Kirada mı yoksa kayınvalidemin veya annemin evinde mi oturmak daha iyi?

işin gerçekten zor.ama başka bir yere kirayada çıkarsanız birkaç ay para verirler sonra vermezler.siz zor durumda kalırsınız.oralarda evlerin kirası ne kadar merak ettim.kaynananlar verdiği halde eşinin 400 tl ekleyeceğini söylemişsin.sizide zorlayacak bir para bu sanırım.şu koşollar altında bence kaynananların evinde oturun derim.tabiki zorlukları var ma kira ödemekte hiç kolay olmayacak size.

işin gerçekten zor.ama başka bir yere kirayada çıkarsanız birkaç ay para verirler sonra vermezler.siz zor durumda kalırsınız.oralarda evlerin kirası ne kadar merak ettim.kaynananlar verdiği halde eşinin 400 tl ekleyeceğini söylemişsin.sizide zorlayacak bir para bu sanırım.şu koşollar altında bence kaynananların evinde oturun derim.tabiki zorlukları var ma kira ödemekte hiç kolay olmayacak size.

sevgili mehtap51,
biz şehirde çalışıyoruz şehirde kiralar 700lerde, ama kayınvalidemler ilçede şehire 25 dk.filan uzaklığı ve kiralar 300lerde..

yani kira elbette zorlar. hem uyzakta da olsak çıkacak sorun çıkar gibi geliyor :S

sevgilerimle.

sen dertsiz başına dert alma arkadaşım gı kıraya zaten eşin bır ew kıralayamıyosa sız neden ewlenıyosunuz nasıl gecınceksınız anlamak zor

sen dertsiz başına dert alma arkadaşım gı kıraya zaten eşin bır ew kıralayamıyosa sız neden ewlenıyosunuz nasıl gecınceksınız anlamak zor

elbette bir ev kiralarız ama rahat yaşamak varken maddş açıdan.. yoksa dişimizi tırnağımıza takıp çalışan insanlarız biz. ama çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak varken...

tabiki kirada, en azindan günün 24 saati dir dir eden olmaz, benim kayinvalidem mesela, durduk yere hep kendine bir sorun cikarir, insanin canini sIkar.. en azindan böyle aksam eve geldigimde kafam rahat..

canım bak ezgicim senin anlattıklarına dayanarak bir kanaate vardım ki senin eşinin ailesi ziyadesiyle cimri bir aile.Siz yeni evli olucaksınız gezmek istiyceksiniz. Yada ne biliyim sen bir süs eşyası bişey almak istiyceksin bunların lafı olucak.Neden çünkü koloni halinde ağzının içinde olacaklar.Bizi kiramizdan ettiniz hani ev almak için para biriktirecektiniz olacak.Herşey en ufak bir masrafınız bile başa kakılacak.Sana bişey diyimmi biz eşimle evlendiğimizde kirayı verdikten sonra elimize bugünkü parayla 200 lira gibi bişey kalıyodu ama yinede bişekilde geçiniyoduk.Hem sen çalışıyosun ben ev hanımıyım.Yani oluyo be güzelim.Haa önceki mesajımda orda otur demiştim ama bunlar size hayatı zehir eder canım çok ciddiyim gerekirse stüdyo daire tut ya da ne biliyim ucuz bir semtten bulmaya çalış yeterki onların ağız kokusunu çekme.Eğer bana evin varmı diye sorarsan 11 yıllık evliyim yok ama en azından çekirdek ailemle mutluyum .Kayınvaldeme de seyrek gidip tatlı gidenlerdenim...

Bende kira tarafatarıyım şu forumu oku bak altlı üstlü oturupda anlaşan gelin kaynana görmedim henüz.
Önce bir kirayı dene baktınki olmadı o zaman alternatifleri değerlendir.
Evet zor olacak ama bir lokma ekmeğini huzurloa yiyeceksin.
Hemde öyle kapı m ayrıyla olay bitmiyor canım yukarıdaki arkadaşında dediği gibi zamanla yediğinizin çöpünü bile saklarsınız söyleyeyim ve bu durumda yıpratıcıdır.

ezgicim ortak kanaatler ayrı oturmak ve kiraya çıkmak üzerine kurulu tabii ben de eksişehre gidecek olsaydım hayatta gidip de onların alt katına girmezdim hele de aile yapılarını öğrendikten sonra bu bizim aile hayatımızın sonu olurdu
düğün takılarını bozdurup bi ev alsanız kredi çekseniz ayda 700 kiraya vermektn se orta halli bi ev almak daha da mantıklı cesaretli olmak lazım biraz

Kirada oturmak annelerinizin dizinin dibinde oturmak gibi olmaz tabii ki ama ben tercih ederim.

Azıcık aşım, ağrısız başım:32:

Back
X