendiciğim korkamazsınız, insanlar tacize tecavüze uğruyorlar erkek insanlarından korkuyorlar mı? Siz ne hemen öyle köpek saldırdı diye korkuyorsunuz ay ben buna bir müddet gülücem bana böyle dendi de, sizi de alıntılamış oldum ama yorumunuz çok çok doğru geldi o yüzden, sonuna kadar katılıyorum..

daha bu sabah yaşadık yeminle.arabayı okulun yan sokağına parkettim okulun önü çok kalabalık diye.benim çocuk bağırdı anne ben inmem 3 köpek kavga ediyor arabanın yanında dedi.bekledik bir süre köpeklerin kavgası arttı aşırı havlamaya da başladılar.inemeyince mecbur okulun girişine dek gittik.bu seferde orada sıkıştı araba .hem korkusu var hem de trafik kazasına kadar yolu var bunun.hiç yürüyüş parkuruna gidemiyorum mesela korkudan.orası artık köpeklerin .5 6 sı bir aradalar sıkıysan git yürü.

Son düzenleme:
İşte bu haklı gerekçeleri söyleyince hayvanlar dan nefret eden insan muamelesi görüyoruz ama olay tamamen başka..Çok severim aslında köpekleri ama bu şekilde tehlikeli oldukları gerçeğini değiştirmiyor..Benim de yaşadığım bölge de o kadar çok sokak köpeği var ki, yazık değil mi bu hayvanlara da..Soğukta karda kışta hayatta kalmaya çalışıyorlar, sonra da hırçınlaşıyorlar doğal olarak..Buna belediyeler çözüm bulmalı kesinlikle..Kediler içinde aynı şey geçerli, insanlar kediden de korkuyo olabilir .

haklısın.ben kedilerden korkmam mesela.ama bu bana ayy kediden de korkulur mu deme hakkı verir mi vermez.benim iri yarı eşim de böceklerden korkar mesela.evde böcek vs işini hep ben hallederim.arabanın içinden kulübelerini izlerim yemek bırakırım inmeden sonra izleriz yemelerini.sevmesem bunları da yapmazdım.korku başka şey sevmemek apayrı şey.barınaklarda perişan olmalarını öldürülmelerini de asla istemem

bir kediye münferit bir durumda apartman icinde yemek vermekle apartmanda yaz kis aylarca bakmak arasinda bir fark var bunu sende iyi biliyorsun ama bos konuşmak isine geliyor .
senin gibi komsularimda vardi agzinin payini verip attirdim .

okadar yardim sever insan 1 metre karda evine alirdi apartmanin ici cok mu sıcak ?
hayır degil ama demogiji yaonak cok kolay kırsaldaki apartmanlari bilmem ama şehirde beslenmez
ancak sehrin disindaki varoslarda belki sizin gibiler vardir

Siz yumuşak insanlara denk gelmişsiniz gelin benim kedilerimide attırın bakalım nasıl sizi köyünüze ben yolluyorum bu arada herkes köylü değilmiydi ya ne ara şehirli oldunuz
Boş konuşmaya gelince her mesajınız ayrı boş hep denk geliyorum ve belkide kk da ifrit olduğum sayılı kişilerdensiniz hangi ülkenin piremsesisin cici kız hep asıp kesiyorsun

bence kendi haline bırakalım

köyüm yok şehirliyim .
hepiniz seve seve öğreneceksiniz apartman hayatını.
benim komsuda oyle diyordu
onuda dava etttim uzlastirmaya gitti pasa pasa istediklerimi aldirttim kedileride kendi ellerimle belediyeye teslim ettirdim.
dava acma uzlasalim diye yalvariyodu en son .
sizingibilerin sosyalmedyada ismi bile keditapar.
takıntı olarak geciyor .
hak hukuk devlet ne diyorsa o

kediler sahiplimiydi?apartmanda mı dolaşıyorlardı devamlı?apartmanımda evinde besleyenler var.kedileri evleri dışında hiç görmedim.bir tane de sokak kedisi var kapı otomatik açıldığından arada üşüyünce girer apartmana ama kat kat gezmez girişte bekler.kimse şikayetçi olmadı ondan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…