- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Masallah cok uyguna oturuyorsunuz.Hayır ben İstanbulda oturuyorum.
Beylikdüzündeyim.
Konumdan dolayı çok değişiyor maalesefMasallah cok uyguna oturuyorsunuz.
Üsküdar pahalı..
Evler de eski..
%15 yaziyormus 1400den 1650 ye çikartmak istiyor emlakçiyla görüştüm bugunde 210 tl yapar dedi maksimum 210 mecbur razi olucaz
Ben maksimum 150 tl diye kafamda kurmustum ama adam 300 400 lira zamdan bahsediyordu
Nasıl yaa sizde bu oran yuzde kaç tiBizim ev temmuzdan temmuza artıyor geçen sene 1100 tlye oturduğum eve adam temmuzda gelip 1500 istedi bir anda 400 fazla olduğu için bayağı konuştuk dil döktük zar zor 1350ye çektik malesef yapabilir yani
Nasıl yaa sizde bu oran yuzde kaç ti
Evet çok fark ediyor.Konumdan dolayı çok değişiyor maalesef
valla bizim kiracımız düzenli ödediği için eşim hep 50/80 tl arası arttırdı. Düzgn kiracı bulmk zor, hayat şartları zor ... Evimizin kira bedeli aslında 1200 ama bizim kiracı 750 ye oturuyor. Allah herkesin yardımcısı olsun...
Bu yüzden oluyor biliyor musun? Geciktirseniz yapmaz.Gününden önce veriyor eşim ben verme diyorum bekle derim ama veriyor
1400%15=210 yani kira bedeliniz 1400+210=1610Yani ne kadara denk geliyor nasil hesaplanıyor biliyormusnuz evet %15 yaziyor
Rabbim bu ev sahiplerine merhamet versin...Başka ne denirHayırlı akşamlar 2019 mayis ta 1400 tl 2+1 eve kiraya geçtik ev sahibi anasi otuucak diye bizi evden çıkarıp yine ayni katta çapraz daireye gecmemizi istedi
Sonra da ocak 2020 de bu eve geçtik ocak ta ilk hafta tekrar sozleşme için bugün ev sahibi aradı 1400 den 1650 tl ye çıkartıyorum dedi tefe tüfe oranina göre böyle oluyormuş telefonu eşimden aldım kavga ettim telde adamla
Emlakçiyi aradım şuanki tufeye göre 1596 olur zam ama 2021 orani 5 ocak ta açiklanicakmiş birden bu kadar zam yapabilirmi bu adam anlayan varsa bu oranlardan yardımcı olurmusnuz
Canım Üsküdar’la Beylikdüzü bir mi Beylikdüzü istanbul dişi sayılır Üsküdar heryere yakın merkezi ve eski bir yerleşim bende uzun yıllar Üsküdar’da yaşadım Eğer ki daha az kira vermek istiyorsan Çekmeköy cevresine taşınabilirsinMasallah cok uyguna oturuyorsunuz.
Üsküdar pahalı..
Evler de eski..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?