Kiraya 250 tl zam

Bu yilin tufe ortalamasi %12 lerde seyretti hep. Konu sahibinin sozlesme orani olan %15 gayet iyi bir oran zaten. Ancak mal sahibi bu anlasmanin da uzerinde bir zam istiyor. Insanlarin kizdigi bu. Yoksa tabi ki bir nevi ticaret yapiliyor.

Onuda bizden çıkartmaya çalıştı yari masrafi verdi
Adama o zaman da dedim 1 sene dolunca vay efendim cikim anam bacım gelicek bu eve derseniz ben soyliyim size şimdiden kolay kolay çıkmam mahkemelik oluruz sizinle başta insan gibi belirtin ona göre gider başka ev bulurum dedim

Bu yilin tufe ortalamasi %12 lerde seyretti hep. Konu sahibinin sozlesme orani olan %15 gayet iyi bir oran zaten. Ancak mal sahibi bu anlasmanin da uzerinde bir zam istiyor. Insanlarin kizdigi bu. Yoksa tabi ki bir nevi ticaret yapiliyor.
% 15 iyi falan değil kim %15 maaş zammı aldı ? ?

Bizimde zamanında böyle bir ev sahibi vardı kış günü bize bayağı bir zam yapmıştı biz çıkarız o zaman demiştik indirmişti ev boş kalmasın diye gerçekten anlamıyorum sabit kirasını ödeyen bir insana nasıl bunu yapıyorlar ayrıca pandemi dönemi yüzde 15 lik kadar verin seneyede çıkın bence o evden o adam seneyede aynısını yapar

Bakalım Allah nasip eder ömür verirse 1 1.5 sene sonra krediyle ev almayı düşünüyoruz zaten Allah böyle insanları da başkalarını eline düşürür

250 yapamaz 210 yapabilir en fazla. Sizi anlıyorum ama bütün mal sahipleri refah içinde gibi onlardan anlayış beklenmesi çok doğru gelmiyor bana. Herkesin işleri etkilendi bu süreçte malesef herkes üç kuruşun derdinde yani.

Bu kadar olmaz, pandemi zamani el insaf ya.

Aynen öyle derdim 50 lira değil elhamdüllillah muhtac değiliz 50 tlye ama ne zorlukla kazanıyor benim kocam o parayi 20 tl bile olsa fazla vermem zaten

Adamın bildiğim kadariyla bu sitede 3 evi var
Aynen hakkınızı yedirmeyin.
Öyle mülk sahibi diye herkes kafasına göre fiyat belirleyemez.

İnanmıyorum ya bende kiracıma 100 tl zam yaptım normalde baktığımda 120 tlye denk geliyordu hatta kendi dedi 120 diye yok dedim 20tlyi alsam ne almasam ne.. ki benm tek evim gelenin üzerine para koyup bende kira veriyorum el insaf cidden

Sözleşmen varsa ve oradaki rakama göre yapar.
Kafasına göre yapamaz.
Ödemesen bile seni evden çıkaramaz.

YA çok fazla galiba sözleşmeniz var mı ? Biz geçen sene 2019 aralığa kadar 850 ye oturuyorduk 2020 ocaktan itibaren 950 oldu . Alt katta aynı ev sahibinin evi . Oradan kiracı Ekim’de çıktı . Bu zamana kadar kiraya veremedi ki bu mahallede bu caddede anında giderdi ev . Ev sahibi bizi aradı kiracı bulun emlakçıya vermeyeyim diye . Sonra olmayınca verdi 1100 TL istiyormuş bence fazlaydı . Dün kiracı girdi eve ama ne kadara bilmiyorum ev bu kadar ay boş kaldı ve zarar dün eşime dedim ki ev sahibi yakında arar zam için 1000 TL ancak başka asla kabul etme dedim . Diğer ev o kadar boş kaldı korkar belki ev sahibi

Herkes sizin gibi düşunmuyor maalesef 1800 falan dedi ilk başta zaten

Bizde gününde önce eşimi hep öder ben verme derim hatta gününden önce bak adam ama sozlesmeden 15 gün önce aradı ama yenilemek için kontrati

Sözleşmen varsa ve oradaki rakama göre yapar.
Kafasına göre yapamaz.
Ödemesen bile seni evden çıkaramaz.
%15 yaziyormus 1400den 1650 ye çikartmak istiyor emlakçiyla görüştüm bugunde 210 tl yapar dedi maksimum 210 mecbur razi olucaz
Ben maksimum 150 tl diye kafamda kurmustum ama adam 300 400 lira zamdan bahsediyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…