Kiraya 250 tl zam

Ben 2+1 dairede 1000 tl ye oturuyorum üstelik sıfır bina ve ve bahçeli

Bizde gününde önce eşimi hep öder ben verme derim hatta gününden önce bak adam ama sozlesmeden 15 gün önce aradı ama yenilemek için kontrati
Bizim sözleşmemiz yok ev sahibini yüz yüze 1 kez bile görmedik 2017 de oturduk bu eve . İyi bir adam gerçi bizde birşey yapmadık evine zarar Vermedik 1 kez bile kira gecikmedi. Eşim Suriye’ye operasyona gitti ev sahibi allah yardımcın olsun diye filan aradı bizi

Galiba ben cok iyi ev sahiyim.Ev kardeşimle ortak kiz 200 zam yapalim 2 yıldır elektrik şantiye diye yapmadik dedi.Kardesimle ama onlar da şantiye elektrigine cok veriyorlardi simdi normale döndü diye ayip olur diyip tartistim.2 yılda 100 tl zam yapacaz ve bende kiraciyim Allah vicdan versin nasıl insanlar var

Herkes sizin gibi düşunmuyor maalesef 1800 falan dedi ilk başta zaten
Ya bilmiyorum hatta eşim şahit 900dü 1000 oldu normalde başkasına versem çıkarıp 1200den başlatırım 3 yıldır kalıyorlar iyiler 1+1 bi de zaten istda 3 yıllık binalar 1+1ler 1300 fln veriyorlar hesap kitap yaptık 1000 olursa anca yetıyor bize de çok gelmez dimi dedim ya hatta eşimde hayatım bizde ondan gelecek ile ödeyeceğiz bizim ev sahibi ne yapacak acaba dedi kaldı öyle

Ben 2+1 dairede 1000 tl ye oturuyorum üstelik sıfır bina ve ve bahçeli

Büyük şehirlerde özellikle biraz eli yüzü düzgün apartman dairesi olsun diyorsanız malesef fiyatlar bu şekilde. benim oturduğum apartmanda hem 2+1 hem 3+1 daire var. 2+1 ler 1.800 den 3+1 ler 2.100 den aşağı gitmiyor üstelik boşta kalmıyor. anında yeni kiracı geliyor. az para değil evet ama büyük şehir olunca kiralar böyle oluyor.

nerde yaşıyorsun ki

bu pandemi döneminde ev sahipler gerçekten aç gözlü.

Reactions: 000
bizim bulunduğum yerde
evler 850 lerden başlıyor kiracimiz 2 yıllık. ve 680 tl ye verdim.
geçen sene 640 ti
durumlari iyi degildi ama kirayi düzenli olarak her ay yatırıyordu.
böleyse ben neden kiraciyi çikartayim.
çok şükür. apartmandakiler memnun degil çikarin diyordu dinlemedik.
şu pandemi döneminde düşünmek gerekir.
şu ev sahipleri çok insafsiz buldum.

Bizim ki 4 yillik falan bi bina arka cephede ve balkon yok mutfak ta 2 kisi zor yemek yiyor diyim o şekilde
Benimde balkonum yok. Ama kendime ait etrafı çevrili bir bahçem var.
Evim oldukça büyük ve ferah
Üstelik semt olarak çok güzel bir semt.
Burada 1500 tl ye içerisinde beyaz eşya olan 2+1yeni daireler var.

Ben İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum.
Burası da oldukça nezih bir semttir biliyorsunuzdur

Ne hayirli bir ev sahibi maşallah

Biz insanlar eve ekmek götürsün diye kac senedir dükkanlarin kiralarini düsük tutuyoruz ev sahiplerinin yaptigina bak. Ya biz salagiz yada onlar insafsiz.

Onlar insafsız elbette.
Allah gözlerini doyursun.
Mal sahibi olmuşlar ama insan olamamışlar.

Benim babam rahmetli.
Kalabalık bir aileyiz gider çok.
Kirada bir evimiz var Istanbul'da.
Icini yepyeni yaptırdık yeni evli çifte kıyamayıp 900 e verdik.
Corona zamanı geldi çattı herkes bir savruldu.
Kirayı vermek için aradıklarında ablam anneme sormadı bile.
Bu iki kira vermeyin borçlarınızı ödeyin ihtiyaçlarınızı karşılayın dedi.
Annem de iyi yapmışsın dedi.

Iki ay kira alsak zengin olmayız.
Almasak da ölmeyiz.

Allah'a şükür başımızda çatı var.

Ben böyle ne koparsam kar mantığında insanlara kızmaktan öte acıyorum artık.
Ne çirkin kalp..

Bu dönemde böyle düşunen olduğunu görmek çok güzel

Allah da sizin önünüze çikartir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…